Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Neapsisprendžiu, kurį pasirinkti

Neapsisprendžiu, kurį pasirinkti

dinkute

D

43 įrašai

2009/01/09 12:06:35 12:06:35

Smilkalas: Reikalai nekokie, jei jau prašote forume nepažįstamų ir Jūsų nepažįstančių žmonių patarimo tokiu klausimu.

Aš Jums nieko nepatarsiu, bet užduosiu įvairių klausimų:
Ar tas užsienietis žino apie Jūsų jausmus Lietuvoje esančiam?
Ar tikrai pasirinkimas toks juodas-baltas? Juk jei nepatiktų gyvenimas užsienyje, galėtumėte sugrįžti?
Ar jau pranešėte savo mylimajam apie persileidimą?
Rašote, kad užsienyje su tuo "nuostabiu žmogumi" būtumėte "laiminga", bet jei tikrai taip manytumėte, pasirinkimas turbūt būtų aiškus, ar ne?

Taip zino viska kas buvo iki to laiko kai dar nepazinojau jo.Jai isvaziavus man kazkas butu blogai ar nepatiktu drasiai galeciau gristi atgal.Taip pranesiau,reakcija buvo ne toke kokios as tikejaus,isgirdau daug pazadu,kuriais labai abejoju,nes juos jau girdejau priestai.Sirdis nori butu su juo,o protas liepe bent karta paklausyti jo.
Taip jisai nuostabus zmogus,ir buciau tikrai laiminga,tai man sako protas...per dvi savaites kurias buvau su juo jau,as pajutau,akd tikrai geras zmogus,bet va apsispresti yra sunku istikro,nes meile lieka meile.....tuo labiau,akd budama cia as iskenciau labai daug,nebeturiu nieko kas mane laikytu lietuvoj.....man idomi zmoniu nuomone,ka darytu mano vietoj budami...

ieva

I

96405 įrašai

2009/01/09 12:12:32 12:12:32

O gal jums vertėtų vienai pagyventi be jokių vyrų? Ar būtina taip skubėti? Kaip supratau, to antrojo nelabai ir pažįstate, tik 2 savaites bendravote tiesiogiai?

wr777

W

1 įrašai

2009/01/09 12:55:51 12:55:51

mano pasiulymas butu trinti tokias visas kvailas temas , nes tai panaseje i paugliu zurnalu temas ...

dinkute

D

43 įrašai

2009/01/09 13:50:28 13:50:28

beganti: O gal jums vertėtų vienai pagyventi be jokių vyrų? Ar būtina taip skubėti? Kaip supratau, to antrojo nelabai ir pažįstate, tik 2 savaites bendravote tiesiogiai?

pazystu as ji daugiau,tik dvi savaites buvome kartu istisai....

2349id_lugnė

2

21 įrašai

2009/01/09 16:21:50 16:21:50

Iš tiesų vienareikšmiškai negalima atsakyti, galvoju, kad pati susipainiojai savo mintyse, jausmuose; kas gali tau konkrečiai patarti kurį pasirinkti? galvoju, kad skubėjimas šiuo etapu ne padėjėjas. Jeigu tikrai žinotum, kad myli ir ką ,tada nereiktų nieko klausti patarimo. Tik tu pati turi stengtis susigaudyti, ką jauti. Ar tu tikrai atleidai tave įskaudinusiam vyrui ?, Ar galėsi gyventi su nemylimu žmogumi ? tik atsakiusi sau į šiuos ar panašius klausimus gali ką nors nuspręsti.

Raa

R

103 įrašai

2009/01/11 22:16:06 22:16:06

Įdomu ką aš daryčiau tavo vietoje?
Būčiau ryžtingesnė,.
Visų pirma, jie čia ta pati istorija su persileidimu ir tėtuku kalėjime - pasiųsti šį veikėją kuo toliau. Meilė seilė. Kam įsivaizduoti, kad myli žmogų, kuris tavęs nevertina nė per nago juodymą?
O antrasis - visiškai neaiški persona. Kas jis? Sakoma "geras žmogus - ne profesija". Ko tu nori iš jo? Ko jis nori iš tavęs?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume