2011/02/04 16:18:35 16:18:35
Pirmiausiai labukas visiems cia esantiems
As cia, nes, kartais jau taip buna, gyvenimas iskrecia tau ziauru poksta: zmogum,kuriuo tikejau aklai, pasisaipe, pazemino, net nesistenge ieskoti kitu bendro gyvenimo sprendimo budu, apsiribojo tyla... Atsibodo man ta tyla ir ejimas i niekur. Noriu pamegint viska is naujo su, galbut, cia susirastu draugu.
Lelis Borgia
L
826 įrašai
2011/02/04 16:58:23 16:58:23
2011/02/04 18:34:00 18:34:00
katpedele: Pirmiausiai labukas visiems cia esantiems
As cia, nes, kartais jau taip buna, gyvenimas iskrecia tau ziauru poksta: zmogum,kuriuo tikejau aklai, pasisaipe, pazemino, net nesistenge ieskoti kitu bendro gyvenimo sprendimo budu, apsiribojo tyla... Atsibodo man ta tyla ir ejimas i niekur. Noriu pamegint viska is naujo su, galbut, cia susirastu draugu.
ale ir durna buvai.... tiketi vyru aklai tu ka - jau visai nemastai, savo proto neturi??? Atsipeikek, va ir gavai pamoka
2011/02/26 21:16:32 21:16:32
Svečias: katpedele: Pirmiausiai labukas visiems cia esantiems
ale ir durna buvai.... tiketi vyru aklai tu ka - jau visai nemastai, savo proto neturi??? Atsipeikek, va ir gavai pamoka
daugiau klausyk tokiu vistu kaip sio anonimo tai tikrai durnu gali pasidaryti o "katpedelei" palinkeciau ir toliau to tikejimo aklai(nors kartais reiktu pazvelgt ir be akiniu), nes jei netikesi tapsi durna kaip ne kurios, mokytojos
2011/02/26 22:36:43 22:36:43
aklai negalima tiketi, nei vyru, nei moterim. akla meile nieko gero, truputi kritinio mastymo- zymiai geriau.
2011/02/27 07:31:25 07:31:25
Kritinis mąstymas būna tik šalutiniu atveju, šiaip meilė gi dažniausiai apkvaitina taip, kad pameti galvą ir nesigilini į jokius kritiškumus. Aš nesakau, kad tai gerai... bet... realybė labai dažnu atveju būna tokia, kad įsimylėjus pasaulis matomas pro rožinius akinius, o kai juos mums netikėtai nuima - DEPRESIJA ir kitos ligos prasideda... ką daryt jei tokia meilės kaina...?
2011/02/27 08:19:54 08:19:54
liada: Kodel? Ar ieskome poros,bendraminciu?Ar tik issakome nuomone apie kt zmoniu santykius?Darni pora-pasidare poru problemu sprendimu forumu.Yra zmoniu,kurie net ir darbe sedi internete ir pila bet kur bet ka...Yra zmones,kurie dirba normalu darba,kartais neturi net pertraukos.Jie rimtai iesko pazinciu,bet susiduria su internetininkais.Kazkada tikejau,jog tai visai rimta pazinciu tarnyba-deja,nusivyliau...Nesu grazuole...Visi,man pasiulyti ,vyrai raso -jiems svarbu zmogus.To nepastebejau.Nieko nekaltinu,tik noriu paklausti,ar tie vyrai ,ieskantys idealu, patys idealai?
Ash kaip visada prisikabinsiu... pirmiausiai tai i [color=#804000:9ncawhxt]temos[/color:9ncawhxt] klausima pati atsakei.... o ant galo uzkuriai kita tema..... dabar kuri tau svarbesne ? neaishku....
2011/02/28 12:27:20 12:27:20
o gi todel,kad visdar tikiu meile,draugyste...o gal todel,(kaip svecias man pastoviai persa-kad as durna boba),na bet pagalvoji,o ka gi daro tas protingas,nedurnas vyras cia?(SVECIAS)visvien tikiu ir zinau,kad dar yra padoriu,vienisu vyru,todel bandau rasti drauga cia(o gal pasiseks?) gerb(SVECIAS)-nenustatinek man diagnozes durna ar ne...kaip nors be tavo pagalbos su savo durnumu bandysiu tvarkytis pati.
Kristina71307460002_db
K
10 įrašai
2011/03/01 10:12:59 10:12:59
Ir as tikejau,mylejau ,stengiausi.bet pamaciau ,kad tik as viena..kai zmogus gyveni dviese,bet kalbi kaip su siena.tada neber kitos iseities,kaip tik susirinkt daiktus ir iseit.Visi mes turbut naiviai kuri laika tikimes,kad kas nors pasikeis,kad gal dar palauksiu,duosiu sansa,antra,trecia.Bet jei nera tarp zmoniu pasitikejimo,atvirumo,uzuojautos,tokie santykiai niekur neveda.Gaila laiko,pastangu.Bet vis dar tikiu,kad vistiek rasiu zmogu,su kuriuo galeciau gyventi visa gyvenima.Tikiu,nors jau ne karta vyrai mane nuvyle..
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume