Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Myliu vedusį, kuris sako, kad ateitį planuoja su manimi...

Myliu vedusį, kuris sako, kad ateitį planuoja su manimi...

Rigonda72

R

13 įrašai

2009/02/03 08:00:33 08:00:33

O tu atsistok i tos zmonos vieta, ateis laikas, kai tu busi nescia,o jis jau tures kita, nes kaip pati supranti nestumas trunka 9 menesius,o su tavim jis ir uzmezge santykius, kai zmona jau buvo nescia ir turi dar visokiu kitu praeities seseliu kiek suprantu....Nebuna laimingas zmogus, pasistates savo ateiti ant kitos moters kancios griuvesiu, lazda turi du galus ir trenks tau taip pat skaudziai kaip ir jai, jau nekalbu, kad darai nelaimingus 2 zmones dar ir niekuom nenusikaltusi naujagimi, protinga moteris atsitrauktu. Is tavo rasliavos, manu, kad tavo draugas eilinis nuotykiu ieskotojas, kuris metys dar vaikus po pasauli ir metys, normalus vyras taip nesielgia ir savo seimos po tokiu presu nekisa, pamastyk, skaudu tau, o kaip skaudu jai su mazu vaiku ant ranku, kaip tu negali iziureti zmoguje tokios savybes, jei jis gali nescia palikti ar bent menesiui po gimdymo???? Galbut jis isvis nepakencia pacio nestumo, o su tavim planuoja kazka???? Naivuole, paliks ir tave kada, tada bus daug skaudziau.....Pamastyk...Nesistengiu smerkti,bet man gaila visu jusu,o tas vyras tikrai nera vertas vyro vardo, nes tikri vyrai taip nedaro...

vaidilana

V

46 įrašai

2009/02/03 08:09:18 08:09:18

Kažkaip visi kalbam apie jausmus - palikti, nepalikti, o kur atsakomybė už šeimą, vertybės, kaip vaikai... juk vaikui reikia abiejų tėvų...

Zmona

Z

3 įrašai

2009/02/03 08:18:46 08:18:46

mylinti bet pasimetus: Sveiki,

Prieš aštuonis mėn. pažinčių svetainėje susipažinau su žmogumi, kurį pamilau, jis taip pat kasdien man sako tą patį - kad mane myli, nori būti su manimi, nori auginti mūsų vaikus ir... bijo mane prarast.
Viskas būtų labai gražu, jei jis būtų nevedęs ir dar - kai susipažinome jo žmona jau laukės. Prieš pat gimdymą ji sužinojo apie mane (atsitiktinai perskaitė skype mūsų susirašinėjimus, planavo pasakyti praėjus bent mėnesiui po gimdymo) Su jo draugais ir net sūnumi (iš pirmos santuokos) aš jau anksčiau buvau supažindinta.
Dabar mano mylimas žmogus kartoja, kad reikia laiko, kad nori gražiai išspręsti viską, nes ir toliau juk reikės bendrauti, o tai gali trukti apie pusmetį (aš puikiai suprantu, kad po gimdymo (pagimdė prieš savaitę) tikrai turi padėti, ir esu už gražių santykių palaikymą - t.y. bendravimą be pykčio ir po skyrybų).
Aš jį tikrai myliu, tikrai noriu būti kartu su juo, tačiau pasidariau labai nervinga ir jautri, beveik kasdien verkiu, buvau pas gydytoją, kuris paskyrė antidepresantus. Apie šią situaciją artimieji nežino, neturiu kam papasakoti, tiksliau nenoriu jų skaudinti. Kada buvo labai sunku - atvėriau širdį draugei, kuri tik pasityčiojo ir dabar nuolat kartoja, kad greičiau aš jį mesčiau, nes tai tik tuščias reikalas ir vadina mane kvaile.
Aš vis guodžiuosi, kad šiais laikais jei moteris reikalinga dėl sekso nebūtina kartoti, kad myli ir t.t. Su juo apie ateitį ir santykius kalbamės labai dažnai - beveik kasdien matomės, telefonu kalbame keletą kartų per dieną... Daug kartų sakiau, o gal liekame draugais ir baigiame viską, tačiau prašo kantrybės ir laiko...Nebežinau kaip elgtis...

KALĖ

Zygfrid1295609168_db

Z

2032 įrašai

2009/02/03 08:53:15 08:53:15

Kvaila kale

Luta

L

3 įrašai

2009/02/03 12:48:05 12:48:05

Situacija labai rezonuoja su manaja - gal ne visai taip pat, bet panasiame laukime pragyvenau 6 metus...ir sprendimas nebuvo priimtas iki siol...ir tiesiog praradau laika...o viena mano pazistama beveik tokioje pacioje situacijoje gyvena 5 metus...linkiu, kad sis kartas butu kitoks, na, tegul nors Tau pasiseka:)

nata002

N

748 įrašai

2009/02/03 22:37:10 22:37:10

kAŽKAIP MAN ČIA DAROS PANAŠU Į VAIKŲ DARŽELĮ, CITUOJAMI KOMENTARAI IŠ KITŲ TEMŲ... GALVOJU, AR AŠ ČIA TIEK NESUBRENDUS.., AR TIKRAI NE TEN PAPUOLIAU..SAKYČIAU TAIP, VAIKAI, EIKIT ŽAIST Į SMĖLIO DĖŽĘ..

nata002

N

748 įrašai

2009/02/03 22:38:27 22:38:27

I tema: Re: Kaip ilgai draugaujate iki sekso?
nata002 2009 Vasario 03, 00:48, Atsakymo numeris: #11868

Manau, ilgai delsti nereikia..Juk jei nėra seksual. traukos, ar verta toliau draugauti?.., ta prasme, juk galite tik ir likti draugais..(nors tai irgi nėra blogai:))..

nata002

N

748 įrašai

2009/02/03 22:51:07 22:51:07

JTO TYLIAI, JEI JUMS BUVO ĮDOMUS MANO PASISAKYMAS APIE SEKSUALINĮ BENDRAVIMĄ, TAI GALIU IR ČIA PASAKYT...
Reikia pasistengt pasimylėt kuo greičiau, kad galėtum tinkamai įvertint partnerį.Ir jei nejauti seksual. traukos nuo pirmo susitikimo, manau, daugiau susitikti nėra prasmės.Seksas labai svarbus bendravime, ypač, pradžioje.
O pgl MASLOW piramidę TYLIAI, kiek atsimenu, žmogus pirma patenkina savo svarbiausius poreikius.., ir taip ,,piramidė kyla aukštyn''..Kita vertus, psichologai turėjo skirtingas teorijas apie žm. poreikius ir kt.Mes turbūt turėtume vadovautis savomis...Kaip bebūtų, mus valdo instinktai, o protas tik padeda tinkamai tai pasiekti..
sekmes

xLoretax

X

9 įrašai

2009/02/04 13:06:16 13:06:16

Pagalvok gerai, ar verta dėl tokio vyro aukoti savo sveikatą- rašai, kad pasidarei nervinga, verki ir t.t. Nuo tokios būsenos iki depresijos, patikėk, tik vienas žingsnis. O jei, neduok Dieve, prasidėtų depresija, ar būtum reikalinga savo mylimajam? 100 proc. galiu teigti, kad paliktų Tave ir vėl "žygiuotų" į pažinčių puslapius. Kaip galima pavadinti tokį vyrą, kuris ieško naujų pažinčių, kai jo žmona laukiasi JO kūdikio??? Nesusipratėlis-išdavikas. Ir net neaišku (o gal Tu žinai), kas pastūmėjo jį ieškoti naujų moterų. Juk santykių atšalimui įtakoja ne vienas partneris, o abu. Pagalvok gerai, kas Tavęs laukia po metų kitų,- ar ne toks pat likimas kaip ir jo buvusiųjų...Mano nuomone, geriau jau nutraukti santykius dabar, kad ir kaip sunku bebūtų, o ne laukti skaudžių pasekmių.

miglė

M

20 įrašai

2009/02/04 13:18:48 13:18:48

Puikiai tave suprantu, pati taip pat myliu vedusį vyrą, tik mano situacija absoliučiai beviltiška... laukiu jo 4 metus... 4 metai laukimo, kančios, laimės, nagrinėjimo savęs ir situacijos, ieškojimas, kaip gyventi toliau ir kaip sau padėti.. Todėl manau, kad galiu tau patarti. Pirmiausia, paleisk jį, nesilaikyk jo, paleisk jį emociškai ir fiziškai... Meilė vis tiek bus su tavimi, o jeigu jis tau skirtas, jis ir bus tavo... gal tik reikia laiko. neklausyk, ką kalba kiti, nes visuomenėje vyrauja stereotipai. klausyk savo širdies ir tik nenustok GYVENTI. žinau, kad sunku mylėti pasaulį, kai jo nematai, bet jis yra. Pabandyk pakeisti požiūrį, pagalvok, kad tau duota didžiulė Meilė, kuri gal ne kiekvienam lemta patirti. Būk dėkinga pasauliui už kiekvieną nugyventą dieną, už duotą Meilę. saugok ją ir Gyvenk.
Linkiu tau svajonių išsipildymo, kantrybės ir tolerancijos ir stiprybės.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume