Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Moteru iniciatyva

Moteru iniciatyva

aciu navaiti

A

114 įrašai

2009/05/10 14:32:24 14:32:24

as uz moteru iniciatyva! as kaip tik nerodau inicijatyvos man atrodo mes vyrai ir teip per daug islepinom su tom iniciatyvom!!!. ir seip as labai retais atvejais arba visai ne pirmas nekalbinu ir neskambineju, man tikrai patinka but viengungiu! nes nuo tu prietranku senmergiu man bloga! o as ir nesu toks nemano budaui vilketi kiostiuma ir su tortu ir tulpe eiti nudveses sis dp!

Sistina

S

375 įrašai

2009/05/10 18:38:53 18:38:53

ADRIJANA: tos akys daznai blizga ir tai nieko nereiskia dar...nebent tu grazi ir noriu miegot su tavim..o draugaut tai nea todel lengva apsigaut

man sunkiai suvokiama kaip santykiuose vienas zmogus tiktai rodo iniciatyva..kazkoks ledo karalienes princeses fenomenas..tikrai taip neturetu buti...[b:307l81qe]jei buciau vyras galvociau kad as tai merginai net neidomus ir pasitraukciau..[/b:307l81qe].

pirma, tai moteris turi desimtis budu ir siltus galimybiu kaip parodyti vyrui, kad jo parodyta iniciatyva domina.
o antra p.s. primink kas ten rase apie kale kuri keicia vyrus kaip kojines ?

liada

L

135 įrašai

2009/05/10 18:44:12 18:44:12

6O431519: as uz moteru iniciatyva! as kaip tik nerodau inicijatyvos man atrodo mes vyrai ir teip per daug islepinom su tom iniciatyvom!!!. ir seip as labai retais atvejais arba visai ne pirmas nekalbinu ir neskambineju, man tikrai patinka but viengungiu! nes nuo tu prietranku senmergiu man bloga! o as ir nesu toks nemano budaui vilketi kiostiuma ir su tortu ir tulpe eiti nudveses sis dp!

Tai ko cia sedi?Ieskok gyvu Laisva valia -rinkis,bet tunai cia,vadinasi kazko tikiesi

bejausmis

B

9 įrašai

2009/05/10 19:01:20 19:01:20

Požiūris nuo to nepasikeistų - jis liks teigiamas. Ir ką reiškia "netinkanti"? Jei moteris parašo tau pirma, ir ji visiškai nepatinka - galima tiesiog neatsakyti - manau daugelis taip ir elgiasi.

Asta3: Viskas tavrkoj, kai iniciatyva rodo tau patinkanti moteris, arba kai kuri laika bendraujate, tada naturalu, kad ir ji privalo tavimi dometis. O jei iniciatyva rodo tau netinkanti moteris? Ar taip pat bus teigiamas pozhiuris?

Trigrašis

T

6 įrašai

2009/05/10 20:13:33 20:13:33

Kažkoks kompleksuotųjų sambūris. Kai žmogus žino savo vertę jam visiškai nesvarbu kas pirmas užkalbino.

Pasislepes

P

172 įrašai

2009/05/12 16:08:27 16:08:27

Taktikos neaiskiem tikslam siekti,neaiskiu rezultatu ir sulaukia...nesuprantu,paprasto dalyko,nejau sunku suregzt,kad ir paprasta klausima,kad ir toki:ar as Tau patinku...?ir t.t....kuria nezinia ka,paskui tik vaistus nuo galvos skausmo geria ir dejuoja:D

Cerber

C

39 įrašai

2009/05/13 07:18:22 07:18:22

Moteru inecitiva yra sveikintinas ir malonus dalykas ypac jei apie ja kanors galvoji, bet kita vertus perdidelis demesys garsdina. vyrams patinka paslaptingumas ir jie yra labai smalsus todel jei nori rodyti inecityva ir neisgarsdinti rodydama inecitva ir kazka darydama kazka nutilek bet taip, kad suprastu nutilejima ir klaustu, tik neperlenkit lazdos, nes perdaug taip pat blogai gali baigtis

domina

D

176 įrašai

2009/05/13 18:16:18 18:16:18

As nezinau ko cia tie vyrai sedi pasiskelbe,jegu jiems parasai,otau neatraso.Viena diena parasiau 15 DP nariu laiskus.Ir ka jus manote?Per 3 dienas atsake tik vienas.Manau, esu normalios isvaizdos moteris,ne kokia baidykle ir ne durna.O kai manim susidomejo{beje vienintelis} sukrioses baisus senis{naslys},tai net apsiverkiau,pagalvojau,nejau tik toki galiu sudominti.Tai apie kokia iniciatyva cia galima kalbeti???

kiesux

K

1086 įrašai

2009/05/13 19:10:38 19:10:38

domina: As nezinau ko cia tie vyrai sedi pasiskelbe,jegu jiems parasai,otau neatraso.Viena diena parasiau 15 DP nariu laiskus.Ir ka jus manote?Per 3 dienas atsake tik vienas.Manau, esu normalios isvaizdos moteris,ne kokia baidykle ir ne durna.O kai manim susidomejo{beje vienintelis} sukrioses baisus senis{naslys},tai net apsiverkiau,pagalvojau,nejau tik toki galiu sudominti.Tai apie kokia iniciatyva cia galima kalbeti???

Atrodo moteris metuose, o kalbat kaip 16-likos... O tie vyrai bent buvo pasijunge po jusu parasymo? be to 15 pakankamai nedidelis skaicius... as pvz jau 350 anketu ismeciau is suderinamu... ir neverkiu, kad kokios tos moterys blogos ir nenori bendrauti...

domina

D

176 įrašai

2009/05/14 04:41:26 04:41:26

As sioje svetaineje dar naujoke,todel nezinau,kokios cia taisykles galioja.Gal is tiesu ,reikia tik sedeti ir laukti kol ka nors sudominsi?O paskui,jei patinka-atsakyti.Bet kaip nuspresti ar patinka,jei atsako tik vienu sakiniu ir nera net nuotraukos?Negalvojau,kad bus taip sudetinga susipazinti.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume