Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Kaip elgtis, jei jis dar nepaleido savo buvusios merginos?

Kaip elgtis, jei jis dar nepaleido savo buvusios merginos?

senas chrienas

S

43 įrašai

2012/11/05 16:52:57 16:52:57

Sonatukass: na man ir atsitiko taip kad supratau jog mano vaikinas nepamirso savo buvusios merginos su kuria draugavo 4 metus. mergina ji isdave su kitu maza to dar ir susilauke vaiko nuo to kito. jie issiskyre poto susipazinom mes ir kartu jau 5 metus, bet nesenai buvo tokia situacija; buvome klube ir jis susitiko ten ja, mes pakalbejom visi lyg ir taip draugiskai, bet poto man isejus i lauka ir gryzus pamaciau kad jis sedi su ja ir kalbasi aisku man tas nepatiko nes as zinau kaip jis anksciau ja mylejo. po puse valandos jis isejo namo o as likau klube. ryte pamaciau jo telefone jos zinute ji parase jam savo numeri..... paskambinau jai pati ji pasake kad jis pats ta vakara paprase jos numerio... stengiausi su juo pakalbeti bet jis meluoja kad neprase jokio numerio ir niekas jam nerase nors yra irodymai... labai supykau kadangi myliu ji, bet esu labai pavydi ir zinau kad jie bendraus ir toliau, todel nzn ka daryti ar palikti ji ar atleist? tiesiog kai pagalvoju kad jie ir susitikinet gali man uz nugaros....... galvoju apie tai kiekviena diena ir tiesiog siutas ima.......

Atleisti zinoma galima, gal net butina, bet jei atleisi, vistiek turesi palikti ji ( bent trumpam)Kitaip jei lengvai atleidai viena karta, situacija gali pasikartoti. Tegul biski pasiparina, jei myli, pats parbegs. O jei ne, vadinasi tiek ir terupejai jam. Tik nereikia kelti pavydo scenu, geriau tikrai nebus, tik blogiau.

Sonatukass

S

2 įrašai

2012/11/05 18:01:45 18:01:45

bet kaip man toliau su juo gyventi jei as zinau kad ji jam rupi? kam man to reikia jei as zinosiu kad ji pirmoj vietoj jam o ne as....tai jis ir bus su ja uz mano akiu ir taip pat gyvens su manim ir toliau taip elgsis lyg niekur nieko. sako kad labai myli bet kam tada inai jam???? beto klube likau su jo draugais ir draugu panom taip kad isduoti jo ten tikrai negalejau nes iskart butu pranesta jam..... ir to man tikrai nereikia...as i klubus einu ne nauju pazinciu ieskoti!

ieva

I

96405 įrašai

2012/11/06 05:27:41 05:27:41

Sonatukass: bet kaip man toliau su juo gyventi jei as zinau kad ji jam rupi? kam man to reikia jei as zinosiu kad ji pirmoj vietoj jam o ne as....tai jis ir bus su ja uz mano akiu ir taip pat gyvens su manim ir toliau taip elgsis lyg niekur nieko. sako kad labai myli bet kam tada inai jam???? beto klube likau su jo draugais ir draugu panom taip kad isduoti jo ten tikrai negalejau nes iskart butu pranesta jam..... ir to man tikrai nereikia...as i klubus einu ne nauju pazinciu ieskoti!

palk butinai. tau is jo jokios naudos, jis ana myli, tu buvai pakaitalas kazkiak laiko. Susirask sau gera berna, o jis sugris pas sena meile ir gyvensite abu laimingai.

medutis

M

403 įrašai

2012/11/06 08:33:21 08:33:21

Sonatukass: bet kaip man toliau su juo gyventi jei as zinau kad ji jam rupi? kam man to reikia jei as zinosiu kad ji pirmoj vietoj jam o ne as....tai jis ir bus su ja uz mano akiu ir taip pat gyvens su manim ir toliau taip elgsis lyg niekur nieko. sako kad labai myli bet kam tada inai jam???? beto klube likau su jo draugais ir draugu panom taip kad isduoti jo ten tikrai negalejau nes iskart butu pranesta jam..... ir to man tikrai nereikia...as i klubus einu ne nauju pazinciu ieskoti!

Iš kur čia ištraukei, kad ji jam pirmoj vietoj? Ir kaip "elgiss taip lyg niekur nieko" ? Ką jis ten tokio padarė?

ieva

I

96405 įrašai

2012/11/06 09:30:06 09:30:06

tai kam tada jam vel jos numeris ir kam vel su ja bendrauti po tiek metu pasakykit, tuo labiau kai ji sitaip apgavo ji..... as myliu ji bet kaip man but su juo kai as zinosiu kad jie susirasineja ir galbut dar ir susitikineja. Suprantat ji ir seniau kai tik pradejom mes draugati lindo i musu gyvenima... mam skambinejo ir rasinejo norejo man drauge pasirodyt... pora metu dingusi buvo dabar vel sugryzo, nes kiek zinau issiskyre su vyru. zino kad mes gryzom is uzsienio nesenai turbut galvoja va jis turi pinigu tai reikia pabandyt ji susigrazint.............nezinau ka ir daryti

Lady-scorpio

L

387 įrašai

2012/11/06 15:36:31 15:36:31

Nei viens nenorime savo mylimajam/mylimajai būti antroje vietoje. Juk nesijausi laiminga būdama jo daktarka ir guodėja. Vaikinas savanaudis. Naudojasi Tavimi, kaip priemone užsimiršti. Tikra abipusė meilė kančių nesuteikia.

ieva

I

96405 įrašai

2012/11/07 05:55:19 05:55:19

Ale kokia tu cia jo pana, kad telefonus tikrini, nurodineji su kuo kalbetis su kuo ne. Po viena klubuose trankotes. Nei jus cia seima nei ka. Buvo viena pana pasidulkinimui, dabar kita, paskui bus trecia ir ner ko cia savo teisiu i kita reiksti. Ir ko cia pazinciu svetainej ieskai? Dar nori viena papildoma kadra susirasti ar sita uz atsargini laikai?

ieva

I

96405 įrašai

2012/11/07 08:07:44 08:07:44

Svečias: Ale kokia tu cia jo pana, kad telefonus tikrini, nurodineji su kuo kalbetis su kuo ne. Po viena klubuose trankotes. Nei jus cia seima nei ka. Buvo viena pana pasidulkinimui, dabar kita, paskui bus trecia ir ner ko cia savo teisiu i kita reiksti. Ir ko cia pazinciu svetainej ieskai? Dar nori viena papildoma kadra susirasti ar sita uz atsargini laikai?

Liuks komentaras.
Ar tas bernas tau pažadėjo širdį ir meilę visam gyvenimui? Jūs vedę? Jei ne, kokias čia pretenzijas reiški į laisvą žmogų?

ieva

I

96405 įrašai

2012/11/07 17:56:06 17:56:06

xa pasijuoksiu kai jum taip nutiks.... mes susizadeje ir vasara vestuves taip kad niekas cia jusu nepraso aiskint! visko nezinot ir teisiat iskart..... pasilaikykit tokius savo komentarus sau. o po klubus vaikstom kartu nemoki skaityt paskaityk geriau ka rasiau

ieva

I

96405 įrašai

2012/11/07 18:28:23 18:28:23

Svečias: xa pasijuoksiu kai jum taip nutiks.... mes susizadeje ir vasara vestuves taip kad niekas cia jusu nepraso aiskint! visko nezinot ir teisiat iskart..... pasilaikykit tokius savo komentarus sau. o po klubus vaikstom kartu nemoki skaityt paskaityk geriau ka rasiau

neilgai trauksit, jei suzadetinio telefona tikrini ir po pazinciu svetaines landzioji. Per borta tokia suzadetine, cha cha

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume