Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Blogas burnos kvapas

Blogas burnos kvapas

Gargulis

G

1 įrašai

2009/02/26 14:03:31 14:03:31

Kaip subtiliai pasakyti merginai, kadjos blogas burnos kvapas? Bandziau ir ledinuku siulyti ir gumos, bet problemos tai neissprendzia. Ji man tikrai patinka, bet kai blogas burnos kvapas, tai ne taip malonu bendraut...

ieva

I

96405 įrašai

2009/02/26 14:46:20 14:46:20

Gargulis: Kaip subtiliai pasakyti merginai, kadjos blogas burnos kvapas? Bandziau ir ledinuku siulyti ir gumos, bet problemos tai neissprendzia. Ji man tikrai patinka, bet kai blogas burnos kvapas, tai ne taip malonu bendraut...

Siaip reiktu to priezasti issiaiskinti, bet kaip tai padaryti subtiliai as nezinau. Matai kvapas gali buti is skrandzio o ne blogos burnos higienos. Tokiu atveju ledinukai nepades. Gal ji uzsiima kokiomis nors ten dietomis? Nuo to buna skrandzio sutrikimu ir zmones patys negali uzuosti saves. Jau kelis kartus pastebejau kad tokia problema atsiranda del neteisingos dietos.

Zygfrid1295609168_db

Z

2032 įrašai

2009/02/26 16:47:34 16:47:34

Blogas burnos kvapas dazniausiai del virskinimo sutrikimu. Tikrai cia yra svarbus klausimas ka daryti. Nes yra moters kvapas ir jis patinka vyrui arba ne. Ir tikrai is patirties galiu pasakyti, kad gali buti mergina faina, o jei kvapas netinka tai nieko nepadarysi. Atsiranda atstumianti reakcija. Ir nebutinai turi buti blogas kvapas, tiesiog netinkamas. Kiekvienas zmogus turiu savo kvapa ir ji norisi uosti. Taip pat yra ir kvepalai kuriu neina pernesti.

nata002

N

748 įrašai

2009/02/26 21:00:57 21:00:57

issitrauk prie jos nesiojamo burnos gaiviklio purskikli ir isipurksk i burna nusijuokdamas, ,,visada taip darau kalbedamas su zmonemis-turiu zinot, kad is mano burnos sklinda gaivus kvapas'', ir lyg tarp kitko pasiulyk jai.., gal ipratinsi..., jei ne pasakyk tiesiai, gal turi problemu su dantim ar skrandziu, mano mamai taip buvo ir kvapas nemalonus ir pan..,jai padejo tas ir tas.., tiesiog nuosirdziai paaiskink, kad ji suprastu, jog tu nori jai padeti.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume