Gal moterys, mes nesam pacios geriausios nuostabiausios, bet mes zinom ko norim, bent nemeluojam..reta cia kuri bus istekejus.., o jus vyrai dauguma apsimelave..
as ne vyras, o ir moteru cia tokiu yra.
elenka
2009/06/29 21:17:04 21:17:04
as ne vyras, o ir moteru cia tokiu yra.
Pasislepes
2009/06/30 03:49:24 03:49:24
Vistiek pasaka,be galo:DDD...
vaikinas svetur
2009/07/14 14:33:50 14:33:50
sveikos, merginos
as esu vienisas. esu normalus, saunus ir t.t., bet gyvenu (na, bent laikinai) uzsienyje. taupau butui. cia man labai vienisa. noreciau susirasti saunia, simpatiska mergina rimtiems santykiams. tik va, del to atstumo, na bet jei kam idomu rasykit. prisistatysiu
aciu
13995id_mantvydas1
2009/07/14 14:47:33 14:47:33
eina nafik tos moteros
wintersun
2009/07/14 16:19:39 16:19:39
vaikinas is svetur, o tu ten sededamas ir liudedamas nepatingek panarsyt ir patikusioms pats parasyt,nelauk kol urmu tau prades lipt ant kaklo, isgirdusios, kad uzsieny sedi ir pinigus kali
Mantvydas1 - jei moteros tegul eina "ten toliau", tai ko pats cia sedi? nors... gal tau vyrukai patinka?
13995id_mantvydas1
2009/07/14 17:43:53 17:43:53
Deje vyrukai nepatinka, man atrodo kad jos nezino ko nori
Svečias
2010/09/04 18:06:10 18:06:10
susidaro toks ispudis, kad nera normaliu moteru, norinciu rast normalu ir patikima gyvenimo drauga. jei parasai kokiai 20vnt, tai atsako kokie 5 vnt, is kuriu po keleto laisku lieka 1, arba isvis nelieka. ka jus cia veikiat, moterys??? jei ieskot meiluziu, tam yra draugas.lt, ar panasios svetaines. nejau tikrai niekam nereikia normalaus, rimto vyro, puoselejancio viltis rasti gyvenimo drauge likusiam gyvenimui, vertinancio seima ir namus???
ieva
2010/09/04 19:15:10 19:15:10
Dienos anekdotas
Susituokė vyras ir moteris. Vyras ir sako:-
Kadangi tu jau esi mano žmona, tai privalai gerbti ir mano įpročius. Pas mane jie trys.Pirmasis : Kiekvieną trečiadienį aš su draugais žaidžiu futbolą. Lietus, sniegas, kas bebūtų - FUTBOLAS...- Supratai?- Taip supratau, - atsakė moteris.Antrasis: Kiekvieną penktadienį su draugais žaidžiu proferancą.- Supratai?- Taip, - atsakė ji.Ir trečiasis: Kiekvieną sekmadienį - ŽVEJYBA. Žiema, šaltis, uošvės gimtadienis ... tai neturi reikšmės - pas mane ŽVE-JY-BA .- Ar supratai?- Supratau ...- Nu ir ką? Ką pasakysi?- Aš viską supratau, - atsakė moteris.- Prieštaravimų nebus ?- Tikrai ne, - atsakė ji.- O gal ir pas tave yra kokių nors įpročių ? - paklausė vyras.- TAIP - VIENAS. Aš kiekvieną vakarą 9 valandą užsiiminėju seksu, - yra vyras namie ar ne, man tas pat - pas mane SEKSAS.
ieva
2010/09/05 09:04:23 09:04:23
Nu tak to tak, dauguma mes vede. Nu ir kas, juk silumos mes irgi norime, net tik jus. Bet dauguma jusu cia tocno apsimelavusios ir nerimtos.
Kaikada
2010/09/05 09:59:37 09:59:37
Ne nu ir kas. Visi apsimelavę atima laiką iš tų, kurie ieško rimtų santykių Ar tai būtų moterys, ar vyrai. O kartais per tą laiką prarandama proga rasti savo žmogų...Kol susirašinėji su apsimetėliu, bandai suprasti, kaip yra iš tikrųjų, gal praleidi pro akis tą, kuriam parašius, tikrai kažkas galėtų gautis .Nors aš asmeniškai niekam neberašau ir tai vėl dėl to nusivylimo, kad daug ieškančių nuotykių ir lėlyčių vienkartiniams santykiams. Taip, kad apsimetėliai viską dažniausiai ir gadina.
Suprantu, kad ir jums norisi šilumos, bet........atraskite savyje drąsos viską spręsti -kalbėtis su vyrais (žmonomis), kai iš jų tos šilumos negaunat, arba darykit sprendimus, kai kalbėtis neįmanoma. Pati praėjau tą kelią, žinau, ką tas reiškia. O gyventi dvigubą -trigubą gyvenimą -tai tik laimės iliuzija jums ir ašaros jūsų šeimoms, net jei jos neišsiduoda...Ir dar - kažkiek gadinat gyvenimą ir tiems, kuriuos taip apgaudinėjat svetainėse. Beje, skaudindami visus aplinkui, vistik save apgaudinėjat ir apvagiat labiausiai............