Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Kaip issiskirti su gera mergina?

Kaip issiskirti su gera mergina?

3591id_svajoklis

3

264 įrašai

2009/05/20 12:46:11 12:46:11

pataisykit jei klystu bet cia pavyzdys yra apie tai kaip prarandamas pasitekijimas kitu zmogumi, paskui sakoma ve kokia merga pasikelus ar nepasitiki, arba ve koks bahuras jam nusispjaut y viska, o paskui dar sakoma kad nera normaliu bahuru ar panu, kazkada man ta pati situacija buva ir issiskyrem, patikekit manim, praejo septyni kazkur metais ir del to gailiuosi, atiduociau daug kad tik buciau su ja kartu, siu ometu mes tik susirasinejam, bet nesusitinkam, nes nenorim kad kas pasikeistu

zavi

Z

45 įrašai

2009/05/20 16:07:27 16:07:27

smaliziusss: pataisykit jei klystu bet cia pavyzdys yra apie tai kaip prarandamas pasitekijimas kitu zmogumi, paskui sakoma ve kokia merga pasikelus ar nepasitiki, arba ve koks bahuras jam nusispjaut y viska, o paskui dar sakoma kad nera normaliu bahuru ar panu, kazkada man ta pati situacija buva ir issiskyrem, patikekit manim, praejo septyni kazkur metais ir del to gailiuosi, atiduociau daug kad tik buciau su ja kartu, siu ometu mes tik susirasinejam, bet nesusitinkam, nes nenorim kad kas pasikeistu

Tikriausiai teisingiausia nuomone!!! Nes kalbi savo patirtimi. Tai ir temos autorius gales po kazkiek metu pasakyti teisus buvo ar ne issiskirdamas. Gal jis taip pat gailesis? O gal dziaugsis, kad nesugriove vienaskitam gyvenimo? Geri zmones nesimeto:) Juos net ieskant sunku rasti. Mano nuomone, jei norisi seimos reikia saugoti tokia mergina salia saves, bet jei dar norisi paselioti- geriau paleisti zmogu, kad jo neiskaudinti:)

Iewule

I

18 įrašai

2009/05/31 18:21:00 18:21:00

Nu cia jusu pasiskaiciau ir dar karta nusprendziau, kad vyriskiai tokie neryztingi ir neapsisprendeliai...
Sakyk tu jai greiciau savo visas dvejones, kol nenuejot per toli...na pavyzdziui nenuneset pareiskimu. Nieko gero is to nebus jei jau yra tokios nuotaikos ir dvejones. Kuo toliau tuo daugiau abu darysites nelaimingi, ypac tavo drauge. Tu tai zinai savo keslus, o ji tik gali spelioti ir dar prisifantazuoti kas cia pas jus dabar ne taip... Ji juk tikriausiai neitare tavo nebenoro buti drauge, bet kad kazkas ne taip tai jau tikrai jaucia...
Pati savo kailiu viska patyriau, o galiausiai likus savaitei iki vestuviu issiskiriau. Patikek ziauru priesui nepalinkeciau, norisi prasmegti i zeme.
O viskas buvo aisku jau kuri laika ir pareiskimu tikrai nereikejo mums nesti. Taciau kaip ir daugelis bandem gelbeti savo santykius vedybomis. Beje draugyste truko daugiau nei 10 metu. Taip, kad tie tavo 3metai tikrai nemotyvas likti su zmogumi, kuriam jauti tik pagarba. Man gaila jos...mes juk gyvos ir protingos ir patykek labai greitai atskiriam pagarba nuo vyro meiles ir aistros mums. O vien su pagarba laimingas nebusi, tai jau tikrai. Nejaugi pasiryzes ir lovoje vaidinti aistringa ir mylinti vyra visa likusi gyvenima??? Mat cia brangusis vien pagarbos maza, o pas tave tik ji ir belikus...
Snekekis su savo drauge kuo greiciau.

Doroteja75

D

3 įrašai

2009/06/01 06:09:16 06:09:16

Daug cia pasisakiusiu buvo , ir daugelis yra teisus.
Galiu parasyti is savo patirties.
Labai skaudu, kai tau pasako, kad nebenori su tavim gyventi tavo mylimas zmogus. Labai didelis smugis. Bet kol nenueita per toli (paskolos, bustas, vaikai ir pan.), geriau issiskirti negu tempti guma, tampyti liuta uz usu. Veliau bus dar skaudziau. Su savo buvusiu vyru, pragyvenome 8 metus, is ju 4 metus santuokoje. Ir tik po skyrybu, jis sugebejo pasakyti, kad jau seniai abejojo musu santykiais.
Linkiu pradzioje issiaiskinti su savimi, savais jausmais ir savom baimem. O po to atvirai pasikalbeti su savo mergina. Papasakoti ka jauti, ir kokios abejones tave apniko. Galbut padetu menesis, kitas gyvenimo atskirai. Romantiski pasimatymai, kinas, kavines, truputis ilgesio vienas kitam ir t.t.
Beje esi minejes viename pasisakyme, kad ji pasikeite. Citata: "Man norisi, kad ji turetu daugiau ambiciju gyvenime, norisi, kad ji butu impulsyvesne, laisvesne, aistringesne, gyventu labiau pilna gyvenima. Kad pas ja butu daugiau optimizmo." Pasakyk jai apie tai. Jei tu pateiksi tai kaip pastebejima, o ne kaip nurodyma, kad tu imk ir keiskis, tai galbut issispres keletas problemu.
Perbegus mintimis visus 8 savo gyvenimo su vyru metus, pas man panasiai buvo, ir tas nenoras myletis, ir tas pilkumas, mazai aistros... Jei man tada kas butu uzsimines apie tai.... Etc....

Is ties linkiu daug laimes ir supratimo viens kitam. Bukite draugais vienas kitam.

Svečias

S

689 įrašai

2009/08/26 17:11:59 17:11:59

na, ar autorius issiskyrei su gera mergina? ar supratai kad neverta?

co

C

2 įrašai

2009/08/28 16:11:47 16:11:47

tikrai įdomu, kaip išsisprendė

ieva

I

96405 įrašai

2009/08/31 07:14:14 07:14:14

o kas tame idomaus?! Jei issiskyre, susipazino su kita gera mergina.
swx

Mangofruit

M

1982 įrašai

2009/08/31 08:32:43 08:32:43

ak tie vyrai ar patys žino ko nori pats sako, kad gera mergina - tai ką jam reikia blogos ar nuotykių ieškotojo instinktas nubudo?

Kol pats nežino ko nori - geriau vienam sėdėt ir negadint gyvenimo kitiems Piktina mane tokie pasisakymai

Nepaprasta

N

28 įrašai

2009/08/31 11:20:44 11:20:44

Cituoju : "Man norisi, kad ji turetu daugiau ambiciju gyvenime, norisi, kad ji butu impulsyvesne, laisvesne, aistringesne, gyventu labiau pilna gyvenima. Kad pas ja butu daugiau optimizmo" . Rasi butent tokia, bet ar zinai kad ji tures visokiausiu neeigiamu savybiu? paskaityk mano tema forume, kur kitos temos :"per velai supratau kad myliu".
As irgi galvojau, man tas netinka ir tas netinka,noriu kitokio. O dabar ieskau to kitokio...ir zinok ne taip lengva sukurti naujus santykius, surasti sau tinkanti zmogu...

rudnosiukas

R

1260 įrašai

2009/09/01 04:28:46 04:28:46

Nesuprantu, kas čia per nuomonės peršamos, kad neva nesiskirk, pats nežinai ko nori, geriau nerasi ir tt... O pačios (patys) čia ko sėdit? Kokio velnio išsiskyrėt su savaisiais "išrinktaisiais"?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume