yolantayo1296838981_db
Y
441 įrašai
2009/03/31 11:09:06 11:09:06
Svečias: Na idomus klausymas "kodel moteris nori tureti vaiku?". Na turbut sis klausymas idomus tik man... nes man 23 ir as tik pries kelis menesius suzinojau kad apskritai moteris nori tureti vaiku (ir man buvo didelis sokas), anksciau galvojau kad vyrai jas privercia. Turbut idomu kaip as taip galejau galvoti... ogi todel kad as visad gyvenau tokioj aplinkoj kur visoms merginoms ir moterims vaikai tai - gyvenymo kosmaras, o vyrams viena is siekiamybiu...Na cia turbut ir atsakymas i tavo klausyma... ne vien tik moteris nori vaiku nori ir vyrai... bet tu gal tokiu nesutinki... arba sutikai tokia moteri kuri labai nori vaiku... negalima taip spresti apie visas, zinok yra ir tokiu kurios vaikus sapnuoja kaip kosmara... Ir dar, manau dauguma zmoniu nori tureti vaiku (na nors viena), bet moteriai tas vienas imanomas iki mazdaug 40 ar daugiausiai 45, o vyrui iki grabo lentos... taigi vyras galbut taip pat budamas 85 kalbes vien apie vaikus, jei ju netures... nes bijos kad niekad ju ir nesusilauks... Ir vyrams ir moterims tiksi biologinis laikrodis tik vyrams jis dar ilgai veikia...
Aiškesnio atsakymo būti negali. Pagarba
2009/04/23 22:03:22 22:03:22
viskas yra gamta. tas teisybe. as ilga laika moteris laikiau tiesigo grobuonim, kuris uzuodes gera vyra" pradeda vynioti ji aplink pirsta, nes atseit palikuonys bus tinkamai auginami, pavalge ir t.t. Baisu, bet kuri moteris, kuri sypsosi viska daro ne del to, kad geraio atrodai, esi turtingas ir t.t. ir t.t. . bet del to, kad instinktas sitaip liepia...baisu ) o visi mes vyrai galvojam, kad cia musu nuopelnas, ne velnio, cia motuze gamta ))) vieni bajeriai su tais santykiais, geriausia gyventi vienam..tada nekyla kvailos mintys DD
2009/04/24 21:31:43 21:31:43
Arkijas: viskas yra gamta. tas teisybe. as ilga laika moteris laikiau tiesigo grobuonim, kuris uzuodes gera vyra" pradeda vynioti ji aplink pirsta, nes atseit palikuonys bus tinkamai auginami, pavalge ir t.t. Baisu, bet kuri moteris, kuri sypsosi viska daro ne del to, kad geraio atrodai, esi turtingas ir t.t. ir t.t. . bet del to, kad instinktas sitaip liepia...baisu ) o visi mes vyrai galvojam, kad cia musu nuopelnas, ne velnio, cia motuze gamta ))) vieni bajeriai su tais santykiais, geriausia gyventi vienam..tada nekyla kvailos mintys DD
is kur tokia paranoja neprotinga ...dar kazkaip nera man taip buve kad ziureciau i vyra ir mastyciau kaip gerai jis aprupins musu penkis vaikus ..mastau ar noriu su juo draugauti , myletis
2011/06/19 19:18:55 19:18:55
Tiesiog instinktai kalba už save ateina gyvenime toks momentas, kada norisi kažką sukurti, palikti po savęs, kažką tokio, kas yra stebuklinga - o kūdikis būtent tai ir yra.
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume