Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Kaip jūs susipažinote su savo antrąja puse?

Kaip jūs susipažinote su savo antrąja puse?

vijuneee

V

114 įrašai

2009/02/13 08:23:02 08:23:02

Vau,koks šaunus pasiūlymas!!!Ir dar skubiai.Manau,kad norinčių -jau eilė nusitiesė.O gal kartais yra ir vyresnio amžiaus?Aišku,tikėtis,kad "mažai naudotas"neverta,tiks ir "panaudotas",bet norėtusi,kad butų toks pat darbingas ir su visa tokia pat(na bent jau panašia)"komplektacija".

ArunasKLP: SKUBIAI!!!
Siulomas laisvas 28 metu mazai naudotas niekam nepriklausantis vaikinukas.
Korpusas standartinis, be defektu, pilnai darbineje bukleje.
I komplektacija ieina visas butinas inventorius.
Pilnai autonomiskas, nereikalauantis jokios prieziuros ar islaikymo.
Tarp baziniu funkciju yra programos "darbas" bei "pramogos"
plius visiskai nemokamai pridedamos programos "namu ruosa", "maisto gamyba" ir "masazas"
Supranta visas pagrindines komandas tokias kaip "atnesk alga", "tarnauk!". "Miegot","Saugot!"
Gali bendrauti 4 kalbomis, arba vertejauti. Jusu draugai uzsienieciai liks patenkinti.
Yra pilnai ekologiskas nenaudoja aplinkai kenksmingo kuro tokio kaip cigaretes ar alkoholis.
Turi garantija ir pogarantinio aptarnavimo sutarti.
Yra originalus isigyjimo dokumentai bei pilna profilaktiniu patikrinimu dokumentacija.
Pasibaigus tarnavimo laikui galima tiesiog ismesti, utilizacija nereikalinga.

1 vnt kaina = BESALIGISKA MEILE + PVM

P.S. Uzsisakius per 10 minuciu, pristatysime nemokamai.

[quote:27bf856g][/quote:27bf856g]

Evita

E

22 įrašai

2009/02/13 10:09:22 10:09:22

Paskambino drauge ir sako:klubas taves laukia!.Senai jame buvau,tai pagalvojau jei laukia,tai reik lekt

Maniski irgi kompanija atitempe,jis i klubus nevaiksto Tai susitikom ten ir jau viens kito nepaleidom

_Vika_

_

42 įrašai

2009/02/13 11:01:35 11:01:35

Bliamba, toki pasiulyma pramiegojau )) Itartinas aisku- 28m ir mazai naudotas. Kazkas cia negerai Bet va gal sekantis bus kiek patobulinas- su "remonto" programa Dar butu gerai ir "sodo darbai" ..

vijuneee: Vau,koks šaunus pasiūlymas!!!Ir dar skubiai.Manau,kad norinčių -jau eilė nusitiesė.O gal kartais yra ir vyresnio amžiaus?Aišku,tikėtis,kad "mažai naudotas"neverta,tiks ir "panaudotas",bet norėtusi,kad butų toks pat darbingas ir su visa tokia pat(na bent jau panašia)"komplektacija".
ArunasKLP: SKUBIAI!!!
Siulomas laisvas 28 metu mazai naudotas niekam nepriklausantis vaikinukas.
..plius visiskai nemokamai pridedamos programos "namu ruosa", "maisto gamyba" ir "masazas"

jolita

J

12 įrašai

2009/02/26 21:32:02 21:32:02

Mano mylimasis mane pats susirado Įdomiausia tai, kad abu gyvename vienoje gatvėje ir esame kaimynai. Daugybę metų, kai buvome vaikai, visai nebendravome. Bet vieną dieną tiesiog "susipažinome" šokiuose. Paskui ėjome į pasimatymus, draugavome... Po poros mėnesių, deja, išsiskyrėme. Bet praėjo metai ir gavau laišką, kuris, manau, ir yra ta didžioji priežastis, dėl kurios Eriką myliu jau penktus metus iš eilės... Jau kvepia ir vestuvėmis Pasirodo būna ir taip...

ieva

I

96405 įrašai

2009/02/26 21:40:55 21:40:55

_Vika_: Bliamba, toki pasiulyma pramiegojau )) Itartinas aisku- 28m ir mazai naudotas. Kazkas cia negerai Bet va gal sekantis bus kiek patobulinas- su "remonto" programa Dar butu gerai ir "sodo darbai" ..

Gamintojai neplanuoja sukurti programos "sodo drabai", bet uztai siulome programa "shopingas ekologisku produktu turguje"
Del "mazai nadotas", tai naudotoju sarasas yra pridedamas prie eksploatacijos instrukcijos. Esant poreikiui galime pateikti buvusiu seimininkiu atsiliepimus.

VanillaSky

V

623 įrašai

2011/01/31 06:24:57 06:24:57

Mane ir internetu susiranda ir realybėje užkalbina, bet labiausiai patiko, kai užkalbino poliklinikoje (man tai begalo romantiška ir įdomu ), bet, deja, nieko doro iš to neišėjo

vytas0527

V

153 įrašai

2011/01/31 12:30:03 12:30:03

Man tai isimintiniausias dalykas buvo susipažinimas maximoje prie kasos. Stovėjau, atsisukau į moterį ir ji pasakė komplimenta kad gražiai atrodau su kostiumu. tai ir prasidėjo bendravimas, susitikimai ir paskui galas. Smagus vasaros nuotykis ir tiek

Praeivė

P

63 įrašai

2011/01/31 19:11:19 19:11:19

Zygfrid1295609168_db: MAno internetines pazintys:

Viso apie 120 moteru kurios sutiko susitikti ir dave tel Nr.
Susitikta apie 50 vnt
Apgavo, neatejusi i susitikima- 1 vnt (po to istryne anketa neaisku del ko)
Nieko is ju nenorejau, nes buvo baisios apie 20 vnt.
Pabegau iskart po 3 min, nes buvo labai baisi- 1vnt
Biski geidziau, bet nedave (o ir tingejau merginti)- 2 vnt
Apturejau seksa apie 30 vnt (is ju apie 20 is pirmo karto).
Uzsikreciau LPL 1 karta (mergina turejo mokslini laipsni, todel pasitikejau.. ).
Palaikau santykius ivairiapusius apie 10 vnt.
Buvo skaisti 1 vnt (seksas is pirmo pasimatymo).

Tuscias puodas - garsiai skamba!!!

Esu tikra, kad net geriausiame savo sapne nieko panasaus nesapnavai

Fuksija

F

82 įrašai

2011/01/31 20:36:07 20:36:07

Na čia tai bent prisifantazavo vaikinas - sapną supainiojo su realybe - MELAGIS, fu...

ieva

I

96405 įrašai

2011/02/02 23:10:58 23:10:58

Astai Zygfrid internete radau ir isimylejau. Paziurekit, koks fainutis...

[url:cvzfq6kr]http://www.youtube.com/watch?v=S2fUezdi41M&feature=related[/url:cvzfq6kr]

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume