Tai va, nusprendžiau ir aš pasireikšti. Turiu tokią situaciją ir kartais atrodo, jog žinau ką daryti, o kartais... Atrodo, jog viskas blogai ir puolu kone į paniką...
Su mergina esam kartu jau daugiau, kaip metai. Viskas prasidėjo tuo, kad galvojau susirasiu merginą laisvalaikio praleidimui. Susipažinom, aš jai beprotiškai patikau, atrodė, jog dėl manęs ji ir gyvybę galėtų paaukot. Neįvertinau tada jos meilės, iš tikro galvojau tik apie save, prisigalvodavau visokių vėjų. Žinoma, nesakiau, kad nemyliu jos, nors iš tikro tos meilės ir nebuvo... Viskas buvo iš tikro labai labai gerai, nuostabu tiesiog. Abu buvom laimingi. Bet po truputį ta jos meilė pradėjo susikeikiauėsti, ir viskas pradėjo vykti tada, kai ji pamatė, kad ją vis labiau myliu. Niekas man nebenuolaidžiavo, vis daugiau buvo barnių, pradėjo mane specialiai ignoruoti, nebeklausė praktiškai. Šiltų žodžių taip pat vis mažiau išgirsdavau. Ir juo labiau viskas susikeikiauėso, tuo labiau ją pradėjau mylėt. Ir dabar situacija tokia, kad jinai daro daug ką, kas man nepatinka, keletą kartų provokavo, kad tik susipykt, yra sakius, kad nebenori manęs ir pan... Žinau, nesu šventasis, bet dėl jos viską galiu... Tas jos nebenorėjimas kiek suprantu yra dėl nesamonių visokių, barnių ir pan, bet visad tuos barnius pati provokuoja... Kai yra viskas gerai ir nėra vėjų visokių, labai gerai viskas yra, bet tik truputį susibariam ir viskas... Iš tikro net nežinau, ką dayt, ji dabar man yra visas gyvenimas. Nesakau, kad negaliu rast kitos. Rasčiau be problemų, bet man nereikia kitų, man tik jos reikia :( nors iš tikro net nežinau, ar po tokių dalykų vis dar noriu jos, bet be jos negaliu aš nė dienos. Atrodo geriau iš viso negyvent, nei gyvent be jos. Net naktimis ją sapnuoju, visad tik apie ją galvoju. Aš daugmaž žinau, kad viskas būtų gerai, jeigu šį tą pakeisčiau mūsų santykiuose, ir žinau, kad ji to paties norėtų, bet ar verta? Ar tikrai pasikeistų viskas? Jai pabodo bartis dažnai, pabodo tas pats per tą patį... Turbūt, kad tik tiek... Ir aš žinau, kad ji mane vis dar labai myli. Ką pasiūlytumėte man daryt? Kad galėčiau be jos, tai tikriausiai nenorėčiau jos daugiau akyse matyt, bet kad ji man kaip narkotikas... Ji - mano gyvenimas. :(
Patarkit ką nors... Nežinau, ką daryt...