Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Internetine pazintis su uzsienieciu

Internetine pazintis su uzsienieciu

JaguarX

J

46 įrašai

2009/06/16 19:06:54 19:06:54

Sveikos merginos, cia labiau klausimas jums, perverciau forumo temas bet neradau kazko panasaus. Tokia jau tendensija pas mus Lietuvoje, kad lietuviai vyrai labai megsta slavu merginas, o musu lietuvaites dairosi svelnumo toliau uz Lietuvos ribu, kas internetu, kas kelionese, ar panasiai. Mano klausimas butu toms, kas bendrauja per uzsienio pazinciu puslapius. Vat jus pradedate susirasineti su jums patinkanciu asmeniu, uzsimezga bendravimas, simpatija, jis kvieciasi pas save i svecius. Kas moka uz bilieta? Ir kaip elgiates tarkim susitikus tenai, turite tik keleta dienu, kaip ir reikia laiko vienas su kitu apsiprasti, o jis spaudzia i lova, kaip elgiates? Suprantama, kai vyras gyvena salimais, geriausia lova nutolinti, siekiant rimtu santykiu, ar jausmu. Bet kaip protingai pasielgti, kai to laiko neturi ten nuvykes...Kaip netapti pramogautojo auka..

Letizia

L

1 įrašai

2009/06/19 11:13:15 11:13:15

as irgi turiu pazinciu su uzsienieciais. Irgi uzsimezge is pat pradziu draugyste, ir tt., paskui pajutom abu,kad jau lyg ir isimyleje. Buvo nuostabu. Atrodo va cia tai zmogus.Aisku spaude su lova. Taigi jei tau tai priimtina , tai ir daryk tai. Bet as visada ieskojau gilaus jausmo. I lova visada galima nueiti, o paskui isvaziuosi ir viskas, jis tures kita ir sakys-mes esam per toli vienas nuo kito, mes negalim tureti musu meiles istorijos. Gal as klystu, tik buk atsargi.

martaM

M

87 įrašai

2009/06/19 12:32:42 12:32:42

Susirašinėjau , nieko toks vyriškis , bet ta mano baimė ir nusistatymas " man nereikia užsieniečio" dabar galia , bet po laiko.
O jau komplimetų turbūt niekada nesu girdėjusi per visą savo gyvenimą .Paliko neblogą įspūdį .Lovos nesiūlė , bet manau ,kad greitu laiku būtume prakalbę ir apie tai .Nespėjome, pasprukau
Buvo dar vienas , kuris nieko nelaukdamas siūlė guolį Kvietė atvažiuoti , apartamentai , restoranai , prašmatnus gyvenimas savaitei garantuotas , bilietą nuperka už viską sumoka .Manęs laukę rojus žemėje Atsiuntė savo nuotrauką , o bože bože Nebaisus tik kalnas riebalų .Sakė gailėsiuos ,atmetusi jo kvietimą ir ieškosiu ,neieškojau pakol kas, bet ką gali žinoti...

Aurea

A

18 įrašai

2009/06/19 15:18:02 15:18:02

Labai aktuali tema! Su užsieniečiais per internetines pažintis bendrauju daug ir dažnai, nes jie man atrodo įdomesni, bet svarbiausia, kad su jais aš pasijuntu tikra moterim, nes jie nebijo išreikšti savo susižavėjimo, stengiasi patikti ir t.t. Ne kartą susitikau su jais.Būna, kad įsivaizduoji tą žmogų vienaip, jautiesi vos neįsimylėjus, o kai susitinki pagaliau realiai...o mama... Nors būna ir normaliai...Bet kokiu atveju, kad ir kiek susirašinėsi internetu, negali žmogaus iš tikro pažinti, juk ten sudeda geriausias nuotraukas, rašo šimtą kartų apgalvotas frazes, sako,tai ,ką nori išgirsti...Todėl prieš lekiant susitikti geriau pasiimti pinigų,kad nebūtum priklausoma vargšelė, kurią pigiai išsinuomojo už šampano gurkšnį kokiam nors Paryžiaus viešbutuke...Spaudimas iš vyro pusės tikrai bus, jei ne pirmą dieną,tai vėliau, jam juk tu patinki, beto visi tie patiniški instinktai... bet reikia atsakyti sau į klausimą ar tikrai nori nuotykio, greičiausiai atsitiktinio su mažai pažįstamu žmogumi, ar darai tik dėl jo spaudimo, na, tiesiog jauti kažkokį kaltės jausmą,kad jis už tave sumokėjo. Taip tiesiai šviesiai jo ir paklauskite ką jis apie tai galvoja. O jei bijote,kad suges santykiai, jei jam atsakysite, tai jūs tiesiog save per mažai vertinate, būtent tai yra priežastis.
Todėl jokio kaltės jausmo,jūs visų jo pastangų verta, ir jokių spaudimų neliks! Ir sėkmės ieškant savo princo, kodėl ne iš užsienio?

Anetė

A

2 įrašai

2009/06/19 16:33:39 16:33:39

norejau paklaust, kokiose puslapiuose susirasinejat su uzsienieciais? mano drauge susipazino su anglu per facebook. tai jie gal metus laiko susirasinejo paskui susitiko. dabar rudeni jau vaziuoja visam laikui pas ji. siaip tai jis tikrai toks rimtas vyras.

mamamia

M

6 įrašai

2009/06/29 12:25:52 12:25:52

kokiose puslapiuose susipažįstat su užsieniečiais?

Ra

R

389 įrašai

2009/06/30 15:53:57 15:53:57

Ak, kaip gaila, kad taip ir neišmokau anglų k.

Smikis

S

3 įrašai

2010/07/24 09:43:34 09:43:34

Sveiki,
galiu ir as pasakyti si bei ta apie tokius santykius.
as gyvenu siuo metu ne lietuvoje jau dveji metai, tai kiap ir visi lietuviai daug bendrauja su seima lietuve per skype, taip ir as tai va ir pradejau bendrauti su nepazystamu per skype, aisku jis pirmas parase man, taip bendravom gal apie 9 menesiu. jis mnae spaude kad nori susitikti, o as vis bijojau, nes niekada to nedariau. kiap susitikom, pasirode labai jau siltas zmogelis, tai ir prasidejo musu draugyste, kuri truko puse metu. lyg ir viskas buvo razu aisku man kildavo visokiu klausimu, kadangi jis mane slepe, niekam nepasakojo apie mane, nesupazindino su draugais, jis uz mane 7 metais vyresnis. galvojua gerai gal jam reikia laiko apsiprasti as uzsieniete, karat kalbejomes sia tema jis sake jam reikia laiko, stnegiausi del jo ir del musu. bet po puses metu jis nutrauke draugyste pasakes kad nemyli ir negali susitaikyti su tuo kad as uzsieniete, buvo sudauzyta sirdis , nes begalo ji mylejau. bet jis norejo likti draugais, tuo metu labai sirgau ir reikejo pagalbos, nes neturejau nieko cia buvau viena. jis padejo teiravosi kaip as, rupinosi kiek galejo, bet tik telefonu, taip as jo nemaciau du menesiu, bet jis vis paskambindavo klausdavo kaip as ir taip t. bet viena dien as nuspredziau padeti taska nebenoriu su juo bendrauti buvo per sunku man, norejua pamirsti ir nebealvoti apie ji, taip ir pasakiau jam, bet tada jis supyko ant manes, o ir as bloai jauciausi, susitarem susitikti, o kaip susitikom, ir vel viskas is naujo, bet abu buvom sutrike, nezinojom kas vyksta, ir vel kalbam telefonu, ir turetumem nuspresti ka toliau daryti.............

Maja

M

22 įrašai

2010/08/05 12:45:45 12:45:45

tai kokiuose vistik puslapiuose susipazystama su uzsienieciais?

ieva

I

96405 įrašai

2012/12/19 21:32:06 21:32:06

Kokiuose portaluose galima susipažinti su užsieniečiais?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume