Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Nesuprantu jo arba sunku tai pripažinti

Nesuprantu jo arba sunku tai pripažinti

gabig12

G

7 įrašai

2008/12/05 13:03:46 13:03:46

Mano istorija,galbut viena is daugelio.Sutikau nuostabu vaikina,mielas, jautrus, svelnus, na ,atrodo, visos geros savybes, tai pasakyta apie ji.Jau nuo pirmos pazinties mudu tarsi susiklijavom :) Buvo kartu labai gera ir atrode, jei yra tos giminingos sielos, tai mudu su juo ir esam.Jis pirmas pradejo kalbeti apie seima,vaikus ir kiek ju noretu. Bet po kurio laiko pajutau,kad jis lyg pradejo tolti.Jis tesinosi,kad labai daug dirba,nauji projektai, uzsiemes,pavarges ir tt.Pradzioje gal ir patikedavau,kad gal tikrai uzsiemes labai. Taip tesesi pora geru menesiu. Na o finale, as visai netiketai ji uzklupau su kita.Jis pradejo teisintis,kad cia tik siaip , netycia. Bet kai priremiau gerai, jis man tiesiog rekte isreke,kad jis su ta jau keturi menesiai kartu, ja myli, jam tai tikra ir tarp musu viskas baigta.Man buvo tikrai labai didelis sokas.Vaiksciojau kaip sapne,atrodo gyvenu kitame pasaulyje.Dabar zinote ka jis man sako? Bukime draugais! Kaip suprantate, man labai sunku su tuo sutikti, nes myliu ji, jis manes ne.As noreciau tiesiog imti viska ir baigti, bet kazkaip sunku viska taip imti ir nutraukti.Zinau,kad jo jausmai baigesi, bet kazkaip dar tikejausi,kad gal kazkas ims ir atgis? Taigi klausimas is viso sito-kaip ji man palikti?

visokia

V

59 įrašai

2008/12/05 13:18:21 13:18:21

Nedelsiant. Ir nebesisukiok atgal.

Ramane

R

40 įrašai

2008/12/05 13:29:19 13:29:19

kokios cia dar draugystes gali but?? tu ka, ji myledama klausysi kaip ja gera su ta nauja meile? ar guosi jei jie susipyks? nesamone visiska, neapsigaudinek saves, ir tik kuo greiciau trink ji visu pirma is visu kontaktu, o su laiku ishsitrins jis ir is tavo atminties. kazkur kazkada gerai perskaiciau - neterskit buvusios meiles draugyste... gal ir buna isimciu, bet kiek suprantu tavo atveju tikrai ne ji. Sekmes, ir patikek, buna dar sunkiau;)

mmmm

M

5 įrašai

2008/12/12 16:17:20 16:17:20

Greiciau mesi- greiciau skausmas praeis.

rupus_miltai

R

104 įrašai

2008/12/12 19:22:19 19:22:19

Neskaudink saves, atversk nauja gyvenimo lapa, o senaji uzversk ir pamirsk.

Ziitta

Z

4 įrašai

2008/12/14 09:41:11 09:41:11

buk stipri, gerbk save,suprask, kad tai tik praeitis, jos nei paneigsi, nei pakartosi...
jis negali buti Tavo draugu vien todel, kad Tau melavo...jam su tavim buvo tiesiog patogu...buvai siaipsau variantas ir budamas su Tavim jis zvalgesi kitos...gyvendamas su sia nauja drauge, jis zvalgysis naujos drauges ir t.t.
teko ta patirti, bet as pati suspejau ji palikti, o kai jo meiles praejo, jis bande pirstis man i draugus, bet tokie zmones mano draugais buti negali, kaip ir Tavo...sekmes!

Rasa

R

30 įrašai

2008/12/15 15:54:12 15:54:12

Iškrėsk jam kokią smulkią, vaikišką kiaulystę, kad po to prisiminusi - šyptelėtum.

Vaivita

V

290 įrašai

2009/02/04 16:21:32 16:21:32

Cia tai geras patarimas

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume