Sveiki. Norėčiau paklausti jūsų nuomonės vienu klausimu. Mes su vaikinu draugaujame jau 3,5 metų. Darbo dienomis paprastai nesimatome, nes jis neturi laiko, bet savaitgalius paprastai leidžiam kartu. Bet dažnai būna taip, kad tomis dienomis, kai nesusitinkam, jis visai nuo manęs atsiriboja ir nebendrauja. Neatsako į žinutes, neatsiliepia, kai skambinu. Aš nesu kokia maniakė, neterorizuoju jo žinutėmis :) Bet man liūdna, kad niekada negaunu atsakymo, kai palinkiu labos nakties, kai parašau, kad man blogai... Jei pakviečiu, kad atvažiuotų, paprastai irgi nieko neatrašo ir aš nieko nežinau, ar jis atvažiuos ar ne. Mes ne kartą apie tai su juo kalbėjom, bet niekas nesikeičia. Jis sako, kad jam nereikia nuolat palaikyti kontakto, kad jis pasineria į darbus ir neturi energijos tomis dienomis dar ir su manim bendrauti. Be to, nemėgsta rašyti sms. Bet man tereiktų kelių minučių jo dėmesio per dieną, kad jausčiausi labiau branginama... Ar aš per daug reikalauju iš jo? Gal visai be reikalo pykstu?
Beje, kitos moters jis tikrai neturi, tikrai žinau, kad ne pas meilužę dingsta tomis dienomis ;) Ir savo laisvalaikį beveik visą skiria man.