Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Mano vyras darboholikas

Mano vyras darboholikas

Austė

A

7 įrašai

2008/07/21 06:20:16 06:20:16

Turim šeimoje bėdą. Vyras visiškai pasinėrė į darbą. Nei aš, nei vaikai jo beveik nebematom... Iš esmės jis geras žmogus, mus myli, viskuo aprūpina, bet bendravimo su juo beveik nebeliko... Dirba po 12 val. kasdien, net savaitgaliais.
Kaip spręsti tokią problemą?

variabarzdis

V

121 įrašai

2008/07/21 09:27:36 09:27:36

Kada jis pradėjo taip dirbti? Gal numanote, kas nulėmė tokį pasikeitimą?

Dovilė

D

36 įrašai

2008/07/21 12:52:31 12:52:31

Mano šeimoje buvo tas pats: su tėčiu beveik niekada nevažiuodavom atostogų, neleisdavom kartu savaitgalių, nes jis visą laiką dirbdavo. Bet niekada jo nesmerkiau, nes mačiau, kad jis labai stengiasi dėl mūsų, o jo santykiai su mama tikrai nekokie, tad darbe, neabejoju, jis jausdavosi geriau nei namie. Tai irgi buvo viena jo ilgo užsibuvimo priežasčių....

Neteigiu, Auste, bet galbūt ir jūsų atveju problema slepiasi kažkur giliau? Ne tik po padidėjusiais darbo krūviais? Teisingai variabarzdis klausia: kokioms kitoms aplinkybėms esant viskas pasikeitė?

Austė

A

7 įrašai

2008/07/22 15:07:20 15:07:20

Tai prasidėjo, kai vyras pakeitė darbą. Gavo aukštesnes pareigas ir didesnį atlyginimą. Galbūt pinigai yra jo darboholizmo priežastis... Anksčiau, kai jis dirbo prasteniuose darbuose, vis sakydavo, kad vieną dieną jis uždirbs tiek, kad pastatys mums namą, vaikus išleis į užsienį mokytis ir pan. Dabar jis tikrai uždirba daug, bet tie pinigai neverti to, ką mes dėl jų prarandame... Užsiminiau jam neseniai, kad mūsų šeima buvo laimingesnė, kai jo gyvenime buvo ne tik karjera. Vyras supyko. Pasakė, kad dabar tikrai negali keisti darbo, nes mažesnis atlyginimas sudarys problemų, nes esame prisiėmę paskolų. Čia jis teisus... Atrodo įkliuvom į materialumo spąstus...

Agne

A

1659 įrašai

2008/07/23 09:16:00 09:16:00

Kalbėtis su vyru reikia, kaip trūksta jo dėmesio, koks jis svarbus vaikų auklėjime ir pan. Bet aišku žmogaus pasikeist nepriversi... Tada tenka prisitaikyt arba išsiskirt.

variabarzdis

V

121 įrašai

2008/07/24 06:24:14 06:24:14

Panašu, kad jo būdas parodyti Jums savo meilę - tai aprūpinti Jus materialinėmis vertybėmis. Agnė teisingai sako - žmogaus pasikeisti nepriversi. Galite pabandyti psichoterapiją pati - gal gausite patarimų, kaip paskatinti vyrą skirti daugiau laiko šeimai, arba gal padės prisitaikyti. Blogiausiu atveju padės pasiruošti skyryboms, kad jos būtų kuo mažiau skausmingos visiems, ypač jūsų vaikams. Jei ryšitės psichoterapijai - siūlau neslėpti to nuo vyro. Pasakykite, kad Jums to reikia, nes Jums sunku, kai jo beveik nematote. Tai gali vyrą paskatinti patį ieškoti išeičių.

Sėkmės

Agne

A

1659 įrašai

2008/07/29 05:59:37 05:59:37

Šioje situacijoje psichologai turbūt tikrai padėtų susigaudyti, bet jei jau užsiimti psichoterapija, labai siūlau pabandyti vyrą įkalbėti lankyti poros psichoterapiją.

Beata

B

14 įrašai

2008/07/30 06:12:12 06:12:12

Manau, kad tokių santykių išgelbėti beveik neįmanoma. Jūsų vyras pasikeitė ir pasinėrė į darboholizmą, o jums svarbios kitos vertybės. Tiesiog dažnai sutuoktiniai keičiasi į priešingas puses, dėl to ir skiriasi.

Nerijus1981

N

564 įrašai

2008/07/30 16:16:11 16:16:11

viena is priezasciu gali buti,vyras tiesiog bijo,kad seimai,gali kazko trukti...todel pradejo daug dirbti...pasikniskim giliau,susipazinot...Jis buvo vienas,Jam 'susimedziot' maisto,apdaru pakako dirbti paprasta darba...Jam to uzteko,jaute poreiki aprupint tik Save,taciau itariu,kad seimoje yra mazylis...ir labai sveikintina,kad vyras yra atsakingas ir pirma...i seima ziuri is esmes:reikia pinigu,kad seimai nieko netruktu...antra,Jam tenka trigubas medziokles kruvis...mazylis,zmona...o po to ir Jis...verciau,problemos sprendimo pokalbi pradekite,taip:As labai didziuojuos Tavimi,kad sitaip dirbi ir nori aprupinti seima...taciau,man truksta Taves ir tikrojo Taves...tokio,koks Tu buvai pries tai...

na i problema pazvelgiau truputi giliau...na gal kazkiek gelbes mano paprastos smegenys;),seima ne toks vienetas,kuri taip lengva kurti ir taip lengvai imti ir barstyti...

Nerijus1981

N

564 įrašai

2008/07/30 16:34:11 16:34:11

o jomajo seimoje daugiau vaikuciu,tad tirkrai...tinkamai apsvarstykit,kas ne taip...o kazkas iskart saukia skyrybos...

santuoka tai kelias iki issiskyrimo,tad kodel nepadarius taip,kad tas finisas kelio gale niekada nepriartetu,daznai buna jaunose seimose barniu,kai kazkas kinta ir zmogeliukai tiesiog nesugeba susidelioti prioritetu...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume