Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Kodėl šeimos anksčiau buvo tvirtesnės ir laimingesnės?

Kodėl šeimos anksčiau buvo tvirtesnės ir laimingesnės?

ieva

I

96405 įrašai

2009/01/12 16:47:23 16:47:23

Man atrodo,kad si tema igavo patalogine krypti...kurkit nauja atskira tema..."agresijos iskrovos ir jos valdymo metodai"

kerala

K

3 įrašai

2009/01/12 16:51:15 16:51:15

manau ,kad nezinome ko norime ,ieskome ir nerandame ... galima ir siais laikais issaugoti seima ,bet {mano atveju},su manim vyras nesikalbejo ,nesiaiskinom santykiu -tyla ,neisspres nieko ,tuo labiau duru trankymas ... beto seima turi buti kartu -ryta keliames ,vakara gulames ir taip pastoviai kartu ...

ieva

I

96405 įrašai

2009/01/12 16:59:47 16:59:47

Kerala sutinku su Tavo nuomuone,kad siais laikais irgi imanoma issaugot seima,taciau statistika rodo,ka kita...nejau siuos rodiklius kelia elementarus vienas kito negirdejimas?dauguma seimu turi savas isisenejusias problemas,daug kivircu ir gincu,pykciu kyla del elementaraus principo...neretai savanaudisko(AS...AS...ir tik AS)

Beganti2

B

71 įrašai

2009/01/12 17:18:53 17:18:53

kerala: manau ,kad nezinome ko norime ,ieskome ir nerandame ... galima ir siais laikais issaugoti seima ,bet {mano atveju},su manim vyras nesikalbejo ,nesiaiskinom santykiu -tyla ,neisspres nieko ,tuo labiau duru trankymas ... beto seima turi buti kartu -ryta keliames ,vakara gulames ir taip pastoviai kartu ...

O man baisus būtų toks "visą laiką kartu".... Jei man nebūtų galimybės pabūti vienai, tikrai prasidėtų barniai...

matelyk

M

96 įrašai

2009/01/12 18:09:09 18:09:09

į muštynes nesikišiu

visų pirma reik suprasti kad šeima, tai jau nebe AŠ, o MES...
nesakau kad reiktų nusileidinėti ar pataikauti antrai pusei, bet turėtų būti randamas kompromisas... aišku pasakyti lengviau nei padaryti, bet kita vertus juk ir nesituokiam su pirmu sutiktu, o jau kažkiek pažinę žmogų... bėda ta kad moterys visa gyvenima stengiasi pakeisti vyra, o pakeitusios jo jau nebemyli ir kur tas aukso viduriukas kaip sakoma šeimoje reikia žiūrėti abimes viena kryptimi, o ne vienas į kita

o atsakant į ta klausima "kodėl šeimos buvo tvirtesnės" manau todėl kad turėjo daugiau problemų ir galvojo kaip čia geriau prasisukus, kad geriau gyvenus, o dabar sėdi bambas išvertę ir nžn kaip čia dar išsidirbinėti... tada ir pasidaro žmonos negeros, o vyrai nuotykių ieško po kairei ir po dešnei....
pati esu išsiskyrus ir tikrai daug galvojau kodėl??? teko nemažai pasikalbėti su vyresniais žmonėmis... tai jie ir sako "anksčiau mes dirbom ir galvojom kaip ta šeima išlaikyti, kaip gardesnį kasnį vaikams nupirkti, kaip namus įsirengti... ir dirbom dirbom dirbom... visur ir viskuo rūpinomės kartu, dėjom piniga prie pinigo...." o dabar jaunuolis sėdėdamas šiltuos namuos prie tv su alaus bokalu pareiškia žmonai "žinai, man ugnelė išblėso" o tai kas ta ugnelę turi pakurstyt??? ABU vienas lauke ne karys

Glamour

G

215 įrašai

2009/01/12 20:31:17 20:31:17

Ramaz: Ir vistik, kovos reikalingos, kas nera kovesis, tas nesupras kas yra kovos dvasia, kiek ji suteikia jegu, energijos, pakeicia poziuri i viska, kita vertus, po kovos zmogus tvirciau stovi ant koju, buna ramus,.. kam savo pykti lieti ant sutuoktinio, jei tam yra ringas. Kiek yra tokiu atveju, kai susikaupusi pykti, visai be reikalo, islieji ant savo pacio artimiauso zmogucio. Manau, kur kas geriau pareiti su melyne paakyje, nei skaudinti zmona.

Ai, tada viskas aišku, ko čia man siūlei muštis... Atsiprašau, kad nepateisinau lūkesčių.

ieva

I

96405 įrašai

2009/01/12 21:23:12 21:23:12

Ramaz:
kiesux: yra daugybe būdų kur ją galima išlieti... sporto salė, krepšinio aikštelė, paprastas pabėgiojimas ir t.t. Apskritai vyrams būtina, kovoti dėl kažko, varžytis, laimėti, bet gal vis tik gyvename civilizuotoje visuomenėje ir neinam į gatve savo vyriškumo įrodinėti kumščiais, šautuvais, peiliais, o konkuruot ir varžytis galime bet kur, kieno geresnis automobilis, kieno žmona gražesnė, kas uždirba daugiau, kas žuvies pagavo daugiau, kas daugiau atsispaudimų padare, kas daugiau/greičiau nubėgo ir t.t.

Visa tai aisku, tik kiek kur esi mates, kad taip kur kas laisvai darytu? Sportuojanciu yra, bet palyginti su tuo kiekiu, kurie nesportuoja, santykis... As sportuoju ir pakankmai, keturios treniruotes vakare per savaite po dvi valandas ir rytais kas ryta po puse valandos. Treniruotes intensyvios, kimono po ju nors gresk, kiaurai slapias. Pamenate, kazka buvo kalbama gerimo kultura, tipo, zmones nemoka kulturingai girtokliauti? Taip ir su kovom, zmones neturi mustis, jie turi kautis, siekdami pazinti priesininka, ismokti ko nors is jo, pasidalinti savo patirtimi.

tai apie ka kalba? apie garbinga kova? ar zmonos musima, ar mustynes bare?

ieva

I

96405 įrašai

2009/01/12 21:50:09 21:50:09

Kiesiuk...apie tvirta hierarchine santvarka namuose...nemanau,kad tokie dalykai pasiteisina tvirtinant seima...
Jei placiau apie sauguma...taip moteris,megsta jaustis saugiai,stabiliai,uztikrintai...bet nemanau,kad i visa tai ieina tik kumstis...saugumas irgi plati savoka,i kuria itraukciau socialine padeti,pacio partnerio pasitikejima ir dar daug kitu dalyku;)

ieva

I

96405 įrašai

2009/01/12 22:15:47 22:15:47

Nerijus1981: Kiesiuk...apie tvirta hierarchine santvarka namuose...nemanau,kad tokie dalykai pasiteisina tvirtinant seima...
Jei placiau apie sauguma...taip moteris,megsta jaustis saugiai,stabiliai,uztikrintai...bet nemanau,kad i visa tai ieina tik kumstis...saugumas irgi plati savoka,i kuria itraukciau socialine padeti,pacio partnerio pasitikejima ir dar daug kitu dalyku;)

Na taip as su tuo sutinku bet va ramaz pries tai rase kad issikraudineja mustynese ar zmona musant, o dabar paskutineje zinuteje jau raso kad reikia kovoti, o ne mustis tai ir likau nesuprates kas apie ka kalba

ieva

I

96405 įrašai

2009/01/12 22:37:06 22:37:06

kiesux:
Nerijus1981: Kiesiuk...apie tvirta hierarchine santvarka namuose...nemanau,kad tokie dalykai pasiteisina tvirtinant seima...

Na taip as su tuo sutinku bet va ramaz pries tai rase kad issikraudineja mustynese ar zmona musant, o dabar paskutineje zinuteje jau raso kad reikia kovoti, o ne mustis tai ir likau nesuprates kas apie ka kalba

Na zmones kuriems reikia iskrauti pykti apskritai sunku suprasti. As negaleciau su tokiais zmonemis gyventi. Tai juk nuolatine baime.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume