Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Meiles laiskai merginai

Meiles laiskai merginai

ieva

I

96405 įrašai

2009/03/23 12:09:39 12:09:39

Ar siais laikais dar paveikus meiles laiskai merginai? Galvoju, ar nebusiu isjuoktas, jeigu parasysiu laiska ranka ir atsiusiu paprastu pastu.... Be to - nuo ko pradeti meiles laiska?

Vaivita

V

290 įrašai

2009/03/23 15:13:01 15:13:01

Manau,tai yra tikrai labai grazus ir pagirtinas poelgis.. Tad nebijok,nesidrovek,ir siusk ta meiles laiskuti Aisku,tik galbut ne kiekviena mergina teigiamai tai priimtu.. Cia jau nuo merginos budo priklauso,kaip ji reaguotu i toki tavo poelgi..

abigale

A

235 įrašai

2009/03/23 15:14:59 15:14:59

tai ziurint, kokia ta mergina jei kokia nors pamaiva, tai kazin ar jai tai idomu. arba jei kokia nors forse - tai irgi sunku prognozuot, nepazistu tokiu ;]]

man asmeniskai [b:1zbe8nfq]ziauriai[/b:1zbe8nfq] patiktu toks laiskas. taigi zmogus parodo, kad sudeda savo dusia, nepatingi nupedint iki pasto, dar isleist pora litu ant markutes.. romantikas, nu.. ir tada galima jam atrasyt irgi laiska ir issiust:) ciotkai.
o tie visi e-mailiniai "labas, ka veiki"; "labas, kas naujo"; "[b:1zbe8nfq]la[/b:1zbe8nfq], kaip sekas" tiesiog veda is proto savo banalumu.

tai va, mielas autoriau Sveciau, siusk tu jai laiska, o jei ta mergiote ims vaipytis, tipo, koks tu senamadiskas/ tupas/ lopas ar pan. - tai kam tau tokia reikalinga tada?? tegul ji pasiiesko tokiu, kurie sako (jei isvis sako) "nu, [b:1zbe8nfq]la[/b:1zbe8nfq], kaip sekas, turi plota?"

o pradeti geriausia nuo to, kas tau tuo metu ant liezuvio galo sukasi. pavyzdziui,

[i:1zbe8nfq]Labas, mano saulute,

siais visokeriopos komunikaciniu technologiju eros metais nutariau Tave nustebinti tokiu neiprastu budu:) nors ka tik snekejomes skype, noreciau Tau pasakyti tai, kas netektu savo reiksmes ir prasmingumo internetinemis netaisyklingomis lietuvisHkomis raidemis.. taigi, kai Tave pamatau, jauciu, kaip man sirdis ima spurdeti kaip ta paukste narvelyje, pamaciusi atselinanti katina, kaip stirna, pajutusi alsuojancio i ausi tigro artuma... noriu, kad zinotum, jog kas diena noriu matyti Tave, girdeti Tave, jausti Tave.

liau liau liau

(isijauciau.. ;]] pratesima ar ka nors kazka tokio palieku svecio fantazijai )
[/i:1zbe8nfq]

tai va, sekmes ;]] parasyk, kaip sekes.

ieva

I

96405 įrašai

2009/03/23 16:23:10 16:23:10

O kokiu tikslu nori rasyti - tiesiog prisipazinti meileje?

Vaciukas

V

3 įrašai

2009/03/23 21:39:26 21:39:26

Na jei tu nepatinki jai, tai tikrai nepades jokie meiles laiskai. Face it, moterys nori gauti meiles laisku tik is tu kurie joms patinka.

ieva

I

96405 įrašai

2009/03/23 22:09:34 22:09:34

Nes jei tikslas nei is sio, nei is to merginai, su kuria iki tol jokiu rysiu neturejai, prisipazinti meileje, tai rizika apsikvailinti yra didele Siaip siulyciu pradeti nuo papraciausio "kabinimo"> na, bet jeigu jau rysiesi rasyti laiska, tai rasyk ji lengvai su flirto atspalviu.

Leo

L

543 įrašai

2009/03/24 20:56:48 20:56:48

Svečias: Nes jei tikslas nei is sio, nei is to merginai, su kuria iki tol jokiu rysiu neturejai, prisipazinti meileje, tai rizika apsikvailinti yra didele Siaip siulyciu pradeti nuo papraciausio "kabinimo"> na, bet jeigu jau rysiesi rasyti laiska, tai rasyk ji lengvai su flirto atspalviu.

Na kas cia tokio jei ir apsikvailinsi? galu gale, negi katinus jaudina ka apie juos galvoja peles?:))))

Zygfrid1295609168_db

Z

2032 įrašai

2009/03/24 22:10:57 22:10:57

Rasyk ta laiska greiciau! Cia pvz:

Miela Caca,

tau rašo Rembo. (Aš). Mačeu kaip diskone esi ivaldžius judesiuką ir tipo man patiko, kaip tu ivaldžius judesiuką. Nu biski apie manę.

Aš turiu golfa. Viens aštuoni varikliuks aria kaip viens devyni, ryja kaip trys devyni. Jei geru keliu važiuosi tai rys mažeu, bet jei blogesniu, ten žvyrkeliu arbe per taip bloga kelia, tai rys daugeu. Yra peleks, tiuningovos lempos, sparnai nikeliux.

Salonas kožinis apklijuots lipdukais su tačkom ir bobom. Spalva graži, dažė pusbratanas. Lietniakai irgi nikeliux, niaukti langai. Ka če dar... Ai mokausi šulioj 12 klasei. Ten pat kur ir tu tik ne toj kaip tu bet tik 12 kitoj klasei. Mum šale buna lietuviu, tik ne ten pat kur tau, bet šale kur tau. Užteks apie manę, geriau papasakosiu kaip su chebra varėm į diskana, ir vos senio nenukalem. Tai va varom i diskana ir išoko senis ant kelio, tai ir vos nenukalem.

Rašau tau dėlto, kad man patiko kaip tu ivaldei judesiuka ir tipo aš tau noriu pasakyt kad man tai patiko. Dar man patiko kaip tu kalbi su kitom panelem ir kad tu nepasikelusi, kai su jom kalbi. Apie manę viską jau žinai, todėl aš tau galiu pasakyt kad aš tavę miliu, bo man patiko kaip tu ivaldžiusi judesiuką. Aš tau parašeu eilėrašti (nepik kad klaidu pridareu).

Aš miliu tavę Caca,
Todel nebuk tu kaka.
Lipk pas man i tačka
Ir busim mes kartu.

Šita eilėrašti ir laiška man padejo parašyt pusbratanas, nes jis mokosi teigiamai. Aš pats mokausi....e ....n .... vidutiniškai.... einu i pamokas ten ir i pertraukas. Mano teliafo numeris aštuoni šeši du septini vienas tris du keturi penki devini. Parašik man kai noresi parašit. O jei nenoresi, tai žinok kad tu esi dura ir kad tu ...padarei klaida. Kad tokios duros as dar givenime nemaciau.

Bučioju.

Tavo Rembas.
P.S. Tu gerai judesiuką įvaldžius.

(užrašė pusbrolis Aurimas, kalba netaisyta)

marijuana

M

618 įrašai

2009/03/25 00:38:33 00:38:33

Zygfrid: Rasyk ta laiska greiciau! Cia pvz:

Miela Caca,

tau rašo Rembo. (Aš). Mačeu kaip diskone esi ivaldžius judesiuką ir tipo man patiko, kaip tu ivaldžius judesiuką. Nu biski apie manę.

Aš turiu golfa. Viens aštuoni varikliuks aria kaip viens devyni, ryja kaip trys devyni. Jei geru keliu važiuosi tai rys mažeu, bet jei blogesniu, ten žvyrkeliu arbe per taip bloga kelia, tai rys daugeu. Yra peleks, tiuningovos lempos, sparnai nikeliux.

Salonas kožinis apklijuots lipdukais su tačkom ir bobom. Spalva graži, dažė pusbratanas. Lietniakai irgi nikeliux, niaukti langai. Ka če dar... Ai mokausi šulioj 12 klasei. Ten pat kur ir tu tik ne toj kaip tu bet tik 12 kitoj klasei. Mum šale buna lietuviu, tik ne ten pat kur tau, bet šale kur tau. Užteks apie manę, geriau papasakosiu kaip su chebra varėm į diskana, ir vos senio nenukalem. Tai va varom i diskana ir išoko senis ant kelio, tai ir vos nenukalem.

Rašau tau dėlto, kad man patiko kaip tu ivaldei judesiuka ir tipo aš tau noriu pasakyt kad man tai patiko. Dar man patiko kaip tu kalbi su kitom panelem ir kad tu nepasikelusi, kai su jom kalbi. Apie manę viską jau žinai, todėl aš tau galiu pasakyt kad aš tavę miliu, bo man patiko kaip tu ivaldžiusi judesiuką. Aš tau parašeu eilėrašti (nepik kad klaidu pridareu).

Aš miliu tavę Caca,
Todel nebuk tu kaka.
Lipk pas man i tačka
Ir busim mes kartu.

Šita eilėrašti ir laiška man padejo parašyt pusbratanas, nes jis mokosi teigiamai. Aš pats mokausi....e ....n .... vidutiniškai.... einu i pamokas ten ir i pertraukas. Mano teliafo numeris aštuoni šeši du septini vienas tris du keturi penki devini. Parašik man kai noresi parašit. O jei nenoresi, tai žinok kad tu esi dura ir kad tu ...padarei klaida. Kad tokios duros as dar givenime nemaciau.

Bučioju.

Tavo Rembas.
P.S. Tu gerai judesiuką įvaldžius.

(užrašė pusbrolis Aurimas, kalba netaisyta)

sveciui:
toki laiska ir siusk! sekme garantuota:)

Lexxas

L

272 įrašai

2009/03/25 06:00:02 06:00:02

Meiles laiskas tinkamai esamai merginai, arba zmogui su kuriuo jau yra uzmegztas kazkoks artimesnis rysys kitaip iseis ne tai ko noresi sekmes

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume