2008/10/27 08:53:07 08:53:07
Gyvenu su mylimu žmogum 6 metus. Savo elgesiu esu ją įskaudinęs. Tad beveik 4 metus tarp mūsų santykiai buvo atšalę. Apmastes savo poelgius aš jos atsiprašiau ir paprašiau jos atleidimo. Aš ją beprotiškai myliu ir noriu susigrąžinti ją ir šeimą. Kaip tai padaryti?
2008/10/27 09:19:28 09:19:28
Tai gali uztrukti laiko. Cia zodziai mazai pades, reikia irodyti elgesiu, kad tas zmogus jums brangus.
2008/10/27 09:39:09 09:39:09
Po 4 metu gali buti per velu, bent as per tiek laiko atsalusiu santykiu, tam zmogui nieko nebejausciau. Keisti jus, vyrai, beprotiskai myli ir tik po 4 metu pradedi galvoti. Kazin ka anksciau veikei? Laukei, kad viskas susitvarkys savaime?
2008/10/27 09:51:59 09:51:59
Jo ji man irgi taip sakė. Aš tikrai pasikeičiau ir ji su tuo sutinka. Bet papraščiausiai po tiek laiko jos jausmai irgi atšalo. Ji manės klausė kur tu buvai prieš 2 metus kai man tavęs reikėjo. Nežinau gal ir negerai d rau kad taip dažnai ją spaudžiu kad vėl būtume kartu, bet aš matydamas jos tokį šaltumą einu iš proto ir labaibijau kad neišsiskirtume.
2008/10/27 10:03:36 10:03:36
O kaip Jūsų manymu ašturėčiau elgtis, norėčiau palyginti ar aš teisingai darau.
2008/10/27 10:16:02 10:16:02
Nezinau. Matai, kai mano jausmai atsalo savam vyrui (del jo kaltes) as geriausiu atveju i ji kaip i broli galejau ziureti. I tokius santykius perejus, atgal gryzt kazin ar imanoma. Su vyru dar gyvenau, kaip su broliu, o mintys jau buvo apie busima vyra. Kad jis kazka tures, man visai buvo nesvarbu. Nes nebeliko jokiu emociju, nei meiles, nei pykcio, nei nuoskaudu- visiska tustuma- jis buvo tik pasalinis zmogus mano namuose.
Jei tau jaucia bent pykti- dar turi vilciu.
O vis tik- ka tu veikei, visus tuos metus, kad tik dabar susigriebei. Parasyk, nes tas irgi itakos turi dabartinei situacijai ir jos sprendimams.
2008/10/27 10:38:44 10:38:44
na as manau geriau veliau negu niekada :) aisku vien pasakydamas tikrai visko neistaisysi, o tai reikia irodyti ir darbais, tas irodinejimas gali uztrukti, kol vel atgausi moters pasitikejima ir ji isitikins, kad tikrai pasikeitei ir tai ne tik zodziai. neveltui sakoma, griauti lengva, o kurti santykius sunku. bet kokiu atveju, kad ir kiek stengtumeis, jusu sanktykiu ateitis dabar jau priklauso ne vien nuo taves, o ir nuo tavo antros puses, ir kad ir kiek besistengtum gali ir nieko neiseiti, taciau busi bent ramus pries save, kad tikrai padariai viska, kad isaugotum santykius. sekmes ir kantrybes tau :)
2008/10/27 10:52:02 10:52:02
Na ji pyktį ant manęs jaučia ir dėl to kad buvau atitolęs kai jai manęs labai reikėjo, bet pyksta dar ir dabar jei ką ne taip padarau.
Aš manau kad giliai širdyje dar jaučia man kažką, nes ji man dar nepasakė ne, nor jau praėjo 2 mėn. kai aš paprašiau jos kad mes susitaikytume. Nežinau kai ji gauna nuo manęs gėlių, aš matau kaip spindi jos akys, ji pasijaučia laiminga, leidžiakadašją pabučiuočiau. Ir šiaip kai jai būna nuotaika aš stengiuosi su ja pasikalbėti.Ji tai ir pati prisipažįsta kad jai malonu.Tik šiuo metu manau kad ji dar blaškosi ir nedrįsta apsispręsti.
O visą ta laiką, aš pats nežinau kodėl bet buvau užsidaręs, aš vis galvojau kad tai turėtu praeiti savaime, bet aš klydau. Po darbo kiekvieną dieną ir savaitgalius praleisdavau pas tėvus, o grįždavau tik vakare, labai norėdavau pasimatyti su vaiku. Bet būdavo ir taip,normes ir nebendraudvom ji prisiglausdavo prie manęs ir jaučiau kad jei manęs reikia, o aš elgiausi kaip kažkoks užkerėtas stengdavausi nieko neparodyti, bet man būdavo malonu kai mane apkabindavo
2008/10/27 10:56:28 10:56:28
Aš tikrai stengiuosi išsaugoti santykius, mintyse visą laiką galvoju kodėl aš taip pasielgiau ir negaliu sau to atleisti.Būna taip kad vidurį nakties nubundu ir galvoju vien tik apie ją, kaip ją susigrąžinti.
2008/10/27 13:14:14 13:14:14
KKK, o kodel tu DP narys? Juk diskusijose galima dalyvaut ir nesiregistruojant, artimu santykiu ieskotoju.
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume