Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Jaunesnis vaikinas

Jaunesnis vaikinas

2nats

2

36 įrašai

2011/02/23 15:34:33 15:34:33

O kas čia taip pasakė - biblijoje skaitei ???

renata_

R

358 įrašai

2011/02/23 16:18:32 16:18:32

hriene, tu tikrai per senas

2nats

2

36 įrašai

2011/02/23 17:02:00 17:02:00

Na kodėl persenas ? - Yra žmonių persenų gyventi ?

N-22

N

6 įrašai

2011/02/23 19:05:14 19:05:14

Laba diena,

O as pakalbesiu is jauno vaikino puses, man yra 23 metai, esu savarankiskas, dirbantis zmogus. Turiu jau virs dvieju metau drauge, kuria susiradau per inetrnetines pazintis, Jai virs 35 metu. Gyvename atskirai, kaip ir visiems, pradzioje buna aistra, meile, sexas, kurio buna vis negana... su laiku zmogus jaucia meile arba prisirisima. Taip nutiko ir man. Nebera tokios traukos kaip seniau, bet as vis dar zinau ir jauciu, kad ji mane jaudina ir domina, pagal metus moteris yra labai sexuali ir manau geidziama kitu vyru. Pasakysite, kodel nesusiranda bendraamzio...? |Gal del to kad zmogus nudeges po keleto bendravimu atsiranda baime, kad vel gali taip nutikti... Neesame isipareigoje ar dar kaip susaikste savo santykiu. Tiesiog mums kai buna sunku, ar liudna, susitinkame pabuname, praleidziame savaitgalius kartu, kartais nieko neveikdami, kaip mes sakome juokaudami, net tingeti tingisi.. , o kartais vykstame i keliones ar vasara prie kokio ezero pasideginti. Kaip visados tokie santykiai turi ir pasekmiu. Negali buti viesumoje, nes Ji del to kompleksuoja. Zinau, kad daug cia esanciu merginu, moteru prades mane ar drauge smeisti, kritikuoti. Gyvenime teko matyti daug dalyku ir bendrauti su ivairaus amzio zmonemis. Tik galiu tiek pasakyti, kad kol gali, naudokis proga, tai liecia ypac moteris. Ne visada busite tokios grazios, geidziamos ir mylimos ... Jaunas kartais buna ne isimtis, o pliusas ir dovana... Aisku kiekvienas zmogus turi savo metu bendravimo barjera, kurio nenori perzengti... Bet kartais pamastykite, gal ne visi jauni zmones tokie nemoksos ar zali bendravime, santykiuose, jai vienai nepasiseke, nebutinai bus taip kad ir kitai nepasiseks. Pabandykite, gal nenusivilsite ir turesite graziu bei romantisku prisiminimu, diedai pradeda daznai mastyti apie tai kad moterys/merginos tik sexui.. Turiu daug pazystamu kuriu mastymas panasus...sexas...sexas...sexas. kaip as sakau...Jiems dazniausiai romantikos minciu stygius...O romantikai buna tik meiluziai. Jauno zmogaus jausmai tyri, nors ir dauguma mano, kad va, jauna zmogu sugadinsi ir pan.. labai klystate, kartais tiek ismoksti arba isitikini, kad tai gali gyvenime bendravimas su vyresniu zmogumi duoda pliusu. Padrikos bet manau suprantamos mintys. Tikiuosi esme supratote skaitydami mano nuomone.. Sekmes gyvenime ir iki malonaus.

Romantikas

R

1 įrašai

2011/02/23 19:31:37 19:31:37

N-22: Laba diena,

O as pakalbesiu is jauno vaikino puses, man yra 23 metai, esu savarankiskas, dirbantis zmogus. Turiu jau virs dvieju metau drauge, kuria susiradau per inetrnetines pazintis, Jai virs 35 metu. Gyvename atskirai, kaip ir visiems, pradzioje buna aistra, meile, sexas, kurio buna vis negana... su laiku zmogus jaucia meile arba prisirisima. Taip nutiko ir man. Nebera tokios traukos kaip seniau, bet as vis dar zinau ir jauciu, kad ji mane jaudina ir domina, pagal metus moteris yra labai sexuali ir manau geidziama kitu vyru. Pasakysite, kodel nesusiranda bendraamzio...? |Gal del to kad zmogus nudeges po keleto bendravimu atsiranda baime, kad vel gali taip nutikti... Neesame isipareigoje ar dar kaip susaikste savo santykiu. Tiesiog mums kai buna sunku, ar liudna, susitinkame pabuname, praleidziame savaitgalius kartu, kartais nieko neveikdami, kaip mes sakome juokaudami, net tingeti tingisi.. , o kartais vykstame i keliones ar vasara prie kokio ezero pasideginti. Kaip visados tokie santykiai turi ir pasekmiu. Negali buti viesumoje, nes Ji del to kompleksuoja. Zinau, kad daug cia esanciu merginu, moteru prades mane ar drauge smeisti, kritikuoti. Gyvenime teko matyti daug dalyku ir bendrauti su ivairaus amzio zmonemis. Tik galiu tiek pasakyti, kad kol gali, naudokis proga, tai liecia ypac moteris. Ne visada busite tokios grazios, geidziamos ir mylimos ... Jaunas kartais buna ne isimtis, o pliusas ir dovana... Aisku kiekvienas zmogus turi savo metu bendravimo barjera, kurio nenori perzengti... Bet kartais pamastykite, gal ne visi jauni zmones tokie nemoksos ar zali bendravime, santykiuose, jai vienai nepasiseke, nebutinai bus taip kad ir kitai nepasiseks. Pabandykite, gal nenusivilsite ir turesite graziu bei romantisku prisiminimu, diedai pradeda daznai mastyti apie tai kad moterys/merginos tik sexui.. Turiu daug pazystamu kuriu mastymas panasus...sexas...sexas...sexas. kaip as sakau...Jiems dazniausiai romantikos minciu stygius...O romantikai buna tik meiluziai. Jauno zmogaus jausmai tyri, nors ir dauguma mano, kad va, jauna zmogu sugadinsi ir pan.. labai klystate, kartais tiek ismoksti arba isitikini, kad tai gali gyvenime bendravimas su vyresniu zmogumi duoda pliusu. Padrikos bet manau suprantamos mintys. Tikiuosi esme supratote skaitydami mano nuomone.. Sekmes gyvenime ir iki malonaus.

Viskas aisku - tu esi tik berniukas zaisliukas uz pinigus. Jokio dvasinio artumo ji negautu net ir labai to noredama. Ji protinga moteriske ir naudojasi progomis, o tu tik varganas infantilas, kuri panaudota numes kaip higienini paketa i siuksliu kruva. Tokie kaip tu retai tampa seimos zmonemis.

2nats

2

36 įrašai

2011/02/23 19:42:54 19:42:54

Čia pavydas ar ...

Jei jiem gerai kam tai trugdo ???

N-22

N

6 įrašai

2011/02/23 19:54:04 19:54:04

Ne, tikrai neesu Pilypas, kuris uz pinigus...iki tiek dar nenusigyvenau, pats dirbu ir uzdirbu. Galiu ne vien i kina pakviesti, ar puokste geliu nupirkti, bet paruosti romantiska vakariene zvakiu sviesoje...

renata_

R

358 įrašai

2011/02/23 20:04:15 20:04:15

2nuts, čia iš to, kad kaip pasakė, taip ir nukirto, ir ne kitaip

2nats

2

36 įrašai

2011/02/23 20:13:08 20:13:08

N-22: :) Ne, tikrai neesu Pilypas, kuris uz pinigus...iki tiek dar nenusigyvenau, pats dirbu ir uzdirbu. Galiu ne vien i kina pakviesti, ar puokste geliu nupirkti, bet paruosti romantiska vakariene zvakiu sviesoje...

O tai kada tu perki bilietą į kino teatrą ar arbatos puodeliu vaišini tai viskas gerai ? - Tu pirkti gali , bet tik netave ?

N-22

N

6 įrašai

2011/02/23 20:23:20 20:23:20

Dydysis "romantike" Jus galiu nuraminti, kad manimi nieka nesinaudoja... O kad diedai dazniausiai apie pysiu galvoja del to pykti nereiktu Sveika kritika dar niekam nepakanke. O del seimos, as niekur neskubu, nenoriu susipazines iskarto tuoktis ar vaikus "darytis" pirma reikia vienas kitu pasimegauti, o tada jau su laiku ir vaikai ateis bei kursis seima... Jai perku, tai nereiskia kad parsiduodu reiktu skirti siuos dalykus, tu 2nats vaisindamas ar dovanodamas daigta moteriai/merginai tikiesi kazko is jos gauti uz tai, tikiuosi neesi tipinio mastymo diedas, kuris susirades studente, remia ja uz tai kad butu jo meiluze... ?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume