2009/04/16 15:45:44 15:45:44
Situacija nei sunki, nei lengva, gal tik kazkokia keista, o is jos kilo klausimas kaip paglostyti vyro savimeile. Nes pasiskaiciusi ivairiu straipsniu moteryciu zurnaluose, saviski vis pagirdavau, paliaupsindavau. O viena diena jis man ir sako - tu manes tiek negirk, nes pasipusiu ir nebesusitvarkysi. Nu ir likau sutrikusi. Tai kaip su tais vyrais cia gaunas?
2009/04/16 16:23:16 16:23:16
O kaip vyras glosto jūsų?
Tai kaip?: Situacija nei sunki, nei lengva, gal tik kazkokia keista, o is jos kilo klausimas kaip paglostyti vyro savimeile. Nes pasiskaiciusi ivairiu straipsniu moteryciu zurnaluose, saviski vis pagirdavau, paliaupsindavau. O viena diena jis man ir sako - tu manes tiek negirk, nes pasipusiu ir nebesusitvarkysi. Nu ir likau sutrikusi. Tai kaip su tais vyrais cia gaunas?
2009/04/16 19:40:53 19:40:53
Tai kaip?: Situacija nei sunki, nei lengva, gal tik kazkokia keista, o is jos kilo klausimas kaip paglostyti vyro savimeile. Nes pasiskaiciusi ivairiu straipsniu moteryciu zurnaluose, saviski vis pagirdavau, paliaupsindavau. O viena diena jis man ir sako - tu manes tiek negirk, nes pasipusiu ir nebesusitvarkysi. Nu ir likau sutrikusi. Tai kaip su tais vyrais cia gaunas?
na, jei girsi teisingai, uz tikrus gerus dalykus (pagalba, demesi, svelnuma) viskas bus gerai. be abejo, butu dar geriau ir tau vyras atsilygintu tuo paciu - t.y. pagirdamas, padekodamas
2009/04/17 13:16:41 13:16:41
mangofruit0406,
Konkretus pareiskimai jau antroje temoje Matai, kai moteris, arba vyras tik ima, bet nenori duoti silumos, labai greitai tokie santykiai issisemia. Kuo daugiau su vyrais "kariausi" ir irodinesi savo teises, tuo maziau tos silumos ir sulauksi.
yolantayo1296838981_db
Y
441 įrašai
2009/04/17 14:02:16 14:02:16
Čia vyras tik parodė, kad pastebi Tavo pastangas ir taip, kaip mokėjo, tai ir atsidėkojo. Kai man sakydavo, kad mano užpakaliukas riestas, tai tik akytėm sumirksėdavau ir išstenėdabvau, kad mačiau ir gražesnių Tiesiog nemokėjimas priimti komplimentų nereiškia, kad jų neišgirsti. Džiaukis - Taviškis pastabus ir Tavo komplimentą bent jau išgirdo
2009/04/17 14:36:23 14:36:23
Tai aš ir klausiu autorės-ar ji yra liaupsinama. Nesuprantu-kas klausime yra blogo?quote="Riteris"]mangofruit0406,
Konkretus pareiskimai jau antroje temoje Matai, kai moteris, arba vyras tik ima, bet nenori duoti silumos, labai greitai tokie santykiai issisemia. Kuo daugiau su vyrais "kariausi" ir irodinesi savo teises, tuo maziau tos silumos ir sulauksi.[/quote]
2009/04/17 20:58:25 20:58:25
nes giri per daug...
as pagiriu kai yra vertas to..reiktu is tiesu girti dazniau...
2009/04/18 05:31:14 05:31:14
Patarimas: Isgirskit Savo vyro zodzius, o ne klauskit patarimu, kaip elgtis aplamai su vyrais.
2009/04/18 09:57:17 09:57:17
but savimi ir nesistengt pasirodyt geresnei,tai ir moters ir vyro savimeile bus paglostyta
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume