2011/08/28 16:26:21 16:26:21
Elektrikas: Jūs ką, nematę vyriškų moterų kad temas tokias kuriat, kitaip jos vadinamos bobos su kiaušais, tai va moteriška moteris tai priešingybė joms!
hmz, ale megsta vyrai tas bobas su kiaušais.
2011/08/28 16:28:23 16:28:23
Nina: Kaip suprasti komplimenta, girdeta is daugumos vyru, jog esi labai moteriska?
Man atrodo, kad tai geras komplimentas, nes man, pvz., visada isimylejus vyra pirma mintis buna - auuum koks jis vyriskas....
2011/08/28 17:01:54 17:01:54
Dieve, kai paskaitai... Koks turi buti kvailas moteriskas protas, kad net komplimentu nesuprasti... Pagaliau kiekvienas tau pasakys skirtingai ir gal net visai kitaip, nei mane pats pasakes ta komplimenta. Neturit ka veikti moterys, kad tokiu nesamoniu klausinejat.
labaivairuojanti
L
354 įrašai
2011/08/28 17:38:50 17:38:50
Komplimentas - gerai, tai gundymo meno dalis, kiek tai nuoširdu galima spręsti priklausomai nuo situacijos. Tačiau į komplimentus kartais reikia reaguoti atsargiai - nes vaikinas merginos elgesi gali pasukti sau reikalinga linkme
Kad esi moteriška - gražus kompli, jei jis seka po nuoširdaus pokalbio ar poelgio, o šiaip prabegomis gatveje atsakau ačiu ir nusišypsau
2011/08/28 19:12:47 19:12:47
9 moterys iš 10, gavusios komplimentą nuo vyro tiesiog galvoja, kad jis nori su ja pasimylėt
2011/08/28 19:26:49 19:26:49
Čia jūs taip galvojat, kad jos taip galvoja
2011/08/28 19:39:11 19:39:11
labaivairuojanti: Komplimentas - gerai, tai gundymo meno dalis, kiek tai nuoširdu galima spręsti priklausomai nuo situacijos. Tačiau į komplimentus kartais reikia reaguoti atsargiai - nes vaikinas merginos elgesi gali pasukti sau reikalinga linkme
Kad esi moteriška - gražus kompli, jei jis seka po nuoširdaus pokalbio ar poelgio, o šiaip prabegomis gatveje atsakau ačiu ir nusišypsau
Tai nuolat sakydavo mano ilgametis draugas, po to irgi kazkaip vienas isimylejes vaikinas taip buvo issireiskes, ir ne karta butent ji girdziu. Komplimentai lieka komplimentais, bet kai tas pats kartojasi is skirtingu zmoniu, darosi idomu pasigilint
Nelaiminguolė
N
41 įrašai
2011/08/30 21:18:37 21:18:37
Mano brolis taip karta pasake, kai neislaikiau vairavimo egzamino. Ir tai nebuvo komplimentas
Pasileidusi_
P
106 įrašai
2011/08/31 15:09:11 15:09:11
Nina: labaivairuojanti: Komplimentas - gerai, tai gundymo meno dalis, kiek tai nuoširdu galima spręsti priklausomai nuo situacijos. Tačiau į komplimentus kartais reikia reaguoti atsargiai - nes vaikinas merginos elgesi gali pasukti sau reikalinga linkme
Tai nuolat sakydavo mano ilgametis draugas, po to irgi kazkaip vienas isimylejes vaikinas taip buvo issireiskes, ir ne karta butent ji girdziu. Komplimentai lieka komplimentais, bet kai tas pats kartojasi is skirtingu zmoniu, darosi idomu pasigilint
Nina, nori pasakyti, kad tu sukūrei šią temą 2009 metų pradžioje, praėjus 2,5 metų vis dar bandai įžiūrėti kažkokią užslėptą reikšmę?
2011/08/31 17:47:56 17:47:56
Pasileidusi_: Nina: labaivairuojanti: Komplimentas - gerai, tai gundymo meno dalis, kiek tai nuoširdu galima spręsti priklausomai nuo situacijos. Tačiau į komplimentus kartais reikia reaguoti atsargiai - nes vaikinas merginos elgesi gali pasukti sau reikalinga linkme
O kodel ne? Negalvoju apie tai atsisedus nuo ryto iki vakaro , bet vis cia uzsuku.
Nina, nori pasakyti, kad tu sukūrei šią temą 2009 metų pradžioje, praėjus 2,5 metų vis dar bandai įžiūrėti kažkokią užslėptą reikšmę?
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume