2009/04/17 14:29:46 14:29:46
Pradejo erzinti nuolatinis merginos manipuliavimas. Ji atrodo nori mane valdyti. Jeigu neinu su ja ir jos draugelkom i vakareli - sako, kad soks su kitais. Nu, sakau, sok. Tada ji - va, nepavydi, tai nemyli. Nu pavydziu, bet ir pasitikiu. Kaip jai tokius paprastus dalykus isaiskinti?
2009/04/17 17:33:18 17:33:18
Visi nori valdyti:)( Jeigu jiems leidžiama, arba kitaip-tikrinti ribas);
Tai va, problemai spręsti yra vienas būdas-eini į vakarėlį su ja ir pradedi kadrinti jos draugę. Eini kartu parūkyti, eini kartu (paskui) į wc, o savo draugei tik meiliai pasišypsai arba išvis ignoruoji. Ir pasisiūlai palydėti draugę namo. O kitą dieną draugės klausi, kada vėl eisit su draugėm(tik aišku, kaip draugas). Suveiks.
Svečias: Pradejo erzinti nuolatinis merginos manipuliavimas. Ji atrodo nori mane valdyti. Jeigu neinu su ja ir jos draugelkom i vakareli - sako, kad soks su kitais. Nu, sakau, sok. Tada ji - va, nepavydi, tai nemyli. Nu pavydziu, bet ir pasitikiu. Kaip jai tokius paprastus dalykus isaiskinti?
2009/05/01 18:05:45 18:05:45
su tokiais patarimais kaip mangofruit tik i skyrybas galima nueit...
sneketis reikia ...ne vaikai gi esat
2009/05/01 18:20:56 18:20:56
Jau kai panikes pradeda tuos savo : "paziurek, koks tavo draugas grazutis. zinok, jei manim nesirupinsi, visko gali nutikti... gali buti, kad mes laikinai issiskirsim. zinai, as dar jauciuosi neatsilaksciusi. tave tikrai myliu, bet nepyk." kas cia per nesamone? Aisku, is pradziu bandyk pasnekint, kad jokiu ten tokiu nebutu, bet siaip tai mesk pro langa ja, jei nesupranta to, ka reiktu suprast
2009/05/01 19:02:05 19:02:05
Papartynai, pritariu tau, juk neturetum buti tik jos seseliu Aisku, pro langa merginu metyt nereiketu, na, o jeigu netycia ismesti pabandysi, ziurek bent kad neuzsigautu
2009/05/02 09:29:44 09:29:44
Dieve mano, kada žmonės nustos bendrauti su bet kuo - kad tik turėtų porą. O kas iš tokių porų? Spektakliai, vien spektakliai...
2009/05/02 14:33:06 14:33:06
atsiprasau, gal nesamone pasakysiu, bet jeigu nebeturite bendro laisvalaikio, jai stinga demesio, kas akivaizdu, nes dabar apie tas sakai, vadinasi anksciau nebuvo, siulau pasvarstyti ar tai tavo zmogus ir ar tu jai skirtas. nes jei jau dabar mazai ka bendro tai tik iskirtingas puses reik pasukt.
p.s aiksu visos situzcijos nezinau, bet parasei tiek
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume