Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Pusiniai žmonės

Pusiniai žmonės

mie

M

161 įrašai

2009/03/18 12:38:42 12:38:42

Mane šokiruoja pavadinimas "antra pusė". Juokinga, lyg as pati sau gyvendama būčiau ne pilnas žmogus, kažkokia nepilnavertė, blogesnė už tuos kurie su "antra puse" gyvena. Jaučiuosi visapusiška. O tai, ka kiti vadina antra puse, aš laikau balastu.

kiesux

K

1086 įrašai

2009/03/18 12:55:56 12:55:56

mie: Mane šokiruoja pavadinimas "antra pusė". Juokinga, lyg as pati sau gyvendama būčiau ne pilnas žmogus, kažkokia nepilnavertė, blogesnė už tuos kurie su "antra puse" gyvena. Jaučiuosi visapusiška. O tai, ka kiti vadina antra puse, aš laikau balastu.

jeigu tai balasta, tai ka veiki sioje svetaineje ir ko cia ieskai? per lengva gyventi, kad nori papildomu svoriu patampyti?

ieva

I

96405 įrašai

2009/03/18 13:37:11 13:37:11

Kažkada labai seniai , sakoma, kad abi pusės buvo viename. Buvo kita rasė, lyg ir lemūrų. Kai puses atskyrė, taip ir klaidžioja po pasaulį antrosios ieškodamos. Nors tas puse ir turime savyje- vyrai - moteriškąją, moterys - vyriškąją. Tik patys savyje nesusirandame- ieškome aplinkoje. Kuri pusė atitinka mūsų viduje slypinčią- tą ir pavadinamre "sava".

Zygfrid1295609168_db

Z

2032 įrašai

2009/03/18 13:48:04 13:48:04

Vyras be moters- tuk puse vyro. Ir atvirksciai. Zmones sutverti buti poroje. Vienas zmogus be poros patiria fiziniu ir psixologiniu problemu.

mie

M

161 įrašai

2009/03/18 13:51:34 13:51:34

kiesux:
mie: Mane šokiruoja pavadinimas "antra pusė". Juokinga, lyg as pati sau gyvendama būčiau ne pilnas žmogus, kažkokia nepilnavertė, blogesnė už tuos kurie su "antra puse" gyvena. Jaučiuosi visapusiška. O tai, ka kiti vadina antra puse, aš laikau balastu.

jeigu tai balasta, tai ka veiki sioje svetaineje ir ko cia ieskai? per lengva gyventi, kad nori papildomu svoriu patampyti?

Balastas gyvenime reikalingas. Be jo , kaip balionas imsiu ir nuskrisiu.

Raaa

R

574 įrašai

2009/03/18 14:25:08 14:25:08

Pats pasakymas "ieškau savo puselės" ir man kiek per saldus. Bet, visokių žmonių juk yra. Jei žmonės perpasakoja vestuvių tostus apie lemūrus, nukritusias žvaigždes ir visa kita - gal jiems taip paprasčiau ir lengviau išreikšti savo jausmą ir mintis.

kiesux

K

1086 įrašai

2009/03/19 06:24:36 06:24:36

mie:
kiesux:

Balastas gyvenime reikalingas. Be jo , kaip balionas imsiu ir nuskrisiu.

deje pagal elementarius fizikos desnius balionas kyla numetus balasta o ne krenta O siaip antra puse manau galima vadinti ta zmogu, kuris tikrai tau skirtas. o ne visus su kuriais padraugauji, ar pagyveni siektiek va tie trumpalaikiai tai gal ir balastas, o vienintelis zmogus - antra puse

Lexxas

L

272 įrašai

2009/03/19 07:23:47 07:23:47

O tu ir esi nepilnaverte, bet ne ta prasme, kuria tu supranti. Zmogus socialus turi gyventi su kazkuo, vienisas zmogus tikrai nera normalu bet niekas nieko nesako, jei jauties viena gerai ir taip tau geriau, tai valio gyvenk ir zvenk

mie

M

161 įrašai

2009/03/19 07:34:47 07:34:47

Lexai, tai kad ne viena gyvenu ir niekad viena negyvenau

bet teme ne apie mano asmeni.

Pigmaleonas

P

257 įrašai

2009/03/19 10:25:45 10:25:45

Gal tie, kurie sako pusę tiesos, savęs neatskleisdami, o primeluodami? Gal jie makaronininkai? Gal pusiau žmonės? Nesuprantu, kas yra pusė žmogaus, gal gali kas paaiškinti plačiau, ką tai galėtų reikšti? Pusė žmogaus, hm!? Išeitų - pusė moters ar vyro?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume