Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Kai vyras ir moteris skirtingų tautybių...

Kai vyras ir moteris skirtingų tautybių...

Ališa

A

90 įrašai

2008/07/28 19:14:00 19:14:00

Nemoku filipinietiškai, todėl tai negresia. :) Jei filipinietis moka lietuvškai ir gyvena Lietuvoje, tai kuo jis prastesnis už tautietį, daugelį metų gyvenantį užsienyje. Jis gi čia šalia, o ne už jūrų marių.

Nerijus1981

N

564 įrašai

2008/07/28 19:34:53 19:34:53

brolis lietuvis,o mergina lenkaite...sauni porele,sutaria tikrai neblogai...jau ir ateiti kuria kartu...brolis del jos mokinosi lenku,o ji lietuviu...taip ir eina vienas link kito...smagu matyti tokius siltus santykius:)

Agne

A

1659 įrašai

2008/07/29 05:57:22 05:57:22

Na aš turėjau galvoje būtent tokį atvejį, kai draugas gyvena kitoje kultūroje ir kitoje šalyje ;) O susikalbėti juk galima angliškai ;)

Nerijus1981

N

564 įrašai

2008/07/29 12:41:30 12:41:30

Na aš turėjau galvoje būtent tokį atvejį, kai draugas gyvena kitoje kultūroje ir kitoje šalyje ;) O susikalbėti juk galima angliškai ;)

Na gal pasirodysiu iskrites is medzio,taciau santykiais per atstuma as netikiu...;)

Madridas

M

2 įrašai

2008/10/21 20:14:39 20:14:39

Pazinojau lietuvaite, kuriai prielankuma parode ispanas. Nerealiai sauni pora buvo. Taip jie puikiai sutare ir taip puikiai leido laika, kad galejo pretenduoti i idealios poros titula. Jisai del jos ir i Lietuva atvaziavo ir lietuviskai puikiai ismoko, net destytojo darba per kelis univerus susirado. Taip ja mylejo. Nors ji buvo biski kaprizno budo, jis nei pataikavo jai, nei virsenybe bande rodyti - ieskodavo kompromisu, o ju neradus siulydavo kiekvienam pasilikti prie savo ir nebandyti itikineti kito. Zmogus ir vesti ruosesi bei ileisti saknis Marijos zemeje. Bet... Lietuvaite nemokejo tinkamai atsakyti i jo reiskiama svelnuma ir kantruma. Jis liko toliau gyventi Vilniuje, dirbti cia, stebeti zmones. O ji, manau, grauziasi, vargse, savo laime praradus. Tokia pora butu buvus!!! Merginos lietuvaites, ieskokit ispanu - jie nerealus vyriskiai ir isvaizda puiki (lyginant su tautieciu), ir intelektas aukstas ir rodomo demesio laipsnis bei skonis pramogom aukstesnis, subtilesnis.

Lexxas

L

272 įrašai

2008/11/07 06:43:26 06:43:26

Kas cia per agitacija? Kuo prastesnis kitos tautybes zmogus pries ispanus? o gal visi ispanai paauksuoti ir dar prie kiekvieno ispano DIevas prideda po laimes lagamineli.. idomus tavo poziuris..
o siaip manau nebus sunkumu draugaujant su panasios kulturos zmogumi, o jei kulturos lb skyriasi gali kilti sunkumu, bet kartais stipri meile gali viska nugalet :)

xkopas

X

141 įrašai

2008/11/07 19:43:34 19:43:34

Aš lietuvis, tačiau mano buvusi žmona buvo rusė. Pragyvenom kartu 13 metų... Žinau savo klaidas... Tačiau iki šiol mane traukia rusiška kultūra...

lietuvaitė

L

2 įrašai

2008/12/01 19:01:12 19:01:12

na as galvojau kaskada na kad su uzsenieciu nebendrauciau nes jis gi uzsenietis... gi ne mano salies... na man jie apskritai ne zmones atrode... na bet dabar taip gavos kad pati gyvenu uzsienio saly... bendrauju su uzsenieciais... vienas man net pirsos... :D supratau kad galbut jie zmones kaip ir mes ;)... na bet vistiek sunku manau buna susituokus su uzsenieciu... ypac kai kalba ne ta... pvz as tai bendrauju angliskai jis taip pat nors jo kalba kita... jis nelabai gerai angliskai kalba ir as nelabai... man idomu o kaip kalbetu masu vaikai??? as gi jo kalbos nemoku o jis lietuviu tuo labiau... net kartais juokinga pasidaro is tokios situacijos... na bet ko jau ko bet uz ruso tai netekeciau niekad, nors ir lietuvoj gyventu ir lietuviskai moketu... jau geriau uz kokio, net zodzio lietuviskai nemokancio nei uz ruso...

VanillaSky

V

623 įrašai

2011/10/27 17:38:02 17:38:02

Toleruoju tokias poras, bet pati su užsieniečiu niekada nesiečiau savo ateities... bet kokiu atveju rinkčiaus TIK savo kraštietį kad tik neprisikalbėčiau (tfiu tfiu tfiu)

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume