Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Ar vyrai atleidzia neistikimybe?

Ar vyrai atleidzia neistikimybe?

today

T

37 įrašai

2009/05/01 05:45:16 05:45:16

atleidzia........dar ir kaip.......kai suzino-griuva santuoka,praeina pora metu,po truputi nuoskaudos dingsta ir jis vel gryzta i seima........kodel?remiuosi tik vienu logisku paaiskinimu ,kad matyt reikia labai myleti,kad galetum vel su tuo zmogum kazka artimo tureti.........o ar nenueis antra kart i sona?as pasakom netikiu.........

Lazdynai

L

922 įrašai

2009/05/01 06:12:52 06:12:52

Manau, jei partneris ar partnere buvo viena karta neistikimas,tai gali pasikartoti ir ateityje. Tokiu zmogumi jau niekada nepasitikesi ir stengsiesi ji ar ja kontroliuoti, o tai galutinai sugriaus santuoka.
Retais atvejais galima atleisti jei neistikimoji puse tikrai gailisi ir labai stengiasi atstatyti pasitikejima. jei ne - neverta toliau kartu gyventi, nes nieko gero nebus.

fungas

F

30 įrašai

2009/05/05 19:44:09 19:44:09

atleidzia neatleidzia...neatleidau

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2009/05/05 19:56:32 19:56:32

Atleidžia fizinę neištikimybę, jei ir jam leidžia.

ieva

I

96405 įrašai

2009/05/06 06:36:51 06:36:51

[u:19xkkn9s]http://www.psichologijatau.lt/index.php?option=com_content&view=article&id=69:ei-neitikimybs-veidai&catid=25:the-project&Itemid=2[/u:19xkkn9s]
swx

nezinau ka daryt.

N

1 įrašai

2009/05/28 05:57:33 05:57:33

Sveiki. Nutiko ir man taip,kad mergina buvo neistykima. Draugauju 4su puse metu. Snekejom ne karta ir apie vestuves. Pradejusi dirbti vienoi darbovietei pastebejau,kad labai daznai pradejo su kazkuo susirasineti. Klausdavau su kuo susirasineji ji atsakydavo,kad tai tik bendradarbis.Ir man teko isvaziuoti i kamandiruote grizdavau savaitgaliais. Ir po kiek laiko suzinojau,kad ji buvo neistikima. Pradejau jos klausineti kas tarp ju buvo,ji sakydavo nieko neivyko sugebejo kazkaip mane ikalbeti. Susitaikem ir likom kartu. Bet man nedave ramibes visa tai ir suzinojau daugiau kas ten ivyko tarp ju. Pradejau jo klausinet ji viska neige,kad neiko nebuvo. Bet viena diena jei daviau pasirinkt ar lieki su manim ir viska papasakoji,ar issiskirem ir viskas. Ir ji nenorejo skirtis viska pasake kas tarp ju buvo. Ir dabar pats nezinau ar galiu visa tai atleist. Visa laika apie tai galvoju. Ir dar suzinojau,kad ne ji paliko o jis je. Ir ji dabar bando atstatyti musu santikius. Matau,kad ji stengesi del manes. Sneka,kad myli mane praso,kad atleisciau jos klaida. Vel pradejo sneketi,kad noriu zenitis su tavim. Bet vistiek man ziauriai skaudu,kad ji taip padare. Ir neisivaizduoju ar imanoma atleisti, i galva lenda visokios mintis. Ar isvis taip imanoma kai zmogu myli eiti na leva. Kad nebutu taip buvo pirmas kartas bus ir antras ir t.t.... (Atsiprasau uz klaidas).

ieva

I

96405 įrašai

2009/05/28 13:47:27 13:47:27

na tai kokia gi toji neištikimybės priežastis?
swx

???

?

227 įrašai

2009/05/28 18:41:41 18:41:41

nezinau ka daryt.: Sveiki. Nutiko ir man taip,kad mergina buvo neistykima. Draugauju 4su puse metu. Snekejom ne karta ir apie vestuves. Pradejusi dirbti vienoi darbovietei pastebejau,kad labai daznai pradejo su kazkuo susirasineti. Klausdavau su kuo susirasineji ji atsakydavo,kad tai tik bendradarbis.Ir man teko isvaziuoti i kamandiruote grizdavau savaitgaliais. Ir po kiek laiko suzinojau,kad ji buvo neistikima. Pradejau jos klausineti kas tarp ju buvo,ji sakydavo nieko neivyko sugebejo kazkaip mane ikalbeti. Susitaikem ir likom kartu. Bet man nedave ramibes visa tai ir suzinojau daugiau kas ten ivyko tarp ju. Pradejau jo klausinet ji viska neige,kad neiko nebuvo. Bet viena diena jei daviau pasirinkt ar lieki su manim ir viska papasakoji,ar issiskirem ir viskas. Ir ji nenorejo skirtis viska pasake kas tarp ju buvo. Ir dabar pats nezinau ar galiu visa tai atleist. Visa laika apie tai galvoju. Ir dar suzinojau,kad ne ji paliko o jis je. Ir ji dabar bando atstatyti musu santikius. Matau,kad ji stengesi del manes. Sneka,kad myli mane praso,kad atleisciau jos klaida. Vel pradejo sneketi,kad noriu zenitis su tavim. Bet vistiek man ziauriai skaudu,kad ji taip padare. Ir neisivaizduoju ar imanoma atleisti, i galva lenda visokios mintis. Ar isvis taip imanoma kai zmogu myli eiti na leva. Kad nebutu taip buvo pirmas kartas bus ir antras ir t.t.... (Atsiprasau uz klaidas).

Bent jau kol kas ženytis neskubėk. Kol pats esi tokios neaiškios nuotaikos.
Sunku pripažinti sau, bet visuomet dėl neištikimybės savotiškai kalti abu. Jei viskas bus taip kaip buvo, neištikimybė kartosis. Gal šį kart tu pats būsi neištikimas, o gal ji.
Palik viską savieigai ir nereikia vaidinti kilniaširdžio, jei negali atleisti.

Aj ir išvis, kai paskaitai šitą forumą ir noras ką nors susirasti praeina - vienos problemos. Vienam geriau.

Legitimo

L

84 įrašai

2009/05/28 23:56:01 23:56:01

Jei myli-atleisi...tik nezinia kas ilgainiui liks is tos meiles...pelenai?:)
Maniau, kad neimanoma atleisti neistikimybes, bet dabar tikrai zinau, kad galima...Jei tai fizine neistikimybe..esam zmones, su stipriau ar silpniau isreikstais seksualiniais poreikiais ir stipresne ar silpnesne valia, kuri tuos poreikius nuslopina arba ne...
Po dvasines neistikimybes visus santykius reiketu perbraukti riebiu bruksniu ir uzmirsti kas juose buvo bloga, o prisiminti tik gera...

rali

R

20 įrašai

2009/05/29 07:36:54 07:36:54

A kaip vyrui atskirti kur tik fizine neistikimybe, o kur tjau prasidejo dvasine......

Kaip zinia dauguma moteru pirma isimyli tik po to pasimyli....

ir labai mazas procentas , kad tik pasimyli.....

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume