Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Pažinčių svetainės

Pažinčių svetainės

fantazija

F

59 įrašai

2010/09/29 17:39:00 17:39:00

visur vienodai. Reklamuoja: svetaine turinti 10 000 prisijungusiu. o i pasimatyma nueiti nera su kuo. Kas nori pasitusinti??? Paklausiu taip:)

Bronius..

B

190 įrašai

2010/09/29 18:31:39 18:31:39

AS!
Blemba , kitas lietuvos pakrastys
Teko koreguot

ieva

I

96405 įrašai

2010/09/29 19:02:39 19:02:39

CHA. bet norai buvo geri. Nors situacija nera beviltiska:)
as net linkusi eiti i kompromisa ir susitikti per viduri.

ieva

I

96405 įrašai

2010/09/29 19:22:04 19:22:04

tai kad tas Bronius visom zadair nei su viena nenueina.

Sekmes

S

3 įrašai

2010/09/29 19:27:30 19:27:30

svetlana: Is tikruju - keistas fenomenas! As irgi buvau uzdavusi klausima kitoje temoje apie uzsu=ieni pazinciu svetaines - jokio atsako. Manau cia pasireiskia konkurecija: moterys nenori isduoti geros svetaines . Girdejau apie INBOX, ten yra ir tautieciu ir uzsienieciu, bet nebandziau.

tagged, toliau po tasko bus com, o pradzia kaip visu svetainiu. Pirmyn mergiotes, ten tikrai linksma

stebėtojas

S

370 įrašai

2010/09/29 20:33:33 20:33:33

Oi moterelės norit užsieniečių prašau žiurėkit http://ru.fdating.com/?ad=rle O tas inboxas geras paštas didelio pralaidumo 30mgb. todel prisiregistravau tik dėl pašto man ten visai neidomu kokios ten anketops bet vistiek patalpino tai rasineja visokios afrikietes tipo nesvarbu odos spalva ir rasė nesamones kazkokias rasinėja, bet pastebejau kad jau ir cia ta pati pradeda rasinet o tai uzknisa.!

ritjuo

R

14 įrašai

2010/09/30 07:03:56 07:03:56

... ieškom ko nepametę... ... čia kaip pas tuos rusus: i chočitsa, i kolitsa... dažnas "nusvilęs" šeimyniniu gyvenimu, tad apsidraudimui nuo nelaiminų atvejų prisigalvojam visokių išlygų... pirmiausia reikia pradėti nuo savęs, ne nuo kito... Mielos moterys/mergaitės, pirmiausia savy ieškokim ką pakeist, patobulint galėtume, keiskim savo požiūrį bendrai į vyrišką giminę, tada ir jie kitaip žiūrės į mus... Taip lengva kaltinti kitą... O kaip gi mes pačios? ... Pritariu nuomonei, kad internetas (nesvarbu kurioj svetainėj užsiregistravai: darnipora, draugas, pažintys, frype ... ar kokioj užsieninėj) tik susipažinimui tinkantis... artimesnei pažinčiai tik gyvas bendravimas naudingas... O ir atstumai savo įtaką turi... Tai jaunimui nesvarbu kiek km tenka sulakstyti pirmyn/atgal...

stebėtojas

S

370 įrašai

2010/09/30 14:47:07 14:47:07

tai visada reikia pradėti nuo saves bet pakeist savo harakterį uždavinys labai sunkus o man tuo labiau tai nė nepradėsiu

ritjuo

R

14 įrašai

2010/10/01 07:00:32 07:00:32

stebėtojas: tai visada reikia pradėti nuo saves bet pakeist savo harakterį uždavinys labai sunkus o man tuo labiau tai nė nepradėsiu

O kam tau keisti savo charakterį? Reikia keisti tik tai ką galime ir be didesnių pastangų, pvz.: savo požiūrį. Pabandyk tikrai padeda...
Kaip pvz. papasakosiu atsitikimą. Visi žinom, ką reiškia nueit pas gydytoją poliklinikoje (ne privačiai) Visi nervuoti, pikti, kažkas be eilės užlindo,... Košmaras Aš einu nusiteikusi, kad bent porą valandų teks prasėdėti, tad laukiu ramiai ir su šypsena stebiu kaip kiti nervinasi Kartą vienas itin "traidaliojantis" pirmyn - atgal vyriškis neiškentė ir užklausė manęs: o kodėl šita ponia sėdi taip ramiai, jums ką, nereikia niekur skubėti? Aš jo ir klausiu: o kas nuo to pasikeitė, kad jūs čia striksti, nervinatės? Ar greičiau į kabinetą papuolėt? Ne? O kiek SAVO nervų ląstelių nugalabijot? Nuo to tik JUMS pačiam blogiau... Susitinkam po kelių mėn su tuo pačiu vyriškiu, prie to paties kabineto. Šypsosi nuo tolo kaip gerai pažįstamai. Net paklausė, gal reikia užleist eilėje... Va kaip... Viskas priklauso tik nuo požiūrio... Nereikia nervintis dėl to, ko negalim pakeist (pvz.: politika, ekonomika, kaimynas, darbdavys,... ir t.t.) ir tada patys daromės ramesni, o nuo to geresni, linksmesni ...
Sėkmės

rudnosiukas

R

1260 įrašai

2010/10/01 07:12:20 07:12:20

Nervintis nereikia nepriklausomai nuo to ar gali ką pakeisti ar ne, o ir labai daug ką pakeisti galima. Jei gali pakeisti- keisk, jei ne, reiškia turi laiko, kurį gali praleisti prasmingai.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume