nezinau ka daryt.: Sveiki. Nutiko ir man taip,kad mergina buvo neistykima. Draugauju 4su puse metu. Snekejom ne karta ir apie vestuves. Pradejusi dirbti vienoi darbovietei pastebejau,kad labai daznai pradejo su kazkuo susirasineti. Klausdavau su kuo susirasineji ji atsakydavo,kad tai tik bendradarbis.Ir man teko isvaziuoti i kamandiruote grizdavau savaitgaliais. Ir po kiek laiko suzinojau,kad ji buvo neistikima. Pradejau jos klausineti kas tarp ju buvo,ji sakydavo nieko neivyko sugebejo kazkaip mane ikalbeti. Susitaikem ir likom kartu. Bet man nedave ramibes visa tai ir suzinojau daugiau kas ten ivyko tarp ju. Pradejau jo klausinet ji viska neige,kad neiko nebuvo. Bet viena diena jei daviau pasirinkt ar lieki su manim ir viska papasakoji,ar issiskirem ir viskas. Ir ji nenorejo skirtis viska pasake kas tarp ju buvo. Ir dabar pats nezinau ar galiu visa tai atleist. Visa laika apie tai galvoju. Ir dar suzinojau,kad ne ji paliko o jis je. Ir ji dabar bando atstatyti musu santikius. Matau,kad ji stengesi del manes. Sneka,kad myli mane praso,kad atleisciau jos klaida. Vel pradejo sneketi,kad noriu zenitis su tavim. Bet vistiek man ziauriai skaudu,kad ji taip padare. Ir neisivaizduoju ar imanoma atleisti, i galva lenda visokios mintis. Ar isvis taip imanoma kai zmogu myli eiti na leva. Kad nebutu taip buvo pirmas kartas bus ir antras ir t.t.... (Atsiprasau uz klaidas).
Bent jau kol kas ženytis neskubėk. Kol pats esi tokios neaiškios nuotaikos.
Sunku pripažinti sau, bet visuomet dėl neištikimybės savotiškai kalti abu. Jei viskas bus taip kaip buvo, neištikimybė kartosis. Gal šį kart tu pats būsi neištikimas, o gal ji.
Palik viską savieigai ir nereikia vaidinti kilniaširdžio, jei negali atleisti.
Aj ir išvis, kai paskaitai šitą forumą ir noras ką nors susirasti praeina - vienos problemos. Vienam geriau.