Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Kodėl moterys būna neištikimos?

Kodėl moterys būna neištikimos?

Nereikia

N

630 įrašai

2010/06/03 19:09:59 19:09:59

Ji: Kas čia nukvakusi, aš? Nu briedas absoliutus. Aš labai šauni, jauna, išsilavinusi moteris ir dar nė karto netekėjusi. Aš labai šauni panelė, ne taip kaip jūs. Ir joks ten ne Lėliukas. Beje, jo mintys būna nuostabios ir gana tikslios, nesakykit, ir pamokančios. Visi mes skaitome ir kas čia tokio?

"Nei karto netekejusi" siais laikais yra kazkoks pliusas? Kas cia? Feminizmo pagrindai?
Apbudinima "sauni" sugebejai panaudoti net 2 kart. Bandai itikinti mus, ar pati save? Nes susidaro ispudis kad save.

ieva

I

96405 įrašai

2010/06/03 19:19:18 19:19:18

Ji: Kas čia nukvakusi, aš? Nu briedas absoliutus. Aš labai šauni, jauna, išsilavinusi moteris ir dar nė karto netekėjusi. Aš labai šauni panelė, ne taip kaip jūs. Ir joks ten ne Lėliukas. Beje, jo mintys būna nuostabios ir gana tikslios, nesakykit, ir pamokančios. Visi mes skaitome ir kas čia tokio?

bliamba durnu bobu besama. dar pagirk save ble ble ble. nukvakus kaip borgia.

ieva

I

96405 įrašai

2010/06/03 19:24:21 19:24:21

[quote="bronius"]Buciau kvailas jei priestarauciau sitai svetei . Taip tai tiesa ka ji raso . Aisku jus pasipiktine tuom. Lygiai taip pat pasipiktinat kai parasau as .
Atsirado broniene ir nebevienisas as

Pasirodo dar randasi zmoniu kurie sugeba realiai pazvelgti i supanti pasauli. Echhh telefoncika taip jos [/quote

pora kaip tvora - Bronius ir broniene Lelis Borgia.
tik toje poroje abu diedai

tai kuris dabar kuriam dykai duos?

Ivera

I

2 įrašai

2010/06/03 20:05:01 20:05:01

malacius panele palaikau kol jauna netekejusi viskas pries akis ,o be to zinot kaip sakoma zmona ,seimai vaikams,puodams.o meiluze meilei ir dovanoms.kol galit brangiosios tik naudokites ta proga:))

ieva

I

96405 įrašai

2010/06/03 20:19:44 20:19:44

Ivera: malacius panele palaikau kol jauna netekejusi viskas pries akis ,o be to zinot kaip sakoma zmona ,seimai vaikams,puodams.o meiluze meilei ir dovanoms.kol galit brangiosios tik naudokites ta proga:))

norejai pasakyti - kol galit brangiosios tol bukite meiluzes. gausite meiles ir dovanu o zmona tegul seima, vaikus priziuri ir aplink vyra su puodais laksto?

trikapeikis intelektualas

T

327 įrašai

2010/06/04 05:19:25 05:19:25

Nereikia:

"Nei karto netekejusi" siais laikais yra kazkoks pliusas? Kas cia? Feminizmo pagrindai?
Apbudinima "sauni" sugebejai panaudoti net 2 kart. Bandai itikinti mus, ar pati save? Nes susidaro ispudis kad save.

Panasu cempionatas A lygoje prasidejo. Konkurencija

trikapeikis intelektualas

T

327 įrašai

2010/06/04 05:22:13 05:22:13

Svečias:
Ivera: malacius panele palaikau kol jauna netekejusi viskas pries akis ,o be to zinot kaip sakoma zmona ,seimai vaikams,puodams.o meiluze meilei ir dovanoms.kol galit brangiosios tik naudokites ta proga:))

norejai pasakyti - kol galit brangiosios tol bukite meiluzes. gausite meiles ir dovanu o zmona tegul seima, vaikus priziuri ir aplink vyra su puodais laksto?

Panasu, kad iskele liberalu veliava

Nereikia

N

630 įrašai

2010/06/04 07:11:38 07:11:38

Intelektualas, nu kur cia konkurencija? Cia tas pats kas sulyginti Vetra ir kokia Kruoja. Nors iki Kruojos jai ooooooooooooooooj kaip toli dar

Svečias

S

689 įrašai

2010/06/04 09:32:20 09:32:20

Nereikia: Intelektualas, nu kur cia konkurencija? Cia tas pats kas sulyginti Vetra ir kokia Kruoja. Nors iki Kruojos jai ooooooooooooooooj kaip toli dar

Manau, kad galiu atspėti tavo plaukų spalvą - peroksidinė blondinė?! o megstamiausias uzsiemimas: soliarumai, depiliacijos, manikiurai ir naktinbariai?

Atsirado mat pamokslautoja, "blondiniskas proto bokstas" , o pati net logiskos minties paprastos nesugeba parasyt. Gal pasiskaityk kokia knygute nors viena, pavyzdziui, galima pradeti nuo "Bendravimo abecele?" .

ieva

I

96405 įrašai

2010/06/04 10:20:14 10:20:14

Svecias:
Nereikia: Intelektualas, nu kur cia konkurencija? Cia tas pats kas sulyginti Vetra ir kokia Kruoja. Nors iki Kruojos jai ooooooooooooooooj kaip toli dar

Manau, kad galiu atspėti tavo plaukų spalvą - peroksidinė blondinė?! o megstamiausias uzsiemimas: soliarumai, depiliacijos, manikiurai ir naktinbariai?
Atsirado mat pamokslautoja, "blondiniskas proto bokstas" , o pati net logiskos minties paprastos nesugeba parasyt. Gal pasiskaityk kokia knygute nors viena, pavyzdziui, galima pradeti nuo "Bendravimo abecele?" .

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume