2009/03/03 18:51:04 18:51:04
sveikuciai.. vaikinu metus laiko,daugiau nei puse metu gyvenome kartu...Susikloste aplinkybės, kad tieisog nebegalime buti kartu.Jam teks gryžti i savo miesta,o as liksiu savajame...susipazinusi su juo labai juo zavejausi.laikui begant pradejau vis mastyti, kad jis ne mano zmogus..bet tik sioms mintims pradedant lysti i galva stengiuosi nepastyti apie jas nes tai per daug skaudu..as vertinu zinias,issilavinima.o jis vos ne vos mokykla baige,tieisog skiriasi prioritetai..kai susitinka su draugais as pamatau kita zmogu,keikiasi, nusipeza,zvengia placia gerkle..jokio santurumo...nervai suima..dievinu jo isvaizda,bet vidus purvinas...zinau kad su juo santuokos tikrai nebus betkokiu atveju,bet vis save apgaudineju..gal ta laika kol esame susirasciau tikrai protinga vaikina..bet taip sunku butu jam tai pasakyti,zinaukad bandytu keistis visiap issaugoti draugyste,bet is pagrindu jug nepasikeisi..net rasydama cia suvokiu,kad tai yra juokinga,ir taip aisku ka reikia daryti..kaip galu gale susisneketi su savimi ir padeti ta dideli taska
2009/03/03 19:16:25 19:16:25
Parašyk man, aš protingas
2009/03/03 22:53:33 22:53:33
Mane irgi trauke visokie valkatos, nors buvau moksliuke. Jei nematai prasmes ir zinai , jog nebusi su juo , tiesiog trauk viska. Jei jis tau patinka,bandyk pasikalbet su juo, jei tu jam rupesi, jis gal bandys keistis....O tie protinguoliai irgi ikyri su savo filosofijom..
2009/03/04 06:31:57 06:31:57
Žmonės ir patirtis sako, kad dažnai "meilė, meilė, melė" is Money, Money, Money! Štai kokia mūsų Mamma Mia. Kai babkių turi - meilė liejas per kraštus, kai nebelieka arba bankrotas, patys žinote, kas nutinka - meilė iškeliauja.
2009/03/04 06:32:36 06:32:36
Aisku meile gali nugaleti viska Bet jei dabar taip mastai, mazai manau kas pasikeis po poros metu, o kas bus po penkiu? Siaip, jei esi racionalaus mastymo zmogus tai neturi bijoti tokiu savo minciu, kad jis tau netinka, kad tau reikia kitokio zmogaus. Aisku meile ir jausmai tai ne racionalumo sritis, bet as bent jau manau, kad kartais racionalumas pravercia, nes leidzia tau nepadaryti klaidu ateityje, aisku jei isiklausysi i savo vidini balsa. Manau, turi pati nuspresti: ar tu gali del sio zmogaus pabandyti kazka keisti, ar jausmai jam nugali tavo racionaluma. jei taip tai stenkis, kalbekis su juo. Jei ne tai verta pabaigti dabar, nes veliau bus tik blogiau. Anyway, spresti tik tau
2009/03/04 07:03:42 07:03:42
Tai ne meile , o susizavejimas ir jis jau truputi praeina, nes pradedi matyti jo trukumus. Manau neverta testi santykiu, tai tik laiko gaisimas. Cia kazkas rase apie tavo galejima keistis. Koki keitimasi turite galvoj, debilejima?
2009/03/04 07:41:04 07:41:04
jei karts nuo laiko susimastai kad nepatinka vienoki ar kitoki dalykai žmoguje, tai nieko nebepakeisi... gali galvot kad tu pasistengi vienaip ar kitaip į tai mažiau kreipti dėmesio, bet patikėk su laiku tuos dalykus prisiminsi vis dažniau ir dažniau, kol vieną dieną nebesusiturėsi ir visvien pasakysi jam ate... todėl tokiu atjevu jau geriau tą ate pasakyti kuo anksčiau, kol dar tiek tu, tiek jis galite susirasti antras puses, ir gyvenimas bus gražus
jei šiandien erzina jo juokas ir neišprusimas, jis erzins ir rytoj, ir po savaitės, ir po metų... tik kasdien vis labiau... tokia ta realybė...
2009/03/04 07:49:11 07:49:11
Nebus nieko gero. Aš taip santuokoje pragyvenau nemažai metų, liko du vaikai. Vistiek dabar laimingesnė, kad išsiskyriau. nebuvo sąlyčio taškų. Vien bendras ūkis ir seksas nelipdo šeimos.
2009/03/04 09:18:40 09:18:40
^^kate^^: ...susipazinusi su juo labai juo zavejausi.laikui begant pradejau vis mastyti, kad jis ne mano zmogus..bet tik sioms mintims pradedant lysti i galva stengiuosi nepastyti apie jas nes tai per daug skaudu..
Kate, ar reikia si Meiles zodi valkioti, kaip skudura po gatve ir dar tris kartus? Neapgaudinek saves, tu jos dar nepatyrei Zmogaus, su kuriuo dabar esi, taip pat nereikia mulkint, tiesiai sviesiai pakalbekit ir issiskirkit. Tai tik patarimas
2009/03/04 09:55:50 09:55:50
Protinga mergaitė, laiku susiprotėjai, o dar per kelis metus pamatysi, kad duobė dar labiau gilėja, o bendras ūkis nei seksas nei vaikai, neduos tos pilnatvės, kad būtų darni vienas kitą mylinčių žmonių šeima. Turi atitikti išsilavinimas ir kažkokios vertybės turi būti, kurios vienija. Vien meile sotus nebūsi.Su laiku taip atsiveria akys, kad paskui galvoji, tai kur tos mano akys ir protas buvo anksčiau??
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume