2010/11/01 16:16:48 16:16:48
Mona: 'O kodėl tada toks dėmesio vertas vyriškis vienišas?'
Čia ir yra spontaniškumo ir negalvojimo ką kiti pamanys pasekmė. Jis susikūrė per daug lūkesčių mano atžvilgiu. O aš negaliu suteikti to, ko jis tikisi. Stengiuos išlaikyti atstumą, per matyt kažkuriuo momentu prisileidau per arti. Džiaugčiausi, jeigu susirastų moterį, kuri jį pamiltų.
Atrodo,kad gerbiama spontaniškoji Mona ne tokia jau ir spontaniška, jei atsirado už ją spontaniškesnis žmogus, o ji to išsigando
2010/11/01 17:02:46 17:02:46
Svečias: Mona: 'O kodėl tada toks dėmesio vertas vyriškis vienišas?'
Čia ir yra spontaniškumo ir negalvojimo ką kiti pamanys pasekmė. Jis susikūrė per daug lūkesčių mano atžvilgiu. O aš negaliu suteikti to, ko jis tikisi. Stengiuos išlaikyti atstumą, per matyt kažkuriuo momentu prisileidau per arti. Džiaugčiausi, jeigu susirastų moterį, kuri jį pamiltų.
Atrodo,kad gerbiama spontaniškoji Mona ne tokia jau ir spontaniška, jei atsirado už ją spontaniškesnis žmogus, o ji to išsigando
Kodėl išsigando? Spontaniškumas elgesy ir jausmuose - skirtingi dalykai. Pirmąjį variantą naudoju dažnai, o antrasis - jau chemija, kurios nepakreipsi taip, kai kitam norisi. Yra bičiulystė, draugiškumas (ne draugystė), minčių artumas, gal netgi sielos kartais susiglaudžia, bet tai kas giliau, subtiliau - jau kita istorija.
2010/11/01 17:19:53 17:19:53
buv.Ugnelė: Na, šiuo atveju jo atžvilgiu gal ir taip...
Bet visas tas ,,ką pagalvos kiti'' kaip taisyklė yra stabdis beveik visame kame.
Va kai žmogus išsilaisvini iš visų tų tariamų rėmų, tada ir tampi savimi, tampi laisvas ir nepriklausomas nuo svetimų nuomonių, laisvas savo sprendimuose ir norų įgyvendinime.
Manau, kad daliai žmonių pažindinantis pakiša koją išankstinės nuostatos, baimės, apsidraudimas, neatvirumas.
Būtent! Susikaustymas būna iš baimės nepatikti. Juk dauguma nori palikti malonų įspūdį per pirmą susitikimą. Nors mano smagiausias pirmasis pasimatymas buvo kai vyriškį pasitikau remontuojamose patalpose visu gražumu - su teptuku rankoje ir atitinkama apranga.
2010/11/01 17:31:12 17:31:12
Mona: Svečias: Mona: 'O kodėl tada toks dėmesio vertas vyriškis vienišas?'
Kodėl išsigando? Spontaniškumas elgesy ir jausmuose - skirtingi dalykai. Pirmąjį variantą naudoju dažnai, o antrasis - jau chemija, kurios nepakreipsi taip, kai kitam norisi. Yra bičiulystė, draugiškumas (ne draugystė), minčių artumas, gal netgi sielos kartais susiglaudžia, bet tai kas giliau, subtiliau - jau kita istorija.
Pagarba už šį postą. Visiškai sutinku. Apie ką bandau pasakyti ir kitoj temoj -spontaniškumas jausmuose atsiranda arba ne ir ne nuo mūsų jis priklauso. Todėl visiškai netikiu pažinčių svetainių pažintimis, nes čia viskas vyksta savotiškai pagal planą -noriu susipažinti -ieškau-randu-žiūriu ar tinka. Kur čia jausmų spontaniškumas? Jo nerasta.
2010/11/01 17:55:12 17:55:12
Kaikada, tarkim, aš irgi norėčiau jausmų spontaniškumo.
Kokios, tavo nuomone, galimybės yra eiliniam vidutinio amžiaus žmogui, dirbančiam 8 val. per dieną ir dar auginančiam vaikus sutikti ,,tą žmogų'' gatvėje ar dar kažkur?
2010/11/01 18:09:53 18:09:53
Jokios, tikriausiai. Tą ir noriu pasakyti
2010/11/01 18:33:46 18:33:46
Tokiu atveju - žmogui, gyvenančiam mažame miestelyje, užimtam kiaurą dieną darbu, (o darbe kai kas tūno visą dieną ceche, ilindęs į ,,vatinką'' ir jokio padoraus žmogaus išvis nemato), po to namų ūkiu ir vaikų problemom, pažinčių svetainės - paskutinis šiaudas?
Ar laukti jausmų spontaniškumo, kai to jausmų objekto horizonte net nenusimato?
2010/11/01 18:41:55 18:41:55
Na taip, skęstantys griebiasi šiaudo, bet tai netikra viltis. Todėl nusivilia dar paskutinį kartą ir tiek.
2010/11/01 18:43:31 18:43:31
quote]Pagarba už šį postą. Visiškai sutinku. Apie ką bandau pasakyti ir kitoj temoj -spontaniškumas jausmuose atsiranda arba ne ir ne nuo mūsų jis priklauso. Todėl visiškai netikiu pažinčių svetainių pažintimis, nes čia viskas vyksta savotiškai pagal planą -noriu susipažinti -ieškau-randu-žiūriu ar tinka. Kur čia jausmų spontaniškumas? Jo nerasta.[/quote]
Kaikada, jeigu Tau jo nekyla tai nereiškia, kad kiti su tuo nesusiduria. Gal tavasis ieško Tavęs kur nors pub'e ar šokiuose "kam per trisdešimt", gal kitoj svetainėj, kitam darbe, kitoj šaly. Bet pažinčių svetainių nenuvertinkime, tiesiog reikia, kaip rašai, ieškoti-rasti-žiūrėti, ar tinka. Tai - darbas kantriesiems. Ir malonumas tiems, kas juo mėgaujasi.
2010/11/01 18:50:10 18:50:10
Kaikada: Na taip, skęstantys griebiasi šiaudo, bet tai netikra viltis. Todėl nusivilia dar paskutinį kartą ir tiek.
Ir vėl apie nusivylimus... Kiek visokių nesėkmių gyvenime būna, ir jeigu dėl tokio nieko kaip nesėkmė greitai nesusiradus vyriškio pulti neviltin, tai kokie tada to žmogaus gyvenimo prioritetai apskritai...
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume