Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Seksas ir pinigai?

Seksas ir pinigai?

ieva

I

96405 įrašai

2009/11/21 18:17:38 18:17:38

Svečias: Moterims yra labai svarbu vyro pinigai. Kalbama apie jo asmenybe jau po to, kai tenkinami pirminiai patikrinimo mechanizmai - isvaizda, pinigai ir padetis visuomeneje. Sakydamos, kad joms nereikia turtingo, moterys isivaizduoja zodi "turtingas" kiek kitaip negu as - milijonierius, turintis pora namu, vila ir jachta. Taip, joms nereikia tokio turtingo. Gerai irengto buto, geros masinos ir gero atlyginimo turejimas nera laikoma turtingumu - tai laikoma savaime suprantamais dalykais.
As, kaip jaunas vyras, nevilnietis, bet gyvenantis ir dirbantis Vilniuje (po mokslu), nuomodamas buta (nes butu kainos yra mano galva nesuvokiamos, tiesa, pastaruoju metu pakritusios) sansu realiai neturiu, i tokius kaip as merginos/moterys tiesiog nebeziuri, po to kai pasisakai kur gyveni, kad neturi masinos ir t.t. O paskui skundziasi, kad nebera vyru, visi "normalus" uzimti ir t.t.
Merginos atsijoja del visokiausiu smulkmenu - neturi masinos, pasenes mobilus telefonas(!!!) (cia >25 metu merginai uzkliuvo, net nemaniau kad tai yra svarbu), nesioja akinius, barzda, per "lievas" laikrodis ir t.t. Neatitinkantys tokiu kriteriju vyrai automatiskai isbraukiami is "vyru" kategorijos. PIlnai tikiu, kad vidutinio amziaus (~45 metu) zmogus turetu buti finansiskai ir kitaip apsirupines, bet manau, kad neprotinga to reikalauti is jauno zmogaus. Zinoma, visada yra patogiau "suvilioti" pasiturinti vyra, nereikes deti daug pastangu buto ar namo isigijimui, bus lengviau, taciau juk galima kartu pasistengus susikurti ta "seimos lizdeli", jei yra noro, zinoma.

O kuo toks moteru isrankumas maziau logiskas, negu vyru stora/plona? Taip kaip raginate visas kiek apkunesnes nustoti verkslenti ir imti sveikai maitintis, sportuoti ir t.t. Lygiai tas pats galioja ir vyrams - dirbikte daugiau, bukite isradingesni ir nustokte zysti
Seksas-pinigai, stora-plona - tik pavyzdziai, kad negebejimas atrasti sau poros, suverciamas ant kitos puses isrankumo.
nemanau kad tai turi kazka bendra su sumaterialejusia visuomene

Smilga2005

S

38 įrašai

2009/11/21 18:46:37 18:46:37

Atsiprasau kad isikisiu

Seksas ir pinigai neturi jokio rysio!
Beto, sutikau ne viena vyra, kuris "pasvere" ne vien mano isvaizda bet mano nama, masina ir net nustebo kodel "nelieti" ratlankiai

Esu normalios isvaisdos ir apsirupinusi, nedomina vyro pinigai (tuo labiau! nedomina seksas su turtingu!), bet nesiruosiu islaikyti vyro! Ypac pazinties pradzioj! Net ir uz superini seksa. Nesiruosiu moketi uz kava, jei jis kviecia.
Man pora kartu yra nutike toks dalykas, kai pazinties pradzioja vyras uzejo i namus, kol as persirengiau ir pasiemiau ko man reikejo vyriskis sugebejo "ivertinti" mano busta kaip "turto vertintojas"... , sorry man jis pasidare antiseksas....

Pinigai neitakoja seksui ar jo kokybei, bet moteris nenori "nutriususiu" kad ju nereiketu islaikyti. O tokiu dabar ne vienas.
Man "nutriuses" be iniciatyvos vyras sukelia nesaugumo pojuti... rizika, kad salia visu gyvenimo rupesciu reikes dar ir vyro saskaitas apmoketi.
Todel ir nuzvelgia masina, batus, "mobilnika"... (nors jau tuo pats pasirupina).
Tai buna pazinciu, draugysciu pradzioj! GYVENIME turi buti balansas arba lygeverciai partneriai.
Man nereikia turtingu bet sugebancio gyventi!
Lygiai taip pat kaip ir vyrai nebeziuri i mergele vargsele... ochocho kokiu jum reikia.

ieva

I

96405 įrašai

2009/11/21 18:53:24 18:53:24

Svečias:
Svečias: Moterims yra labai svarbu vyro pinigai. Kalbama apie jo asmenybe jau po to, kai tenkinami pirminiai patikrinimo mechanizmai - isvaizda, pinigai ir padetis visuomeneje. Sakydamos, kad joms nereikia turtingo, moterys isivaizduoja zodi "turtingas" kiek kitaip negu as - milijonierius, turintis pora namu, vila ir jachta. Taip, joms nereikia tokio turtingo. Gerai irengto buto, geros masinos ir gero atlyginimo turejimas nera laikoma turtingumu - tai laikoma savaime suprantamais dalykais.
As, kaip jaunas vyras, nevilnietis, bet gyvenantis ir dirbantis Vilniuje (po mokslu), nuomodamas buta (nes butu kainos yra mano galva nesuvokiamos, tiesa, pastaruoju metu pakritusios) sansu realiai neturiu, i tokius kaip as merginos/moterys tiesiog nebeziuri, po to kai pasisakai kur gyveni, kad neturi masinos ir t.t. O paskui skundziasi, kad nebera vyru, visi "normalus" uzimti ir t.t.
Merginos atsijoja del visokiausiu smulkmenu - neturi masinos, pasenes mobilus telefonas(!!!) (cia >25 metu merginai uzkliuvo, net nemaniau kad tai yra svarbu), nesioja akinius, barzda, per "lievas" laikrodis ir t.t. Neatitinkantys tokiu kriteriju vyrai automatiskai isbraukiami is "vyru" kategorijos. PIlnai tikiu, kad vidutinio amziaus (~45 metu) zmogus turetu buti finansiskai ir kitaip apsirupines, bet manau, kad neprotinga to reikalauti is jauno zmogaus. Zinoma, visada yra patogiau "suvilioti" pasiturinti vyra, nereikes deti daug pastangu buto ar namo isigijimui, bus lengviau, taciau juk galima kartu pasistengus susikurti ta "seimos lizdeli", jei yra noro, zinoma.

O kuo toks moteru isrankumas maziau logiskas, negu vyru stora/plona? Taip kaip raginate visas kiek apkunesnes nustoti verkslenti ir imti sveikai maitintis, sportuoti ir t.t. Lygiai tas pats galioja ir vyrams - dirbikte daugiau, bukite isradingesni ir nustokte zysti
Seksas-pinigai, stora-plona - tik pavyzdziai, kad negebejimas atrasti sau poros, suverciamas ant kitos puses isrankumo.
nemanau kad tai turi kazka bendra su sumaterialejusia visuomene

vyrai nepasirenka storu merginu ne todel, kad jos storos, o todel kad jos jiems nera patrauklios. Cia yra naturalus dalykas, yra grazesniu, yra ne tokiu graziu zmoniu. Vieni vieniems patinka, kiti ne. Niekada nesupykciau, jei man mergina pasakytu "ne" del isvaizdos. Taciau ka bendro zmogaus fizines ir vidines savybes, kurios reprezentuoja individa tarp kitu zmoniu (charizma, jumoro jausmas, supratingumas, isvaizda ir t.t.) ir traukia priesingos lyties atstovus/-es turi bendro su nuliu skaiciumi banke? Ar kai merginos isimyli, ir ju meiles objektas staiga nubiedneja, jos jau jo nebemyli? Pirmadieni po piet mane ismete is darbo, ir i pavakari mano mergina jau mane nebemyli? Tiesiog nebejaucia nieko, esam kaip svetimi. Antradieni susiradau kita darba ir jinai vel liepsnoja jausmais? Jums neskamba per daug banaliai?
Manau tikroji priezastis - nera grynai finansine. Jinai slypi moteru perdetoje savigarboje. Mergina nepagalvoja, kad gal ji ka tik "atsijojo" zmogu, su kuriuo visa gyvenima butu laiminga, jei susipazintu artimiau. Gal tai ir buvo "tas vienintelis", kuris ja paguostu, saugotu, suprastu, taciau to nezino, nes suzinojusi, kad jis neturi masinos, jinai automatiskai ji nurase prie "nevykeliu". O nurase ne todel, kad masina privercia isimyleti, o del savo "ego" (Kaip gi as tokia ir tokia, kam man reikalingas "bomzas", "alfonsas" ir t.t.).
Kalbant apie jusu pavyzdi, man jis neatrodo labai tinkamas. Vyrai dazniausiai ziuri i bendra vaizda, kaip mergina atrodo, kaip samprotauja, kaip kalba. Jei patinka apkunesne - tai patinka, ir viskas, nes apkunumas stebimas kitu zmogaus savybiu kontekste, ir yra kompensuojamas pvz. charakterio privalumais. Neteko girdeti, kad mergina vaikinui lyg ir patiktu, bet tas vistiek su ja nebendrautu, vien del to, kad ji apkunesne. Jei vaikinui apkunumas butu tiek svarbu - jinai jam is viso nebutu patikusi.

ieva

I

96405 įrašai

2009/11/21 19:00:38 19:00:38

Smilga2005: Atsiprasau kad isikisiu

Seksas ir pinigai neturi jokio rysio!
Beto, sutikau ne viena vyra, kuris "pasvere" ne vien mano isvaizda bet mano nama, masina ir net nustebo kodel "nelieti" ratlankiai
Esu normalios isvaisdos ir apsirupinusi, nedomina vyro pinigai (tuo labiau! nedomina seksas su turtingu!), bet nesiruosiu islaikyti vyro! Ypac pazinties pradzioj! Net ir uz superini seksa. Nesiruosiu moketi uz kava, jei jis kviecia.
Man pora kartu yra nutike toks dalykas, kai pazinties pradzioja vyras uzejo i namus, kol as persirengiau ir pasiemiau ko man reikejo vyriskis sugebejo "ivertinti" mano busta kaip "turto vertintojas"... , sorry man jis pasidare antiseksas....

Pinigai neitakoja seksui ar jo kokybei, bet moteris nenori "nutriususiu" kad ju nereiketu islaikyti. O tokiu dabar ne vienas.
Man "nutriuses" be iniciatyvos vyras sukelia nesaugumo pojuti... rizika, kad salia visu gyvenimo rupesciu reikes dar ir vyro saskaitas apmoketi.
Todel ir nuzvelgia masina, batus, "mobilnika"... (nors jau tuo pats pasirupina).
Tai buna pazinciu, draugysciu pradzioj! GYVENIME turi buti balansas arba lygeverciai partneriai.
Lygiai taip pat kaip ir vyrai nebeziuri i mergele vargsele... ochocho kokiu jum reikia.

Neteko girdeti is savo pazistamu rato, kad vyrai vertintu merginos finansine bukle. Man asmeniskai niekada neuzkliuna merginu drabuziai, telefonai, masinos ir t.t. Man neidomu, ar ji dirba ar ne. Del "lietu ratlankiu" - juk vyrai kai kada nori pasirodyti zinovais ir pabaksnoti pirstu, va, ten tau reikia taip ir taip Gal tai nebuvo finansinis ivertinimas, juolab kad jie tikrai ne per daugiausiai kainuoja.
As neabejoju, gal pagyvenus is tikruju atsiranda vyru - islaikytiniu. Taciau jauname < 35 metu amziuje tokiu tikrai yra vienetai. Dazniausiai pastebima priesinga tendencija.

ieva

I

96405 įrašai

2009/11/21 19:10:18 19:10:18

Smilga2005: Atsiprasau kad isikisiu

beje, is kur cia toks isankstinis nusistatymas, kad vyras bus islaikytinis ir nemokes savimi pasirupinti? Vadinasi, is pradziu vyras Jusu akyse buna nesavarankiskas, ir tik po to kai perzvelgiate jo daiktus, nusiraminate?
Kai yra abipusiai jausmai, nesvarbu, kas kuri islaiko. Jei netekciau darbo (kas siais laikais gali atsitikti daznam) ir zmona nestu pinigus seimon, tai ant sofos nesedeciau. Blogiausiu atveju - gaminciau valgyti, skalbciau ir t.t. Zinoma, as netoleruociau, jei man dirbant iki velaus vakaro zmonele sedetu ant sofkutes arba lakstytu po drauges, ir laikytu tai savaime suprantamu dalyku. Taciau, jei zmogus neteko darbo, stengiasi, iesko birzoje ir jam visviena nesigauna - tikrai finansiskai ir kitaip islaikyciau. Kitaip kokia tai seima? Kol nera sunkumu as tave myliu, kai tave uzklupo bedos nebemyliu?

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2009/11/21 19:10:47 19:10:47

Taip, "La guerre du sexe en Lituanie" pamažu prasideda. Be abejo, neturtingi vyrai ieško, medžioja turtingas moteris, to nieks neneigia. Imant visumą, vaizdelis nekoks. Reiks importuoti turtingus vyrus iš Azijos, Arabijos ir taip toliau. Mes nunyksim kaip nacija - tai beveik akivaizdu. Tai ne vien rimti Vakarų institutai pastebi ir rašo studijas, kad mūsų gali nelikti. Dar 1990 metais skaičiau tokią gan rimtą studiją, padarytą rimto instituto Vakaruose, kad lietuvių nacija gali egzistuoti tik 80 metų, o latvių tauta - 50 metų. Kol kas viskas toje srityje vyksta pagal planą - mūsų gali nelikti.

Smilga2005

S

38 įrašai

2009/11/21 19:11:28 19:11:28

Svečias , gal man tokie pakliuvo...

Manes nereikia islaikyti, bet as ir nepasiruosus vyriski islaikyti...

O kad vyrai nevertina moters rubu, papuosalu, manikiuru ir panasiai... neteko girdeti...
Paprastai nuraso i durneles... tas be nieko...

ieva

I

96405 įrašai

2009/11/21 19:19:14 19:19:14

Smilga2005: Svečias , gal man tokie pakliuvo...

Manes nereikia islaikyti, bet as ir nepasiruosus vyriski islaikyti...

O kad vyrai nevertina moters rubu, papuosalu, manikiuru ir panasiai... neteko girdeti...
Paprastai nuraso i durneles... tas be nieko...

moteris turi buti prisiziurinti, tas tiesa. Tiesiog prisiziurejima kiekvienas vertina skirtingai. Daug merginu rengiasi, dazosi labiau kad nepasirodytu prastesnes pries kitas merginas, nei kad nepasirodytu "durneles" pries vyrus. Simpatiskai merginai makijazas nereikalingas, papuosalai taip pat. O nesimpatiskai nei makijazas, nei papuosalai grozio nekompensuos.

Smilga2005

S

38 įrašai

2009/11/21 19:22:39 19:22:39

Svečias , Tu visiskai teisus.

Tik nors ir simpatiskos naturaliai "pilkos" peles seis laikais nebemadingos ir nebereikalingos... nezinau kodel.

ieva

I

96405 įrašai

2009/11/21 19:26:06 19:26:06

Smilga2005: Svečias , Tu visiskai teisus.

Tik nors ir simpatiskos naturaliai "pilkos" peles seis laikais nebemadingos ir nebereikalingos... nezinau kodel.

Gal todel, kad kompleksuoja ir retai iseina i viesuma? Gal kompleksuoja, kad yra nemadingos ir uzsidaro?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume