Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Neptinka vyrai

Neptinka vyrai

Simona

S

18 įrašai

2009/06/16 09:21:13 09:21:13

Turiu problemą, nepatinka nei vienas vyras(moterys taip pat netraukia ).Tiesiog, negaliu ,,prisirišti" nei prie vieno. Turiu draugą-partnerį, bet jis tik seksui ir šiaip laisvalaikiui praleisti, susitinkam irgi nedažnai, pora kartų į mėn.(jis vedęs, aš jam, manau irgi tik dėl sekso)
.Galvoju, ar peržengus 30m. ribą taip vyksta, išvis bijau, jog jau nieko ir neįsimylėsiu.Gali būti gražiausias, turtingiausias-nejaučiu jokio potraukio būti kartu.Susitinku, atrodo, lyg ir nieko, bet pabendravus kažkiek, pajuntu tuštumą-suprantu, jog tas žmogus ne man. Net noro jau nėra su kuo nors susitikinėti. Nei vienas nepatinka, netraukia.
Liūdna, pagalvojus, jei taip nieko daugiau ir neįsimylėsiu.(istekejus buvau).
Gal kalti per aukšti reikalavimai, gal tiesiog , pražiopsojau tą momentą, kai galėjau sutikti Tą Savąjį...
Ar jums būna, yra buvę panašiai?

Mangofruit

M

1982 įrašai

2009/06/16 09:55:23 09:55:23

Tiesiog manau, kad yra gal koks tavo dvasios ir kūno poilsio momentas, o gal tiesiog nėra tinkamo kandidato. Kai tau per 30 - keliami reikalvimai būsimai porai yra žymiai didesni, nei kai tau 20. O dar juk Lietuvoje poros tuokiasi anksčiau, taigi-kai tau virš 30-lieka tik tai, kas liko-išsiskyrę, nusigėrę ar kitaip šeimų netekę vyrai. O juk tokio nesinori?
Todėl daug moterų su tuo arba susitaiko ir ima, tai kas liko(na kad ir dėl vyro buvimo namuose) arba neima išvis. Manau, kad nereikėtų galvoti, kad nepatinka vyrai, o gal ieškoti kito partnerio( galbūt nevedusio-na kad ir seksui). Galų gale juk norisi ir dėmesio, ne tik sekso.

Tornada

T

150 įrašai

2009/06/16 10:44:31 10:44:31

Labas, Simona,
Gal gyvenimą praskaidrins geri patarimai, kurių dalis tiks ir jums? Nepostringausiu, bet realiau padės į viską pažvelgt ir atsirinkt, kas jums iš tiesų reikalinga, knyga "Jūsų pasąmonės galia".
Tik nesiraukykit, - ten visai įdomu ir naudinga, yra ko paskaityti, o darbas su savo asmenybe yra sunkiausias, bet vertas pastangų.
Taigi linkiu gerų permainų ir malonių įspūdžių. Po kurio laiko tikrai pragiedrės...

norra

N

188 įrašai

2009/06/16 11:23:49 11:23:49

As irgi taip pat jauciuos,labai noriu mylet,bet ... nera TO zmogaus,kuris priverstu sirdele nors virptelet.O but su bet kuo tikrai nesiruosiu Esu kaltinama,kad nezinau ko noriu,kad auksti reikalavimai,kad ,,pasikelus,, Bet atrodo,kad neturiu jokiu aukstu reikalavimu,tik viena - pajust,kad tas zmogus artimas mano sielai,kad noreciau daugiau ji pazinti

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2009/06/16 11:47:41 11:47:41

Dėl vienokių ar kitokių priežasčių moterims nepatinka vyrai. Tai galim ir mes, vyrai, suprasti, bet tik ne visada. Kartais karti patirtis neleidžia moterims kitaip pažvelgti, bet gi vyrai medžiuose neauga, juos reikia užsiauginti. Ko norėt, kai dabar užėjusi tokia keista mada berniukus palikti savieigai, saviauklai be jokios priežiūros, be drausmės ir atsakomybės jausmo diegimo. Pats savaime žmogum netapsi. Negali gi berniukas užaugti vyru, užaugti žmogum šiaip sau ant durniaus. Taip nebūna. Gražiomis išimtimis remtis negalima. Mums irgi daug kas moteryse nepatinka, ypač tas jų nepasotinamas noras absoliutinti babkes, kai jos gali būti bendromis pastangomis uždirbamos. Nepatinka ir jų dabartinės keistos mados: vyrų stumimas iš šeimos, visų kalčių suvertimas ir pseudoliberalija auklėjimo, ugdymo, mokymo srityse.

norra

N

188 įrašai

2009/06/16 15:34:02 15:34:02

O ka toms moterims daryt? Jos priverstos but stipriomis,jei nebera stipriu vyru.O dar jei ta vyra reikia ,,uzsiaugint,, ,tai pagalvoji-ar isvis jo bereikia

Pamella

P

14 įrašai

2009/06/16 18:51:26 18:51:26

Jeigu esi stipri ir savarankiska lydere,sunku rasti tai kas "itiktu",reikia ieskoti tokio paties ,o dar geriau "stipresnio"visom prasmem draugo...Deja tokie ''nesimeto''...Ir tikrai pasitvirtina sena tiesa,"kuo senyn, reikalavimai didyn"...

elenka

E

2079 įrašai

2009/06/16 18:59:40 18:59:40

Simona: Turiu problemą, nepatinka nei vienas vyras(moterys taip pat netraukia ).Tiesiog, negaliu ,,prisirišti" nei prie vieno. Turiu draugą-partnerį, bet jis tik seksui ir šiaip laisvalaikiui praleisti, susitinkam irgi nedažnai, pora kartų į mėn.(jis vedęs, aš jam, manau irgi tik dėl sekso)
.Galvoju, ar peržengus 30m. ribą taip vyksta, išvis bijau, jog jau nieko ir neįsimylėsiu.Gali būti gražiausias, turtingiausias-nejaučiu jokio potraukio būti kartu.Susitinku, atrodo, lyg ir nieko, bet pabendravus kažkiek, pajuntu tuštumą-suprantu, jog tas žmogus ne man. Net noro jau nėra su kuo nors susitikinėti. Nei vienas nepatinka, netraukia.
Liūdna, pagalvojus, jei taip nieko daugiau ir neįsimylėsiu.(istekejus buvau).
Gal kalti per aukšti reikalavimai, gal tiesiog , pražiopsojau tą momentą, kai galėjau sutikti Tą Savąjį...
Ar jums būna, yra buvę panašiai?

as tave suprantu. Kaip apie mane kalbejai. galvoaju ,kad cia tik man taip. keik ramiau, kad dar kazkas taip jauciasi

A

113 įrašai

2013/11/30 18:45:18 18:45:18

sveiki man 22 turejau na sakykim pagal mano amziu nemazai lytiniu santykiu.kartais pagalvoju kad bereikalo sitaip,bet velgi blogi buna tie berniukai o mes mergaites bunam naivios ir tikim kaip jie graziai murkia i ausyte....taigi...turiu partneri jis man patinka jau seniai,bet tik dabar sumastem nuveikt sy bei ta kartu bet nieko isipareigojancio, nes vaikino turet nesinori is praeitos draugystes,kuri baigesi tragiskai...nors dar daznai pagalvoju apie ex,kai pamatau jy vis dar kojos linksta kalbet nebesikalbam...isiskyrem nes man jam meile dingo,poto vis dar susitikdavom del sekso,bet as nebegalejau nes as jy vis dar lyg ir myliu.taigi gavosi taip kad stipriai susibarem ir nuo to laiko nebekalbam isvis.nei labas nei viso (( liudna labai.....su dabartiniu partneriu susitinkam ne daznai..pirma karta seksas su juo buvo toks kokio nesu turejus tai atrode kazkas gazdinancio sakyciau jis grubokas toks,tai padarem ir dar kelis kartus ir kuo tolyn vis labiau patiko.dar noriu pridurti jei jau turiu lytiniu santykiu su vyru tai jis man patinka,jis taip pat patinka bet neinu del jo is proto,nemoku su juo bendraut..kazkapi sunku... o dar veliau kazkaip isvis pajutau kad manes vyrai nebetraukia nei moterys zinoma,is pradziu maniau kad as tampu lezbiete...bet nera traukos moterims...nezinau kazkopkia jauciuos pasimetus..daug apie partneri galvoju patinka jis man,noriu dar ir dar syki su juo tai daryt atrodo....bet noras atsiranda ir dingsta.kai pagalvoju apie praitus lytinius santykius atrodo lyg jie buvo tikie nuobodus...nors ir tuo met atrode kad jis pats geriausias (tuo metu buves partneris)... vat sedziu galvoju noriu sekso bet nenoriu to daryt su vyru ar moterim... kodel taip yra? ar su manim viskas tvarkoj? manau kad baigiu isprotet...bijau kam ir papasakot nes turbuut pasakys kad nesamone kokia tai islemenau.nesu kazkokia negrazi ar panasiai..jei noro butu partneri kad ir seksui tik tureciau tik sms isiuntus bet kuriam patinkamciam vaikinui....bet nesinori.... :/ yra dar kam taip buve? kaip isspresti problema? ar tai isvis problema?? o gal visa tai del mano praeitos draugystes kuri niekad nebepakartos,ir net turbut visai gyvenime net nebekalbesim vienas su kitu...

ieva

I

96405 įrašai

2013/11/30 18:57:30 18:57:30

As: sveiki man 22 turejau na sakykim pagal mano amziu nemazai lytiniu santykiu.kartais pagalvoju kad bereikalo sitaip,bet velgi blogi buna tie berniukai o mes mergaites bunam naivios ir tikim kaip jie graziai murkia i ausyte....taigi...turiu partneri jis man patinka jau seniai,bet tik dabar sumastem nuveikt sy bei ta kartu bet nieko isipareigojancio, nes vaikino turet nesinori is praeitos draugystes,kuri baigesi tragiskai...nors dar daznai pagalvoju apie ex,kai pamatau jy vis dar kojos linksta kalbet nebesikalbam...isiskyrem nes man jam meile dingo,poto vis dar susitikdavom del sekso,bet as nebegalejau nes as jy vis dar lyg ir myliu.taigi gavosi taip kad stipriai susibarem ir nuo to laiko nebekalbam isvis.nei labas nei viso (( liudna labai.....su dabartiniu partneriu susitinkam ne daznai..pirma karta seksas su juo buvo toks kokio nesu turejus tai atrode kazkas gazdinancio sakyciau jis grubokas toks,tai padarem ir dar kelis kartus ir kuo tolyn vis labiau patiko.dar noriu pridurti jei jau turiu lytiniu santykiu su vyru tai jis man patinka,jis taip pat patinka bet neinu del jo is proto,nemoku su juo bendraut..kazkapi sunku... o dar veliau kazkaip isvis pajutau kad manes vyrai nebetraukia nei moterys zinoma,is pradziu maniau kad as tampu lezbiete...bet nera traukos moterims...nezinau kazkopkia jauciuos pasimetus..daug apie partneri galvoju patinka jis man,noriu dar ir dar syki su juo tai daryt atrodo....bet noras atsiranda ir dingsta.kai pagalvoju apie praitus lytinius santykius atrodo lyg jie buvo tikie nuobodus...nors ir tuo met atrode kad jis pats geriausias (tuo metu buves partneris)... vat sedziu galvoju noriu sekso bet nenoriu to daryt su vyru ar moterim... kodel taip yra? ar su manim viskas tvarkoj? manau kad baigiu isprotet...bijau kam ir papasakot nes turbuut pasakys kad nesamone kokia tai islemenau.nesu kazkokia negrazi ar panasiai..jei noro butu partneri kad ir seksui tik tureciau tik sms isiuntus bet kuriam patinkamciam vaikinui....bet nesinori.... :/ yra dar kam taip buve? kaip isspresti problema? ar tai isvis problema?? o gal visa tai del mano praeitos draugystes kuri niekad nebepakartos,ir net turbut visai gyvenime net nebekalbesim vienas su kitu...

as manau,kad jums gonoreja užpuole beveik garantuoju, kad taip

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume