Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Ko reikia 32 metų vyrui?

Ko reikia 32 metų vyrui?

mergina

M

65 įrašai

2008/12/01 17:56:09 17:56:09

Na siuo metu patekau i visiskai neaiskia ir netiketa situacija, todel noreciau gal kokio patarimo, gal kas zinot atsakymus i mano kalusymus... Taigi neseniai susipazinau su 32 metu vyru, jis uzsienietis, turtingas, grazus, veiklus ir mielas... Man 22. Ir jis nori su manim draugauti... na galbut jums kyla klausymas kame cia problemos... bet as nesuprantu... kodel jis pasirinko mane... jis pasiule man draugauti po vieno susitikimo su juo... ir iskart pradejo kalbeti apie gyvenyma kartu, bendrus namus ir tt... as buvau soke... ir dar tebesu nors draugaujam jau menuo... vis negaliu sau atsakyt i klausyma kodel... nes gi yra manau simtai moteru norinciu isteketi uz jo is jos salies... kodel jis pasirinko mane, jauna svetimtaute...nesu as kokia grazi labai nei ka... na gal protinga... bet ir tai sitas nesimato kai bendrauji svetima kalba... klausiu draugu patarimo ar man su juo prasideti bet jie nezino... as pati pirma karta tokia pasimetusi... man viskas atrodo apsurdiska... ir kaskaip neiitiketinai skamba... taigi kaip manot ko gali reiketi is manes 32 metu vyrui, kuris jau visai noretu galbut seima kurti, kuris turi visas socialines garantijas, ir yra netgi gan zinomas savo salyje???

j

J

94 įrašai

2008/12/01 22:18:16 22:18:16

Ko reikia šiam konkrečiam vyrui tu žinai geriau už visus šio forumo dalyvius. Gal tik neleidi sau to suvokti.

O tavo pasimetimas daugiau nei suprantamas. Tačiau iš esmės, atrodo, elgiesi teisingai - stengiesi jį pažinti geriau, neskubi jam nieko žadėti. Dar siūlau, kai jis vėl pradės kalbėti apie bendrą gyvenimą ir panašiai, pasakyti jam, kad tokios kalbos tave verčia jaustis nejaukiai. Aišku, jei iš tikrųjų verčia jaustis nejaukiai. Jei jautiesi kitaip - konkrečiai tą ir įvardyk. Žiūrėk, kaip jis reaguoja į tavo jausmus.

Šiaip galiu tik paspėlioti, jog jis taip skuba, todėl, kad bijo, jog ilgesnių santykių metų išlys kažkokie trūkumai.

RIMAS30

R

4 įrašai

2008/12/01 22:32:03 22:32:03

Jam reikia tavo jaunystes.

j

J

94 įrašai

2008/12/02 06:53:54 06:53:54

Dar įmanomas variantas, kad tai - prekyba žmonėmis. Kiek tai realu, spręsk pati - tu turi visus faktus.

kiesux

K

1086 įrašai

2008/12/02 07:25:47 07:25:47

gali buti betkas su juo, gal nera jis toks geras kaip atrodo, ir ne toks populiarus tarp moteru kaip tau pasirode? gal istiesu jam sunku susirasti mergina ir kai 32 ateina laikas galvoti apie seima ir ima kas pasitaike? o gal tiesiog tikrai isimylejo del to pasidare nebesvarbu nei laikas kiek pazystami nei dar kas:) tiesiog labai daug kas gali buti del ko taip elgiasi zmogus, o kas istikro teks issiaiskinti tau paciai ;)

ieva

I

96405 įrašai

2008/12/02 07:51:20 07:51:20

Turejau panasu atveji. Veliau pasirode ,kad vyras patologinis melagis su psichikos sutrikimais. Bet tik daug veliau tai supratau.

Agne

A

1659 įrašai

2008/12/02 11:13:19 11:13:19

Buvau pakliuvusi į panašią situaciją. Greitai paaiškėjo, kad tas vyras visai ne toks šaunus kaip atrodo ir turi rimtų problemų susirasti merginą.

ieva

I

96405 įrašai

2008/12/02 14:59:16 14:59:16

As kelis kartus klausiau savo patologinio melagio, kodel jis meluoja, net ten kur nera jokios priezasties meluoti, net kur jam jokios naudos ir yto melo nera. Jis atsake, kad pats nezino, jis negali kitaip. Del elgesio, tai uzvilk jam kostiuma, pastatyk salia anglijos lordu ir atrodys, kad ten visa gyvenima buvo, nors nebuvo niekad.
Gera isvaizda vyro ne visada lemia jo sekme tarp moteru.
Aisku, gali buti, kad ka sako tavo gerbejas yra absoliuti tiesa.

ieva

I

96405 įrašai

2008/12/02 15:00:52 15:00:52

Kokios jis tautybes? Gal is tu krastu, kur greit isimylima? tada butu viskas aisku.

mergina

M

65 įrašai

2008/12/02 15:30:14 15:30:14

Na ne, jis is krastu kur labai ilgai draugaujama ir greit neiisimylima... Pats pries tai draugavo su mergina 7 metus na bent ... O del to pasitikinejimo tai as noriu juo tiketi bet kaskaip nelabai viskas itikinamai atrodo...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume