Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → kompiuteris atstoja seksa

kompiuteris atstoja seksa

Taskas

T

207 įrašai

2009/07/09 09:01:12 09:01:12

Gal zlugo jo kokios svajones ar siaip siuo metu jam nesiseka. O zaidime jis juk kietas, iveikia visas problemas ir nugali visus. Pabandyk jam vis parodyti kad ir realiam gyvenime jis yra saunus ir reikalingas. Zinoma tik graziais kalbinimais o ne kazkokiais grasinimais. Nes greiciausiai tikrai jis apsidziaugs jei ji paliksi ir nebezysi, kad jis zaidzia tuos zaidimus. Turiu drauga kuris labai smarkiai buvo kazkada uzsikabliaves ant tu zaidimu ir as siek tiek buvau. Reikejo rasyti bakalaura, nes gynymas jau buvo ant nosies, ir siaip problemu turejau, bet ne, vistiek zaidziau ta zaidima. Vakare nekenti saves kad negali atsispirti, kad neturi valios nors kiek maziau zaisti. Ateina nauja diena, ir vel tas pats. Dziaugiuosi jog persilauziau ir meciau tai.
O antras patarimas, tai sutriuskink ji pati tame jo zaidime As zaidziau online pries tokius pat zaidejus kaip ir as pats. Zodziu tenais isigyjau labai daug priesu, kurie pradejo vienytis pries mane ir supratau kad laiko klausimas kada busiu sutriuskintas. O norint atsilaikyti ir islaikyti pasiekta lygi butu reikeje zaisti ir naktimis. Man tai nebepatiko ir tai buvo papildoma priezastis mesti ta zaidima.
Jus neisivaizduojate kaip pasineriama i zaidima. Kur beeitum ka beveiktum, visa laika galvoji apie zaidima, kuri mintyse naujas strategijas ir panasiai. O tai kaip cia kazkas patare pavaikscioti su stringais ir taip nuvilioti nuo kompo tai abejoju ir padetu. Geriausiu atveju staigiai prisoktu isdulkintu tave ir vel prie kompo grystu. O ten kad pasiglamoneti, meiles zaidimais uzsiimti tai nebutu kada. Reikia juk skubeti juk priesai zaidime puola

Krikštatėvis

K

24 įrašai

2009/07/09 10:20:20 10:20:20

Svečias: Kaip iveikti tokia beda - vyrui kompiuteris atstoja seksa. Jis nebesidomi manimi, tik zaidzia zaidimus per naktis. Kompiuterinius ta prasme. Kaip ji atpratinti?

Reikia daugiau informacijos. Neįmanoma gerai įsigilinti į situaciją, o paviršutiniškai nematau prasmės patarinėti, nes patarimas bus tokio lygio, kaip ir klausimas.

j

J

94 įrašai

2009/07/09 10:36:26 10:36:26

Svečias: Kaip iveikti tokia beda - vyrui kompiuteris atstoja seksa. Jis nebesidomi manimi, tik zaidzia zaidimus per naktis. Kompiuterinius ta prasme. Kaip ji atpratinti?

O man tai įdomu, kodėl norite keisti vyrą? Gal geriau užduokite klausimą "Kaip man pamėgti vyro pomėgį žaisti?"

46361335

4

58 įrašai

2009/07/09 11:58:32 11:58:32

O ką daryti, jei kompiuteris apskritai užgožia žmonių protus? Mamos nebežiūri vaikų -nebeverda valgyti, nebetvarko namų, niekas apskritai pasaulyje nebeegzistuoja, tik kompiuteris? Visą naktį sėdi prie kompiuterio, o dieną miega? Ir taip kasdien? Man tai norisi tokį žmogų užmušti - vistiek jokios naudos iš jo nebėra. Debilizmas aukščiausiam laipsny. Atleiskit, nebesusivaldžiau.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume