Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Iškrypimai, ar ne?

Iškrypimai, ar ne?

IngaSmilga

I

35 įrašai

2009/02/13 19:37:36 19:37:36

Na nelaikau sexualinio gyvenimo ivairove kazkokiu iskrypimu. Patinka analinis ar kai vaikinukas i uzpakaliupa pirstuka ikisa, patinka uzsideti "strap on" ir padaryti savo vaikinuka per uzpakaliuka, arba tarkime masazuoti jo prostata ir tuo paciu atlikti oralini
Patinka svelniai priristi prie lovos ar kai mane pririsa tai labai jaudina kai esi priklausoma nuo partnerio fantazijos. Patinka erotinis masazas. Yra super masazas su aliejumi kai tiesiog slidineji ant vaikinuko kuno. Aisku patinka 69... patinka kai mane istepa kuonors ir islaizo... patinka vonia dviese tarp zvakuciu ir ziedlapiu... patinka kai vaikinukas padaro erotiniu musu nuotrauku... patinka kai glamonejantis per visa siena projektorius rodo erotika... patinka ledo kubeliai per nugara, patinka valgyti grietinele nuo jo kuno... patinka veidrodziai kai gali matyti save ir ji tai taip jaudina...

Gaila likau viena... gal noreciau pabandyti sexa keliese... bet kolkas labai dvejoju ar to noriu.

nata002

N

748 įrašai

2009/02/13 21:54:39 21:54:39

Galbūt kvaila ginčytis dėl temos. Kiekvienas turi teisę rašyti tokią kokią nori, kuriems nepatinka-paprasčiau neatsakyti.

Nieko nelaikau iškrypimu, jei tai tinka abiems žmonėms, kalbant apie seksą.

matelyk

M

96 įrašai

2009/02/17 16:24:35 16:24:35

kai palaikai su žmogum artimus santykius tai laikui bėgant nelieka nieko gėdingo.... ir viskas yra normalu kas abiems priimtina...
aišku jei per pirma pasimatyma veršies pas berna į wc tai tikrai iškrypusia gali palaikyti

ieva

I

96405 įrašai

2009/02/17 20:20:23 20:20:23

Vyrai su nukrypimais man labai patinka. Gal tai yra mano iskrypimas? Kaip jus manote?

Lexxas

L

272 įrašai

2009/02/18 06:56:05 06:56:05

IngaSmilga: Na nelaikau sexualinio gyvenimo ivairove kazkokiu iskrypimu. Patinka analinis ar kai vaikinukas i uzpakaliupa pirstuka ikisa, patinka uzsideti "strap on" ir padaryti savo vaikinuka per uzpakaliuka, arba tarkime masazuoti jo prostata ir tuo paciu atlikti oralini
Patinka svelniai priristi prie lovos ar kai mane pririsa tai labai jaudina kai esi priklausoma nuo partnerio fantazijos. Patinka erotinis masazas. Yra super masazas su aliejumi kai tiesiog slidineji ant vaikinuko kuno. Aisku patinka 69... patinka kai mane istepa kuonors ir islaizo... patinka vonia dviese tarp zvakuciu ir ziedlapiu... patinka kai vaikinukas padaro erotiniu musu nuotrauku... patinka kai glamonejantis per visa siena projektorius rodo erotika... patinka ledo kubeliai per nugara, patinka valgyti grietinele nuo jo kuno... patinka veidrodziai kai gali matyti save ir ji tai taip jaudina...

Gaila likau viena... gal noreciau pabandyti sexa keliese... bet kolkas labai dvejoju ar to noriu.

man atrodo tu labiau pasigirti nori savo alia sexualiniais nuotykiais. Va tai ir tampa nukrypimu nuo normos. Visa tai ka aprasei tarp 2 zm yra norma, bet pasakoti viesai ir girtis kad darai ana ar ta, manau jau reiketu susirupinti, gal tau truksta demesio? o gal jau sitie dalykai neveza, kad nzn kuo dar uzsiimt?

ieva

I

96405 įrašai

2009/02/18 08:09:38 08:09:38

Hmmm paziurejau jos anketa, tai kad ji tuscia! Tai ir sako ka nori, nuotraukos tai nera, gali pliurpti kas i galva sauna. As visuomet sakiau kad anketos su nuotraukomis prideda atsakomybes uz tai kaip bendrauji.

zavi

Z

45 įrašai

2009/02/18 11:49:16 11:49:16

Mano nuomone jei du zmones yra artimi ir ju norai sutampa jokiu iskrypimu negali buti:) Tai jau vadinama intymumu. Ir tikrai nera kuom girtis(perskaiciau anksciau aprasiusios panelytes seksualine patirti), tuom reikia megautis ir aptarineti dviese. O jei kam norisi pasigirti seksualiniais gabumais,yra tinklapis pazintysxxx:):)

agoaminos

A

3 įrašai

2009/02/18 12:36:56 12:36:56

siaip tai gyvenimelyje yra viskas viskas paprasciau....viskas del ko abu sutaria imtymioje meileje yra naturalu ir siektina, nes ai artina...o siaip dar reiktu kelt aukstesnius tikslus nei tik gaut malonuma.....
malonumu buna aistringu, buna sirdingu sekse tad kiekvienam pagal savo mintis ir jausmus likimas ir atseikeja....o siaip tai seksualumas ir orgazmu buvimas lb svarbus gyvenime nes keicia sielos virpesius ir skatina dvasini tobulejima...ir kelias i nemirtinguma net jei su mylimu zmogum.....buna paskaitu apie tai pvz....
http://rutube.ru/tracks/849014.html?rel ... cf92ad2374
esme ta kab jei zmogus meileje, ar imtymioj at sirdingoj tada jis nenori ir neturi laiko kariaut ir atvirksciai. sio pasaulio naujienos sako kame sis pasaulis....

Raa

R

103 įrašai

2009/02/18 20:58:28 20:58:28

Zygfrid:
Pvz: ar Jums negeda šlapintis prie savo partnerio/partneres?

Sisioti prie partnerio? Tačiau tas pats, kaip snarglį į rankovę šnypšti, ar karpyti kojų nagus lovoje - negėda, bet nedarau

ela01

E

137 įrašai

2009/02/18 21:09:10 21:09:10

o jiems tai reiskia galima siusiot kur papuola

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume