Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Ar atleistumėte vyrui, kuris pakėlė ranką prieš jus?

Ar atleistumėte vyrui, kuris pakėlė ranką prieš jus?

sima

S

10 įrašai

2009/01/06 14:29:55 14:29:55

pavasaryte: Pati prgyvenau smurta...nemuse, bet spaude, stumde, moralinis teroras...Ziauru yra tai pripazint...kaip tik siandien issiskyriau su tuo zmogum....ir lengviau atsikvepiau...

Pavasaryte, labai suprantu tave. Aš nesenai su tokiu išsiskyriau, bet tuo dar niekas nesibaigė. Prizadėjo vistiek manes niekada gyvenime nepalikti ramybėje. Tą jau sėkmingai daro koks pusmetis. Ramybės taip lauktos dar kolkas neradau. Nebutu vaiko, gal butu paprasciau viskas. O dabar. Neturiu kur dingti, pasislėpti..... Ne gyvenimas, o košmaras. Kaip kazkas čia rašė, kad muša, vadinas myli, tai dar didesnės nesamonės negirdėjau...

meile

M

10 įrašai

2009/01/06 16:41:20 16:41:20

Jis neturi jokios teises musti,ir moteris taip pat.Man pakatu vienintelio karto,ir ATE.

liada

L

135 įrašai

2009/01/06 19:52:42 19:52:42

nezinau,ar aplamai yra tokia moteris kuri nebutu patyrusi nors kokio smurto...patyriau ir as...tai buvo bendro gyvenimo pradzioje...alkoholio issauktas pavydas ir t.t.veliau ismokau vengti mustyniu,nukalbinti ir dar daug visokiu budu...buvo sunku,bet norejau bet kokia kaina islaikyti seima,nes pati augau nedarnioje seimoje,mama buvo issiskyrusi,pateviai keitesi ir pan,Nenorejau to...buvo sunku,bet per daug nesigailiu,kad nesiskyriau.

sima

S

10 įrašai

2009/01/06 20:25:35 20:25:35

liada, gal ir gali kas taip aukotis, bet matyt ne kiekviena. Aš taip negalėjau. Kurį laiką ir aš visaip stengiaus išvengti konfliktu, neprovokuoti, bet man uzteko keleto metu, kad pasijausčiau visiškai praradus save. Neliko nei jėgu, nei noro kovoti dėl šeimos. O ją labai labai norėjau turėti. Dabar tik sunkiausia yra vienai vaiką augint. Bet paaugs, bus lengviau. Ir patėvio nesiruošiu jam atvesti. Uzteks tų problemų

Vaivita

V

290 įrašai

2009/02/04 15:53:59 15:53:59

Tie vyrai,kurie smurtauja pries moteris,jie paprasciausiai nesuvokia,kad taip jie parodo savo bejegiskuma ir silpnuma.. Tokie "vyrai"-apgailetini ir verti tik uzuojautos!!

Keira

K

97 įrašai

2009/02/15 11:11:37 11:11:37

...bejegiai .... uzjausti... Tai tikrai ne tie zodziai, kuriuos ju adresu reiktu sakyti...

ieva

I

96405 įrašai

2009/02/15 13:02:46 13:02:46

Klaipeda... gatve.... naktis... prietemoje vyras musa moteri...
Bandau isikisti... rezultate gaunu i galva [u:1722msig]nuo abieju[/u:1722msig].

Anie pasibuciuoja ir nueina

soffi77

S

81 įrašai

2009/02/15 13:40:33 13:40:33

Na jau ne, niekada neatleisciau. Sakoma, vyras musa moteri tik viena karta, nes po to jie skiriasi. Bet gyvenime stebime ivairiu kuriozu. Mano anyta savo vyrui daznokai uzduoda, nors jie jau metuose. Jei tik isgere nors laseli su draugais,gauna i galva. Nesvarbu, jei tai buna ir namuose , visi gali gert, sunelis jos vienturtelis gali,o vyras ne.O jis muset priprato, nesigincija,pasedi tyliai ir eina miegot.

laimamzk

L

4 įrašai

2010/06/09 06:06:09 06:06:09

Patyriau nestipru fizini smurta, jei ji galima taip pavadinti. Atsitiko taip,buvom isgyvene beveik tris metus, nebuvo rimto pagrindo, o mano buves man trenke per veida, o po to gyresi geriausiam savo draugui, buvo lb skaudu, tokiu dalyku neimanoma pamirsti ar atleisti, galima tik trumpam uzsimirsti...Sitas jo elgesys pasikartojo mazdaug po metu, tada suvokiau, kad dabar silpnas fizinis smurtas, o veliau gali buti baisiau, be to sitie jo veiksmai mane zlugde moraliskai, jauciausi tokia pazeminta, atrode, kad meile virsta neapykanta, zodziu nebegalejau taip gyventi ir ji palikau..Dabar esu laiminga, dziaugiuosi gyvenimu, nesigailiu kad ji palikau..Taigi, jei jau taip atsitiko, kad vyras pakele ranka, bekit nuo jo kuo toliau, nes faktas, kad jei pasielge taip viena karta, bus ir antras ir trecias, neverta kenteti, taikstytis su tuo, matomai vyras nebejaucia jums nei pagarbos nei meiles..

ieva

I

96405 įrašai

2010/06/09 06:47:41 06:47:41

BOBOMS LUPIMAS TIK I NAUDA, KAD ŽINOTU SAVO VIETA. KAIP SAKOMA UŽ VIENA LUPTA DEŠIMT NELUPTU DUODA.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume