Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Moterys, kur dingo jūsų savigarba ir moteriškumas?

Moterys, kur dingo jūsų savigarba ir moteriškumas?

yolantayo1296838981_db

Y

441 įrašai

2009/04/17 14:45:13 14:45:13

Svečias:
yolantayo:
Svečias: mh. Šiandiena ramiau. Bendradarbė vakar sušalo, tai krūtis pakavotos. Bet sijonas sutrumpėjo ir iškirptė prailgėjo ...

swx

Tai gal sakau reikėtų "ant biuletenio" pasėdėt, kol pavasarinis morčius baigsis?

Nežinau, aš juk ne daktaras. Ar čia jau diagnozė buvo?!

swx

Čia buvo draugiškas patarimas. Gal reikia atostogų, kad moterų dėmesys vėl pradėtų džiuginti?

ieva

I

96405 įrašai

2009/04/17 14:55:34 14:55:34

Ačiu už draugišką patarimą, ačiu, kad rūpinates mano sveikata. Tačiau nesiguodžiau, kad man kaip nors trugdo apnuoginti III dydžio kalniukai. Kartais per 30cm nuo mano nosies.
Aš praeeidamas, kad pokalbį palaikyti...

swx

Mangofruit

M

1982 įrašai

2009/04/17 15:42:30 15:42:30

Visada gali pasakyti, kad bendradarbės užpakalis storas-niekada nebeklaus;)) pateksi į "Juodus sąrašus"

Riteris: Labai aktuali tema. Jau tos moterys taip demesi rodo, kad nebeimanoma gyventi. Panasu, kad vyrai per krize isvaziavo is Lietuvos, ir dabar del likusiuju siaubinga konkurencija.

Nueinu i kluba, tai vietoj to, kad vienas pasededziau ir ramiai nusigerciau, Jau ziurek apsisukusi blondine su brunete klausia koki kokteili geriu, ir ar nenoriu prie ju prisijungti? Sakau, ne zmonos laukiu. Bet netiki.

Po to su draugais vakarelyje buvom, tai po keliu dienu viena mergina jau skambina. Draugas "chamas" mano telefona be leidimo dave. Paskambinusi klausia, ar nenoriu i krepsinio rungtynes su ja nueiti. nes ji "netycia" bilietus gavo" ir nezino ka su jais daryti.

O siandien tai isvis virsune, sekretore, darbe klause, ar jos uzpakaliukas gerai priglunda prie naujo sijonelio. Ir ka i tai atsakyti?

Dabar specialiai storus akinius nusipirksiu, nors man ju nereikia, barzda apsepusia pradejau augint, masina nauja sunui skolinu, tikiuosi apibrozdins po miskus vazinedamas, nes jau tas demesys tai labai vargina. Praktiskai puse dienos nedirbdamas praleidziu, o galvodamas, kaip i "kabinimus" nepapulti.

yolantayo1296838981_db

Y

441 įrašai

2009/04/17 15:47:04 15:47:04

Šiaip jau geresnio patarimo ir negalima rasti žmogui, išsekintam moterų dėmesio

mangofruit0406: Visada gali pasakyti, kad bendradarbės užpakalis storas-niekada nebeklaus;)) pateksi į "Juodus sąrašus"
Riteris: Labai aktuali tema. Jau tos moterys taip demesi rodo, kad nebeimanoma gyventi. Panasu, kad vyrai per krize isvaziavo is Lietuvos, ir dabar del likusiuju siaubinga konkurencija.

Nueinu i kluba, tai vietoj to, kad vienas pasededziau ir ramiai nusigerciau, Jau ziurek apsisukusi blondine su brunete klausia koki kokteili geriu, ir ar nenoriu prie ju prisijungti? Sakau, ne zmonos laukiu. Bet netiki.

Po to su draugais vakarelyje buvom, tai po keliu dienu viena mergina jau skambina. Draugas "chamas" mano telefona be leidimo dave. Paskambinusi klausia, ar nenoriu i krepsinio rungtynes su ja nueiti. nes ji "netycia" bilietus gavo" ir nezino ka su jais daryti.

O siandien tai isvis virsune, sekretore, darbe klause, ar jos uzpakaliukas gerai priglunda prie naujo sijonelio. Ir ka i tai atsakyti?

Dabar specialiai storus akinius nusipirksiu, nors man ju nereikia, barzda apsepusia pradejau augint, masina nauja sunui skolinu, tikiuosi apibrozdins po miskus vazinedamas, nes jau tas demesys tai labai vargina. Praktiskai puse dienos nedirbdamas praleidziu, o galvodamas, kaip i "kabinimus" nepapulti.

Sistina

S

375 įrašai

2009/04/17 16:58:26 16:58:26

chacha cha:) nustok atviromis akimis sapnuoti:) arba mazo berniuko svajos, ech, kad taip viskas butu in real:))

ieva

I

96405 įrašai

2009/04/17 17:33:08 17:33:08

Neturiu ka pasakyti, nes neitelpu ne i viena klausima. oh, kokia gerule as. bet kartais pati taip pagalvoju, nors ir labai nefeministiskai. Kodel? Laikai pasikeite, matyt... O gal galetum pasakyt trumpai, be filosofiniu isvedziojimu suformuluosiu klausima - kodel vyrai bobiskeja? kas cia kaltos - moterys? jei taip, kaip atstatyt pusiausvyra?

Mangofruit

M

1982 įrašai

2009/04/17 17:43:32 17:43:32

Kada moteriškės baigs liaupsinti vyrus ir nustos kelti tokias temas kaip "kaip geriau padaryti oralinį" arba "kaip pagirti savo vyrą" ir pradės save gerbti, tada ir vyrai gerbs. Mielosios, vyrai ne vaikai-jie viską moka..Ir kai moteris jiems patinka-oi kaip moka šokinėti:)) daugiau erdvės truputį ir nustokit būti mamomis.(jie turi mamas-nori moterų).,

Svečias: Neturiu ka pasakyti, nes neitelpu ne i viena klausima. oh, kokia gerule as. bet kartais pati taip pagalvoju, nors ir labai nefeministiskai. Kodel? Laikai pasikeite, matyt... O gal galetum pasakyt trumpai, be filosofiniu isvedziojimu suformuluosiu klausima - kodel vyrai bobiskeja? kas cia kaltos - moterys? jei taip, kaip atstatyt pusiausvyra?

ieva

I

96405 įrašai

2009/04/17 17:56:41 17:56:41

vat, kas sokineja aplink tik lopai... kuo didesnis lopas, tuo auksciau (oi, gausiu db), o geri tie mergu numyletiniai tiek ispizdeje, kad pasiziuri ir net nosis nuvarva, nuo kraupaus vaizdelio ai, nu cia sokineja, matyt, tik apie super grazules ar super gerus feromonus turincias. apie mane, jei atvirai, dar nei vienas (normalus!) nesokinejo... lopo savokos gal aiskint nereikia. nesokineju ir as, gal del to esu viena :O

Mangofruit

M

1982 įrašai

2009/04/17 18:53:28 18:53:28

Reikia tik rasti tą,kas šokinės..Tikiu, kad rasi:)

Svečias: vat, kas sokineja aplink tik lopai... kuo didesnis lopas, tuo auksciau (oi, gausiu db), o geri tie mergu numyletiniai tiek ispizdeje, kad pasiziuri ir net nosis nuvarva, nuo kraupaus vaizdelio ai, nu cia sokineja, matyt, tik apie super grazules ar super gerus feromonus turincias. apie mane, jei atvirai, dar nei vienas (normalus!) nesokinejo... lopo savokos gal aiskint nereikia. nesokineju ir as, gal del to esu viena :O

ADRIJANA

A

1722 įrašai

2009/04/17 20:20:50 20:20:50

uzkariaut bando ir daug vargsta tik tie kurie musu neverti

del tu kuriu noriu reikia pavargti daznai...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume