O ar tavo pavydas tikrai be pagrindo? Ar tikrai tavo vyras nekaltas avinėlis?
Keletas žmonių pasakė nuomonę, panašią į mano, tik kiek kitais žodžiais.
Iš tiesų, pavydas - tam tikra nepasitikėjimo savimi išraiška. Kodėl manai, kad tavo vyras geresnis už tave? Jei jūs nutarėte kurti šeimą, vadinasi jūs lygūs? Kodėl manai, kad negali būti laiminga su vyru, kuris tave brangina?
Vienas mergišius tavo gyvenime negalėjo visko sujaukti. Jis galėjo tik patvirtinti kažkokią pasąmonės nuostatą - visi vyrai kiaulės, aš nevykėlė, ar aš nesu verta laimės ir meilės. Štai čia ir siūlymai eiti pas psichologą. Gal padėtų. O gal ir ne.
O kas pasikeistų gyvenime, jei vyras tikrai būtų neištikimas? Ar nuo to jūs tampate prastesne? Ar tampate mažiau gražia, mažiau protinga, mažiau žavinga? Jei vyras vaikšto pas kitas ar pavydo scenos gali priversti jį neiti pas jas? Ne. Visuomet vienintelė priežastis kodėl žmonės yra ištikimi vienas kitam - todėl, kad jie to NORI. Todėl, kad kiti - nebe tokie svarbūs. Ar jūs galite įtakoti tiko žmogaus NORUS, net jei jis toks jums artimas kaip jūsų vyras?
Ne, daugiau pasitikėjimo savimi.
Ir.. ne visada pavydas yra tik akla isterija. Labiau įsiklausykite į savo nuojautą