Arunai, tai gal ir tu pagal savo pasiulyma atsikratyk vadinamuju stereotipu, o dar geriau - metymosi nuo vieno krastutinumo prie kito. Man patinka lygios galimybes darbe ir visur kur, bet man dar labiau patinka tikri vyriski vyrai. Tai ka, dabar reikia laikytis XXIa stereotipu, rekti, kad as feministe, tysti pirma pasitaikiusi mamytes suneli prie altoriaus ir deti ant to, kas man is tiesu miela, patinka ir zavi vyruose, guodziantis, kad bala nemate to "viro" (viena destytoja taip vadindavo "vyrus"), pati viska galiu ir alia jokiu stereotipu, uztat lygios galimybes ir gyvenu alia open minded. O gal geriau kitaip- gal deti ant visi brukamu praeito ir sio amziaus stereotipu, persamu ivaizdziu, koks turi buti vyras, kas kur ka turi ir neturi daryti, galvoti ir pan ir atvirai_reiksti_savo_nuomone ir megautis galantiskais XXa sukirpimo vyrais, nebijant kad eilinis apreks stereotipine bobshe ar man prades aiskinti, kad as varzausi su vyrais ir bandau kazkam irodyti, kad as geresne Tiesiog ant visko padeti ir daryti tai, ka nori. Ir tuo paciu nesimetyti i krastutinumus- nuo vienu stereotipu prie kitu, nuo vienos mados prie kitos. Kaip tau toks "upgrade'as" prie tavo "open yuor mind"?
Take it easy, cia be jokios arogancijos, pasikelimo ar bandymo irodyti kas uz ka geresnis.