Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Ar vyrai atleidzia neistikimybe?

Ar vyrai atleidzia neistikimybe?

Frida

F

10 įrašai

2010/05/17 13:24:59 13:24:59

medutis: Yra toks pasakymas: "nėra vyrų, kurie iš moters nori tik sekso, bet būna moterys, kurios be sekso neturi ko daugiau pasiūlyti"

[/quote]
Ha Ha, geras! Pritariu. Gauni tai, ko esi verta. Uzbuk ji, kad jis tau butu ishtikimas. Aisku yra vyru grupe, kurie yra amzini mergishiai. Su jais jau nieko nepadarysi...

xxx

X

308 įrašai

2010/05/17 20:53:57 20:53:57

Rugilė X: Nenusigrybauk į lankas, apsidairyk aplinkui, kad nereiktų kartais pačiam savęs pirmiausia išspirti iš šeimos. Ne vienai žmonai tenka paseksuoti darbe dėl geresnio atlyginimo, dėl paaukštinimo, dėl karjeros su viršininku, su direktoriumi permiegoti arba egzaminą išsilaikyti, nuo ko priklauso šeimos gerovė - ateitis. To pačio vyro padėtis. Dabar vyrų bedarbių kur kas daugiau nei moterų. Mes jaučiame darbe didelį spaudimą. Kartais tik permiegojusi su direktoriumi gali gauti darbą, negi nežinojai šito? Taip kad susirink tas savo pievas ir būk kuklesnis, smarkuoli. Pradėk mylėti moteris kaip save patį.

,zinojau tik dzin man tas tavo darbas jei tu kekšė ir su visais krušiesi kas aukstesnę padėti uzima ir iš kurių gali gaut naudos padori moteris net nenorėtų tokiu būdu karjeros užsitarnaut spirciau lauk net nesusimastęs,nes namai mano asmeniskai ir pas nieka gyvent nesiruosiu .gerovę tu krusdamasi statyk viena

ieva

I

96405 įrašai

2010/05/18 08:09:33 08:09:33

Jei aš kekšė, anot tavęs, tai tu - kekšius. Patiko?

ieva

I

96405 įrašai

2010/05/18 09:04:35 09:04:35

xxx:
Rugilė X: Nenusigrybauk į lankas, apsidairyk aplinkui, kad nereiktų kartais pačiam savęs pirmiausia išspirti iš šeimos. Ne vienai žmonai tenka paseksuoti darbe dėl geresnio atlyginimo, dėl paaukštinimo, dėl karjeros su viršininku, su direktoriumi permiegoti arba egzaminą išsilaikyti, nuo ko priklauso šeimos gerovė - ateitis. To pačio vyro padėtis. Dabar vyrų bedarbių kur kas daugiau nei moterų. Mes jaučiame darbe didelį spaudimą. Kartais tik permiegojusi su direktoriumi gali gauti darbą, negi nežinojai šito? Taip kad susirink tas savo pievas ir būk kuklesnis, smarkuoli. Pradėk mylėti moteris kaip save patį.
,zinojau tik dzin man tas tavo darbas jei tu kekšė ir su visais krušiesi kas aukstesnę padėti uzima ir iš kurių gali gaut naudos padori moteris net nenorėtų tokiu būdu karjeros užsitarnaut spirciau lauk net nesusimastęs,nes namai mano asmeniskai ir pas nieka gyvent nesiruosiu .gerovę tu krusdamasi statyk viena

yra kategorija diedu kurie tik tokiu budu gali moteri gauti. Visokie virsininkai seniai uz paleistuvystes is savo seimu isspirti. Ir tie luzeriai arba perka kurvas arba va tokiu budu sau seksa susizvejoja. Nei viena padori jiems neduoda, tai tik taip jie savo antra gala tepatenkina su kurvom.
Atleisk Viespatie sitiems vargetoms.

Viešnia

V

281 įrašai

2010/05/18 14:21:52 14:21:52

Arba smaginasi prie kompo bambali apsikabine. Dabar net pirmokai vietoj diktanto paraso, kad nori sekso ir varpu pripaiso lapo viduryje.

xxx

X

308 įrašai

2010/05/19 06:38:37 06:38:37

as neparsidavineju kaip tu kad gauciau naudos as neparsidavinėju isvis kekse tu, kekses kurios pardavinėja savo kūna ir nebutinai uz pinigus gali parsiduot ir uz geresni darba arba pareigas arba kad isvis ji turėtų

Rugilė X

R

4 įrašai

2010/05/19 06:58:26 06:58:26

xxx: as neparsidavineju kaip tu kad gauciau naudos as neparsidavinėju isvis kekse tu, kekses kurios pardavinėja savo kūna ir nebutinai uz pinigus gali parsiduot ir uz geresni darba arba pareigas arba kad isvis ji turėtų

Ereleli tu, ereli. Tuo diedai ir skiriasi nuo mūsų, kad neturi nei supratingumo, nei atsakomybės jausmo ir nežino, ką jaučia mama, kai vaikas prašo valgyti, yra alkanas ir nėr ko duoti. Diedai palieka vaikus vienus, alkanus pražūčiai, o mes vienaip ar kitaip išsisukame. Tu gal su batais ir kaip dramblys iškart gimei ir nubėgai į pasaulį be mamos pagalbos? Viską pats susiradai: ir namus, ir maistą, ir rūbelius, kad toks jau mandras čia? Nepagalvoji, kad Dievas ar kas nors kitas tave gali nubausti už tokį burnojimą ir moters menkinimą?

kukas

K

10 įrašai

2010/05/19 12:18:57 12:18:57

Rugilė X:
xxx: as neparsidavineju kaip tu kad gauciau naudos as neparsidavinėju isvis kekse tu, kekses kurios pardavinėja savo kūna ir nebutinai uz pinigus gali parsiduot ir uz geresni darba arba pareigas arba kad isvis ji turėtų

Ereleli tu, ereli. Tuo diedai ir skiriasi nuo mūsų, kad neturi nei supratingumo, nei atsakomybės jausmo ir nežino, ką jaučia mama, kai vaikas prašo valgyti, yra alkanas ir nėr ko duoti. Diedai palieka vaikus vienus, alkanus pražūčiai, o mes vienaip ar kitaip išsisukame. Tu gal su batais ir kaip dramblys iškart gimei ir nubėgai į pasaulį be mamos pagalbos? Viską pats susiradai: ir namus, ir maistą, ir rūbelius, kad toks jau mandras čia? Nepagalvoji, kad Dievas ar kas nors kitas tave gali nubausti už tokį burnojimą ir moters menkinimą?

Prie ko chia MOTERYS? - kalba eina apie tokia kekshes, kaip tu...

trikapeikis intelektualas

T

327 įrašai

2010/05/19 14:15:26 14:15:26

Rugilė X:

Pati priesaika sulauziusi, vardo be reikalo neminek.
Pasielgtu taip kaip tavo aprasoma, vaikus pasiimciau*.

ieva

I

96405 įrašai

2010/05/31 16:20:55 16:20:55

Atleidau vieną sykį, paskui antrą, trečią... viskas baigėsti tik tada, kai atleidau iš mylimosios pareigų. Kodėl taip ilgai tempiau? Nes ištiesų mylėjau, tikėjau... buvo sunku, bet dabar jau aš juokiuosi, ištvėriau, atsipeikėjau ir tai mane sustiprino, o visi tie prisėkinėjimai, kad daugiau to nebus, dirbtinės ašaros... kvaili pasiteisinimai, kad taip pasielgė todėl, kad manė jog aš toks kaip visi, todėl keršija už buvusiuosius ir jų elgesį su ja... antrą sykį dėl to, kad darbą geresnį gautų, nes aš per mažai uždirbu... vėliau nes mums pinigų jau pakanka, tik jau aš perdaug dirbu... Taip, aš dirbu ir uždirbu, pakankamai, kad būčiau sotus, apsirengęs.., bet neperdaug, tiek kiek man reikia. Viską pasiekiau ne per lovą, ne per lipimą kitiems per galvas, o savo jegomis, protu... tai kiekvienas darbdavys įvertina ir tokių žmonių net per krizę nepaleidžia...
Tad jei galvelėj tusčia, arba ja nenori naudotis, skėsk megyte kojas, pamink moralę, savigarbą ir gausi darbą, prisidenk skurdu, vaikais ir manyk, kad pateisinai savo elgesį. Tu primatas, bet ne žmogus, priklausai kitai primatų rūšiai, turinčiai penkis pirštus, panašią į žmogaus dantų sandarą, priklausai primatų rūšiai, kuri iškilusias problemas sprendžia sekso pagalba, nepriklausomai nuo lyties ar amžiaus...

Dabar iškart atleisiu iš mylimosios pareigų, jei teks vėl pakliūti į tokią situaciją... ir kitiems/kitoms siūlyčiau nedvėjoti, savęs nekankinti...
Žmonės nesikečia, ir Jūs savo mylimosios/mylimojo nepakeisit. Kad ir koks vilkas bebūtų, vistiek į mišką žiūrės...
Tik tusčiais kaltinimais nesisvaidykit, o pirma įsitikinkit, prieš žengdami lemtingą žingsnį skyrybų link...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume