Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Isprievartavimai

Isprievartavimai

Zygfrid1295609168_db

Z

2032 įrašai

2009/03/17 12:40:54 12:40:54

Todel reikia po akto savo prezervatyvus pasiimti ir issinesti. Atsarga gedos nedaro. O tai kai vyrai meto kur papuola panaudotus prezikus, tai ir gimsta vaikai naslaiciai. Turiu pastebeti, kad zinau ne viena toki atveji, kai prezervatyvo turinys panaudojamas moteru, siekiant prigriebti vyra.

Mergiotė

M

17 įrašai

2009/03/17 13:13:50 13:13:50

Jus man paaiskinkit, vyrai, koks malonumas apskritai yra prievartaut? Idomu psichologiniu poziuriu...
Kalbu cia ne apie zaidimus, o apie rimtus prievartavimus.

Zygfrid1295609168_db

Z

2032 įrašai

2009/03/17 13:43:34 13:43:34

mergiote: Jus man paaiskinkit, vyrai, koks malonumas apskritai yra prievartaut? Idomu psichologiniu poziuriu...
Kalbu cia ne apie zaidimus, o apie rimtus prievartavimus.

Tiesa pasakius atrodo esu sveikas normalus vyras, bet ir man nedaeina koks tikslas, idomumas, ir prasme prievartauti moteri. Turint omeny, kad yra pulkai moteru, kurios nori sekso ir nereikia jokios prievartos. Manau, kad man neatsistotu, jei reiketu kazka pries prievarta pamyleti.
Taip pat man atrodo, kad didzioji dalis prievartavimu ir zaginimu atsiranda tada, kai mergaites issibalaivo ir joms susviecia, kad jos tada nenorejo.. Ir sieki pasipelnyti is tu vyru.
Manau isvada viena: normalus vyras neprievartaus moters, kaip ir normaliu moteru neprievartauja...

Mergiotė

M

17 įrašai

2009/03/17 13:59:58 13:59:58

Na va, mano vaikinas irgi taips sako. Bet visgi, buna, kad ir normalus, bent jau atrodantys normaliais, vyrai prievartauja. O koks yra tas kiriamasis zenklas, pas moerit, kad ja reikia prievartaut, ar tik tai, jog ji provokuoja.

Zygfrid1295609168_db

Z

2032 įrašai

2009/03/17 14:17:00 14:17:00

Klausimas moterims. Man idomu kodel Jus taip darote?
Situacija: bendrauji su mergina. Nusitempi ja i lova. Petingas ir pan. Abu nuogi. Moteris visa dregna. Vyrui stovi. Mergina uzsiimineja petingu, uzsiimineja oraliniu, o vat su vaginaliniu stabdo... Ir galiu pasakyti kad esu papuoles oj ne viena karta, kaip leidi laika lovoje 1-2 valandas su stovinciu ir mergina dar lauzosi... Tai cia kas ne provokacija? O kiek pasitaiko atveju, kai tokia trenkata mergina reikia gundyti visa nakti? A? O jus merginos nepagalvojate, kad vyrui kenkia visa nakti su staciu trintis apie Jus ir negauti? O kur dar tos, kurios kaip ir nori sekso, bet joms pradeda skaudeti? Pradedi kist, jos oj... skauda ir ne.. po to vel... Ir taip visa nakti.. Noriu pasakyti, kad yra kruvqa nesveiku moteru, kurios ir daveda vyrus, iki to... Na as cia darau prielaida. As pats neprievartauju, geriau einu parukyti. Bet manau, kad jei moteris gulasi i lova, tai ir turi gultis, o nesilauzyti visa nakti.
ps: as nekalbu cia apie skaiscias merginas, kurioms seksas yra pirma kart. bet kai mergina permiegojusi su visu pasauliu ir teka, kad patalyne dreksta, bet lauzosi.. tai klausimas ar neisprievartauti jos...

mie

M

161 įrašai

2009/03/17 14:23:48 14:23:48

Zygfrid: Klausimas moterims. Man idomu kodel Jus taip darote?
Situacija: bendrauji su mergina. Nusitempi ja i lova. Petingas ir pan. Abu nuogi. Moteris visa dregna. Vyrui stovi. Mergina uzsiimineja petingu, uzsiimineja oraliniu, o vat su vaginaliniu stabdo... Ir galiu pasakyti kad esu papuoles oj ne viena karta, kaip leidi laika lovoje 1-2 valandas su stovinciu ir mergina dar lauzosi... Tai cia kas ne provokacija? O kiek pasitaiko atveju, kai tokia trenkata mergina reikia gundyti visa nakti? A? O jus merginos nepagalvojate, kad vyrui kenkia visa nakti su staciu trintis apie Jus ir negauti? O kur dar tos, kurios kaip ir nori sekso, bet joms pradeda skaudeti? Pradedi kist, jos oj... skauda ir ne.. po to vel... Ir taip visa nakti.. Noriu pasakyti, kad yra kruvqa nesveiku moteru, kurios ir daveda vyrus, iki to... Na as cia darau prielaida. As pats neprievartauju, geriau einu parukyti. Bet manau, kad jei moteris gulasi i lova, tai ir turi gultis, o nesilauzyti visa nakti.
ps: as nekalbu cia apie skaiscias merginas, kurioms seksas yra pirma kart. bet kai mergina permiegojusi su visu pasauliu ir teka, kad patalyne dreksta, bet lauzosi.. tai klausimas ar neisprievartauti jos...

netikiu, kad taip buna.

Zygfrid1295609168_db

Z

2032 įrašai

2009/03/17 14:54:54 14:54:54

Buna.
Bet buna ir baisesnis variantas.
Kai susipazisti su mergina, tokia super super, tokia padoria padoria, tokia teisnga, teisinga. Tokia a la prie aukstuomenes, is Balbieriskio. Ir dar nesuprates kad jin BARAKUDA, parsivedi namo. I ji bando lauzyti. O kai ikisi- supranti, kokia ji barakuda, ir kiek ten pas ja pimpalu buvo ir kad jai visiskai vienodai, kad jai ikisai... Tada istrauki nebaiges ir eini parukyti.. Po to isvarai ja nafik lauk is namu...

ieva

I

96405 įrašai

2009/03/17 15:22:27 15:22:27

Speju, kad ji paprasciausiai nenori. tk glamoniu ar oraliniu tave patenkint, kad nebestovetu Siaip, speju, nedreksta ir, aisku, skauda, kai kisi, todel ir neleidzia, nes mot. ,, jei ziauirai nores, jokius stabdziu nebus, o vat , kai nenori, tj tenka prisigalvot visokiu priezasciu

Zygfrid1295609168_db

Z

2032 įrašai

2009/03/17 15:44:45 15:44:45

Svečias: :mrgreen: Speju, kad ji paprasciausiai nenori. tk glamoniu ar oraliniu tave patenkint, kad nebestovetu Siaip, speju, nedreksta ir, aisku, skauda, kai kisi, todel ir neleidzia, nes mot. ,, jei ziauirai nores, jokius stabdziu nebus, o vat , kai nenori, tj tenka prisigalvot visokiu priezasciu

Mazai moteru esate sutikes gerbiamasis. Yra aibe moteru, kurios pacios nezino ko nori. O siuolaikines visuomene Xanax prisigerusi, moterims nuo to visai nustojo drekti.

ieva

I

96405 įrašai

2009/03/17 15:47:16 15:47:16

Moteru gal nedaug sutikau, bet uztat pati esu moteris

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume