Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Ar yra čia Vyrų

Ar yra čia Vyrų

_Vika_

_

42 įrašai

2009/02/13 12:00:47 12:00:47

Arunai, tai gal ir tu pagal savo pasiulyma atsikratyk vadinamuju stereotipu, o dar geriau - metymosi nuo vieno krastutinumo prie kito. Man patinka lygios galimybes darbe ir visur kur, bet man dar labiau patinka tikri vyriski vyrai. Tai ka, dabar reikia laikytis XXIa stereotipu, rekti, kad as feministe, tysti pirma pasitaikiusi mamytes suneli prie altoriaus ir deti ant to, kas man is tiesu miela, patinka ir zavi vyruose, guodziantis, kad bala nemate to "viro" (viena destytoja taip vadindavo "vyrus"), pati viska galiu ir alia jokiu stereotipu, uztat lygios galimybes ir gyvenu alia open minded. O gal geriau kitaip- gal deti ant visi brukamu praeito ir sio amziaus stereotipu, persamu ivaizdziu, koks turi buti vyras, kas kur ka turi ir neturi daryti, galvoti ir pan ir atvirai_reiksti_savo_nuomone ir megautis galantiskais XXa sukirpimo vyrais, nebijant kad eilinis apreks stereotipine bobshe ar man prades aiskinti, kad as varzausi su vyrais ir bandau kazkam irodyti, kad as geresne Tiesiog ant visko padeti ir daryti tai, ka nori. Ir tuo paciu nesimetyti i krastutinumus- nuo vienu stereotipu prie kitu, nuo vienos mados prie kitos. Kaip tau toks "upgrade'as" prie tavo "open yuor mind"?

Take it easy, cia be jokios arogancijos, pasikelimo ar bandymo irodyti kas uz ka geresnis.

sauliussukys

S

18 įrašai

2009/02/13 12:14:20 12:14:20

Pritariu minčiai, kad normalūs vyrai ir moterys aplink save geba pamatyti normalių vyrų ir moterų. Nesvarbu kur - gatvėje, internete, darbe...
Jei ne tau tas žmogus - tai jau ir nenormalus?

Vyrais gyvenime tikrai galiu pasitikėti

Aišku - tas, su kuriuo galėčiau dalintis intymumu - vienintelis. Todėl nesistebiu, kad ir kiti ilgai "ieško"

ieva

I

96405 įrašai

2009/02/13 13:45:57 13:45:57

_Vika_: Arunai, tai gal ir tu pagal savo pasiulyma atsikratyk vadinamuju stereotipu, o dar geriau - metymosi nuo vieno krastutinumo prie kito. Man patinka lygios galimybes darbe ir visur kur, bet man dar labiau patinka tikri vyriski vyrai. Tai ka, dabar reikia laikytis XXIa stereotipu, rekti, kad as feministe, tysti pirma pasitaikiusi mamytes suneli prie altoriaus ir deti ant to, kas man is tiesu miela, patinka ir zavi vyruose, guodziantis, kad bala nemate to "viro" (viena destytoja taip vadindavo "vyrus"), pati viska galiu ir alia jokiu stereotipu, uztat lygios galimybes ir gyvenu alia open minded. O gal geriau kitaip- gal deti ant visi brukamu praeito ir sio amziaus stereotipu, persamu ivaizdziu, koks turi buti vyras, kas kur ka turi ir neturi daryti, galvoti ir pan ir _atvirai_reiksti_savo_nuomone_ ir megautis galantiskais XXa sukirpimo vyrais, nebijant kad eilinis apreks stereotipine bobshe ar man prades aiskinti, kad as varzausi su vyrais ir bandau kazkam irodyti, kad as geresne Tiesiog ant visko padeti ir daryti tai, ka nori. Ir tuo paciu nesimetyti i krastutinumus- nuo vienu stereotipu prie kitu, nuo vienos mados prie kitos. Kaip tau toks "upgrade'as" prie tavo "open yuor mind"?

Take it easy, cia be jokios arogancijos, pasikelimo ar bandymo irodyti kas uz ka geresnis.

100 procentu priimu tavo gyvenimiska pozicija. As atviras kitokioms paziuroms Beje kas is savo varpines as noreciau buti tas kuris pasipersa moteriai (t.y. speti pirmiau ) ir noreciau laikytis tam tikru taip vadinamo dzentelmeniskumo dalykus savyje. Kaip ten bebutu pilnai suprantu ir tuos kurie nuo to bega. Man patinka moteriskos moterys, bet taip pat dziaugiuosi ,kad kai to prireikia jos sugeba savyje rasti ir vyrams priskirtinu savybiu.

ieva

I

96405 įrašai

2009/02/13 13:54:52 13:54:52

Nea...cia vien moterys ...o vyrai seniai ismire su mamutais,islike tik berniukai,dobiliukai

deepsorrow

D

1894 įrašai

2009/02/13 14:48:02 14:48:02

O tos moterys, merginos jos vis iesko normaliu vyru, taciau labai retai kada ivardina tuos bazinius normalumo kriterijus, kuriais remiantis galima butu vadintis "normaliu" vyru. Suprask nelabai zino ko nori arba nori per daug patariu vadovautis Bočių ismintimi - "Lenk medi, kol jaunas" jei jau negali surasti normalaus, pasistenk is nenormalaus padaryti sau miela. Kalbant apie vyru sumoteriskejima - jei vyras save priziuri, naudoja veido/ranku kremus yra graziai ideges - tai jis jau yra subobejas, jei as laisvadieniais nerodau didelio noro skustis ir iseinu su nedidele barzdele, tai garantuoju kad moterims is sumoteriskejusio tapciau nevala jei as deviu kostiuma, galiu buti apsauktas "pizonu" nepaisant to, kad gal tokios aprangos reikalauja mano darbo etiketas, jei as deviu laisvo stiliaus drabuzius velgi blogai Eikime toliau pastebejau kad santurumas ir dzentelmeniskumas irgi tapo atgyvena, o susidurus su feminizmo idejos salininkemis galima sulaukti pasiulymo savo dzentelmeniskuma kazkur susikisti Jei atsipalaiduoji ir buni linksmas ir paseles - tai tu zaidejas ir plevesa.
P.S. Si paraiska yra hipotetine, visi veikejai ju vardai ir vietovardziai yra netikri, visi ivykiai yra isgalvoti, o jei radote sutapimu su realiomis situacijomis visa tai yra tiesiog grynas atsitiktinumas- o gal ir ne

ieva

I

96405 įrašai

2009/02/13 15:07:12 15:07:12

deepsorrow: :lol: O tos moterys, merginos jos vis iesko normaliu vyru, taciau labai retai kada ivardina tuos bazinius normalumo kriterijus, kuriais remiantis galima butu vadintis "normaliu" vyru. Suprask nelabai zino ko nori arba nori per daug patariu vadovautis Bočių ismintimi - "Lenk medi, kol jaunas" jei jau negali surasti normalaus, pasistenk is nenormalaus padaryti sau miela. Kalbant apie vyru sumoteriskejima - jei vyras save priziuri, naudoja veido/ranku kremus yra graziai ideges - tai jis jau yra subobejas, jei as laisvadieniais nerodau didelio noro skustis ir iseinu su nedidele barzdele, tai garantuoju kad moterims is sumoteriskejusio tapciau nevala jei as deviu kostiuma, galiu buti apsauktas "pizonu" nepaisant to, kad gal tokios aprangos reikalauja mano darbo etiketas, jei as deviu laisvo stiliaus drabuzius velgi blogai Eikime toliau pastebejau kad santurumas ir dzentelmeniskumas irgi tapo atgyvena, o susidurus su feminizmo idejos salininkemis galima sulaukti pasiulymo savo dzentelmeniskuma kazkur susikisti Jei atsipalaiduoji ir buni linksmas ir paseles - tai tu zaidejas ir plevesa.
P.S. Si paraiska yra hipotetine, visi veikejai ju vardai ir vietovardziai yra netikri, visi ivykiai yra isgalvoti, o jei radote sutapimu su realiomis situacijomis visa tai yra tiesiog grynas atsitiktinumas- o gal ir ne

Deepsorrow maziausiai i tai demesi reiketu kreipti,siuolaikines moterys arba aklos,arba labai megsta sviesia plauku spalva

P.S> komentaras skirtas autorei,o ne visom moterim,as vis dar tikiu kad cia yra normaliu moteru

vijuneee

V

114 įrašai

2009/02/13 15:53:13 15:53:13

Tik nereikia čia vėl blondinių dėti į šuns dienas!!!Vėl kliūna plaukų spalva...

kora

K

2495 įrašai

2009/02/13 16:29:38 16:29:38

Atvirai pasakius, si diskusija atrodo kaip balaganas, primenantis bobu turgu

plumis

P

3 įrašai

2009/02/13 17:00:29 17:00:29

ne ne ne ,tik ne cia,geriau kur nors rasytoju kavineje pazintis uzvedineti, ten ir degtinele pigi ir kontingentas koks,ohoho )))) visas inteligencijos ziedas ))), o cia kas? pora eiluciu sukurpiam ir tiek ))

Mr.Monk

M

12 įrašai

2009/02/13 19:27:42 19:27:42

Inesa,
tavo klausimas man supratamas. Daznai zmogus ieshkodamos ko nors naujo, nori gauti tik maloniu, neiprastu (geraja prasme), idomiu, ir vezanciu pojuciu. Turiu atskleisti tau paslapti, buten to ir suteikia bendravimas su zmonemis, kurie neturi standartiniu , socialiniai aplinkai ptiimtu elgesio arba mastymo sablonu. Kaip juos pavadinti: nenormaliais, pasileidusiais, istvirkeliais, melagiais. Zmogui budinga vertinti bet koki objekta aplinkoje is negatyviosios puses. Bet - ar einantis i "kaire", ir netiketai sutikes tave - yra kitoks, nei einantis i "desine"? Tiesiog , pazvelk i save ir pasakyk SAU, kokio vyro tau reikia. Bet- juk parasyta Naujajame Testamente: ne tik imk, bet ir duok... Ir tada tau bus grazinta desimteriopai.
Visi mes cia su "+" ir "-". Visi jie ten su tais paciais zenklais. Argi tavo "-" reiskia , kad esi blogesne uz kitus?
Registruokis, stebek, vertink, analizuok, daryk isvadas, priimk sprendimus, elkis kaip nori.
Mr. Monk - God bless You, my child

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume