2008/10/02 06:48:10 06:48:10
Visai malonu,kad vyresnis vyras rūpinasi,turiu omeny ne materialią paramą !
Vienmečiai nežino nei apie ką bendraut. O vyresni žino, ko nori iš gyvenimo ir jei sutinka abiejų požiūriai, kodėl ne ? Aš už vyresnius,na ne virš 20 metų skirtumo, bet 10 visai noralu :D. Noriu pasakyt pavyzdį iš darniosporos vyresnio vyro, tai parašęs, kad nori jaunos nuo 22 metų, nori, kad vos nereikėtų rūpintis jo mažu vaiku, įdomu, kuri tokia jauna labai jau norės su tokiu tetuku bendraut ? O reikalavimai tai panoms nerealūs.......
2008/10/02 10:40:05 10:40:05
Nelabai įsivaizduoju lygiaverčius santykius, kai didelis amžiaus skirtumas. Nebent partneriai ir nenori lygiaverčių. Man keista, kai vyrai dairosi į dešimtmečiu jaunesnes, tarsi savo metuose nesusivoktų. Pasižiūrėkite į bendraamžes pirmiausia.
Manau, moteriai gerai, kai vyras ne vyresnis nei septynmečiu arba ne jaunesnis nei 3 metais. Antraip tikėtina, ilgainiui bus namie niurzgantis senis arba nuo pat pradžių vėjavaikis. Čia neturiu minty apskritai nesubrendusių ar pasenusių per anksti :)
2008/10/02 15:37:18 15:37:18
Kazkaip pas mus vis dar gajus stereotipai, kad vyras uz moteri gali buti gerokai vyresnis, o va, kad moters draugas gerokai jaunesnis, iskarto vertinama, kad ieskosi sau moteris sunaus:))taciau ar tikrai taip yra? Jei kalbesim jau apie (kai kuriuos) trisdesimtmecius ar keturiasdesimtmecius, dauguma jau traukia ant peciaus:)))pasidaro nykus ir nuobodus, per anksti gyvenimo dziaugsma praranda:)o jaunesni (kad ir 5 metais) vercia pasitempti:)o jei dar ivertinsime, kad vyrukai jaunesni mirsta, tai isvis vienas pliusas, aisku minusas, kad nasles pensija pasinaudot nespetum:)
2008/10/02 19:19:09 19:19:09
Is kur ta nuomone ,kad jaunesnis vyras turi buti kaip sunus? Turejau drauga 20m jaunesni (tiesa jis mano metu taip ir nesuzinojo) tai uz jo jauciausi kaip uz muro. Ne kiekvienas vienmetis sugeba taip elgtis.
2008/10/04 17:35:09 17:35:09
musu skirtumas 14metu ,esu mylima ir gerbiama ,islaikymo nereikalauju ,... buvo ir jaunesnio ,jie tiesiog nepernese mano svarankiskumo... esu nenuspejama ,istikima,bet ne pilka pelyte dziaugiuos atradus vyresni ,turime apie ka kalbet ,abu daug ko mate ... tiesiog labai gera buti kartu,as tik uz didesni metu skirtuma...
2008/10/04 17:37:10 17:37:10
ir kai sako ,vyresni iesko jaunesniu ,nes jiems tipo KRIZE ;mano draugas is to gerai pasijuoke ,o paziurekit i save virs 40 kaip atrodo ,tai prie ko cia ta krize????
2008/10/05 20:30:00 20:30:00
Pajutau, kad per daug prie jo prisirisu ir nusprendziau viska baigti, kol santykiai labai grazus.
2008/10/06 17:47:03 17:47:03
manau amžiaus skirtumas nėra esmė, tikrai galima rasti pavyzdžių kai puikiai sutaria poros, ir nesvarbu kas vyresnis, vyras ar moteris. Visi mes turim įvairių priežasčių kodėl renkamės vienokį ar kitokų žmogų. Aš už pasirinkimo laisvę ir tolerantiškumą! Man visada patiko gerokai jaunesni vyrai, ir niekada su jais nesijaučiau kaip mama...bet nesuprantu kodėl aplinkui tiek daug prieštaraujančių, ar kam nors tokie santykai kenkia?
2008/10/16 18:39:17 18:39:17
Man irgi patinka jaunesni vyrai. Patinka ta prasme, kad yra žavesni ir fiziškai, ir dvasiškai. Bet niekada neišdrįsčiau gyventi su daug jaunesniu, nes tie santykiai bus gana trumpalaikiai, be ateities perspektyvų. Ir man svarbi aplinkinių nuomonė, kaip į tai pažiūrės mūsų tėvai, giminės, draugai. Todėl manau neverta ir pradėti.
2008/10/16 19:28:11 19:28:11
manau,kad toks poziuris kenkia tik Jums pacioms:)...Teta,o kas cia per baimes?o prie vyresnio prisirist jau neina,nes jis vyresnis...nerandu logikos...nebent turtiniai reikalai cia slypi,nes vyresni kaip zinia yra uzgyvene daugiau?
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume