Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Kodėl nelepini manęs?

Kodėl nelepini manęs?

sniegasmilga

S

99 įrašai

2009/03/05 15:19:00 15:19:00

Oi pamiršau pasakyt, koją su kaspinu kelk jam ant pilvo, kad gerai pamatytų ir svarbiausia primerk akis ir šypsokis vos vos.

swx

S

127 įrašai

2009/03/05 15:27:11 15:27:11

sniegasmilga: Oi pamiršau pasakyt, koją su kaspinu kelk jam ant pilvo, kad gerai pamatytų ir svarbiausia primerk akis ir šypsokis vos vos.

smagiai

kora

K

2495 įrašai

2009/03/05 16:28:58 16:28:58

sniegasmilga: Pabandyk taip- užsirišk ant kojos kaspiną, gražų, raudoną, neturi bus gerai ir žalias. Ne ant šlaunies , o ties kulniuku, prieik prie lovos kai jis guli ir sakyk: Aš tavo gimtadienio dovana, ar šeštadienio ar vakaro kaip nori. Veikia žaibu. Turėtum išgirst atsakymą o tik tu taip ir gali . Na dar gali prisisegti kojines kokias irgi veža vyrus, klijuojamos tai ne ,tik prisegamos. Sėkmės bandymuose.

Isbandyta. Visokie sitie mineti dalykai, jau praeitis Nepadeda

sniegasmilga

S

99 įrašai

2009/03/05 17:41:47 17:41:47

O varge, tai kiek jam metų kad jau niekas nepadeda? Tada kitaip daryk, išpilk butelį alaus į lovą ant jo, trenk į dantis ir sakyk, o dabar visas dėmesys tau, duok uždėsiu kompresą

strateg37

S

265 įrašai

2009/03/05 21:34:20 21:34:20

sniegasmilga: O varge, tai kiek jam metų kad jau niekas nepadeda? Tada kitaip daryk, išpilk butelį alaus į lovą ant jo, trenk į dantis ir sakyk, o dabar visas dėmesys tau, duok uždėsiu kompresą

Jėga!! Šaunuolė!! Seniai taip smagiai nesijuokiau.. o tavo Kora vyrukas jau visai ispindejas..lendi jam i šikna be muilo.. na nebent labai jau bijai ji prarast ir taip stengies.. o jis del taves stengias ar tikt tu del jo?

nata002

N

748 įrašai

2009/03/05 21:53:58 21:53:58

Tokie lepinami mamyciukai nieko verti, visa gyvenima ir praleisi jam subine valydama.Idomu, kaip jis tave lepina?

kora

K

2495 įrašai

2009/03/06 12:23:51 12:23:51

strateg37:
sniegasmilga: O varge, tai kiek jam metų kad jau niekas nepadeda? Tada kitaip daryk, išpilk butelį alaus į lovą ant jo, trenk į dantis ir sakyk, o dabar visas dėmesys tau, duok uždėsiu kompresą

Jėga!! Šaunuolė!! Seniai taip smagiai nesijuokiau.. o tavo Kora vyrukas jau visai ispindejas..lendi jam i šikna be muilo.. na nebent labai jau bijai ji prarast ir taip stengies.. o jis del taves stengias ar tikt tu del jo?

Aisku, nors patarimu buvo ir nedaug, taciau dziaugiuosi, kad dar poziuris i lepinima nera sugadintas

Zodis "lepinimas" reiskia "gadinimas". [b:1vpjpsrw]Bandziau isivaizduoti [/b:1vpjpsrw]savo busima partneri ar vyra butent tokioje situacijoje. Pasitikrinau, kiek "nesa" mano fantazija ir mano "patareju"

Manau, kad tokios situacijos reiketu gyvenime isvengti. Be to, mano nuomone, gyvenant poroje, aplamai neturetu buti tokio zodzio "lepinimas", gal galima butu tam tikra prasme issireiksti abipusis "dekingumas".
[b:1vpjpsrw]MOTERYS IR PANELES, NELEPINKIM IR NEGADINKIM VYRU ![/b:1vpjpsrw] Mums ir musu dukroms reikes su jais gyventi.

ADRIJANA

A

1722 įrašai

2009/03/06 18:54:25 18:54:25

na kai as isimyliu man patinka rupintis, stebinti, dziuginti..bet as nekalbu apie kazkokius nerealius pataikavimus...
vienas kita turit lepinti vienodai, o ne tik tu apie ji sokinet...
ir toks pasakimas kaip tavo draugo nera tikslingas, nes tada ka tu jam duosi bus nenaturalu...vienas mano buves zyzdavo kad jam truksta romantikos...na as jos jam tiesiog neturejau..

ela01

E

137 įrašai

2009/03/06 22:15:56 22:15:56

mano vaikinui visada trukdavo demesio, tai nepastebedavau kaip jis masinoj kazka patvarke ar pakeite, pamirsdavau pabuciuot kiekv ryta ir pasakyt , kad myliu minimum 10 kartu i diena.manau nuo tokiu vyru reikia begt is karto, jie gali issiurbti su savo norais..

kora

K

2495 įrašai

2009/03/08 10:28:27 10:28:27

ela01: mano vaikinui visada trukdavo demesio, tai nepastebedavau kaip jis masinoj kazka patvarke ar pakeite, pamirsdavau pabuciuot kiekv ryta ir pasakyt , kad myliu minimum 10 kartu i diena.manau nuo tokiu vyru reikia begt is karto, jie gali issiurbti su savo norais..

Jei suprasi, kas esi ir ko pati nori, nebijok, nesileisi issiurbiama, viena diena padesi taska. Kad noru buna daug, as manau, gerai, tik nesupainiokim, kur norai, o kur reikalavimas, isnaudojimas manipuliacija vienas kito.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume