Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Turiu bėdą – nemoku atsiprašyti

Turiu bėdą – nemoku atsiprašyti

ilgakoje

I

17 įrašai

2009/01/05 14:08:06 14:08:06

Labai pazistama situacija:) Bet as kaltinu savo charekteri ir principinguma:) kartais tikrai zinau, kad net ir mano dalis didesne kaltes, bet nesugebu pirma pasakyti - atsiprasau... Gerai, kad mano pazistami jau mane zino ir is to nedaro problemos, nes jau zinoma kaip iveikti toki Rutos uzsispyrima nevalinga:) Bet siais naujais metais pzadejau sau daug ka ismokti ir pakeisti - tame trape ir nugaleti kvaila principinguma ir paciai pirmai eant aplinkybems pasakyti sorry..

IEVA

I

21 įrašai

2009/01/05 16:11:23 16:11:23

Ismokt imanoma. Tik noro reikia.

asai

A

4 įrašai

2009/02/02 21:55:05 21:55:05

TURIU TOKĮ DRAUGĄ. JAM TAIP PAT BURNA UŽRAKINTA KILNIAM ŽODŽIUI " ATSIPRAŠAU". STEBĖJAU MĖGINDAMA TAI SUPRASTI.PASTEBĖJAU, KAD DAŽNAI JIS PATS NESUPRASDAVO, KAD ĮSKAUDINO.KAI ĮVARDINDAVAU JAUSDAVOSI TARSI PRASIKALTĘS, BET VISTIEK TEKDAVO SUSITAIKYTI, KAD TAI MANO ASMENINĖ PROBLEMA , KAIP SUPRANTU AR SUREAGUOJU Į JO ŽODŽIUS AR VEIKSMUS.
MANAU, KAD BIJOTI ATSIPRAŠYTI PRIKLAUSO NUO DVASINĖS ŽMOGAUS BRANDOS. NEBRANDUS ŽMOGUS TIESIOG "NEMATO"IR "NEGIRDI". M. BULGAKOVĄ CITUOJANT "BAIMĖ- PATI DIDŽIAUSIA NUODĖMĖ".IŠ BAIMĖS -MELUOJAMA, IŠDUODAMA, ŽUDOMA.ŽODIS "ATSIPRAŠAU" TIK MAŽAS ŽINGSNIS ARTYN KITO ŽMOGAUS-"AŠ MATAU TAVE"

Ziema76

Z

30 įrašai

2009/02/05 12:14:51 12:14:51

saulyte7: Bet rimtai! Nemoku atsiprasyt.. nezinau, kiek cia beda, bet man paciam kartais nesmagu, kai situacijas palieku sprestis savaime... Imanoma kaip nors ismokti atsiprasinet?

Kai bent tris sykius atsiprašysi, tai paskui jau bus nebesunku Kartais reikia išmokti į save pažvelgti savikritiškai, iš šalies tada pamatysi save kitokia ir nebus sunku pasakyti paprastą žodį: ATSIPRAŠAU

nata002

N

748 įrašai

2009/02/05 17:41:01 17:41:01

Jei labai nori-viskas įmanoma. Tai susiję su žmogaus charakterio savybėm. Sunkiai atsiprašo, ir supranta jog jie kalti ,,liūto" ženklo žmonės.(bent aš su tuo susidūriau).Jiems atrodo, kad visur ir visada teisūs, o atsiprašymas-tolygus savęs nuvertinimui.

ieva

I

96405 įrašai

2009/02/08 13:29:22 13:29:22

Atsiprasymas butinas, jeigu norima palaikyti gerus santykius. Atsiprasymai buna formalus ir nuosirdus. kalbesiu tik apie antraji, nes formalus atsiprasymas artimuose santykiuose nieko nereiskia. Greiciau jau gali izeisti.

Atsiprasyti yra sunku, nes pirmiausia tas, kuris atsipraso turi prisiimti atsakomybe, uz tai ka padare arba uz pasekmes, kurias sukele jo neveikimas. Formuluote "Atsiprasau už viska" tikrai netikusi. Tai formalu. Nuosirdu: Atsprasau, kad tau melavau del to ir t.t.. Paaiskinimas , kodel taip pasielge, irgi nekenktu.

Kitas zingsnis - zalos atlyginimas.

Ar nuosirdziai atsiprases galite tiketis, kad jusu nuodemes bus pamirstos? manau, kad ne. Atleidimas - tai greiciau kito zmogaus susitaikymas su tuo, kas ivyko ir nekersijimas. Santykiai, jeigu kalte labai didele, niekada bebebus tokie pat, kaip iki ivykio. Gali buti blogesni, geresni, gali is viso ju nebuti.

Atsiprasymas neatleidzia nuo kaltes ir teisingumo.
Tai kam tada is viso atsiprasineti? Del to, kad jus bent gerbtu.

Justas ;((

J

1 įrašai

2009/05/18 18:09:13 18:09:13

Ka daryt jai as atsiprasineju savo merginos bet ji nenori manes matyt ir nori manes pamirst, lb prasau padiekit as daugiau negaliu kankintis ;(((

ieva

I

96405 įrašai

2011/01/18 18:35:34 18:35:34

Šiandien prisidirbau, atsiprašinėju, viską darau... Bet man niekaip nesiseka.. Galit ką patart ?..

Pasileidusi_

P

106 įrašai

2011/01/18 20:08:12 20:08:12

Svečias: Šiandien prisidirbau, atsiprašinėju, viską darau... Bet man niekaip nesiseka.. Galit ką patart ?..

Receptas tik vienas - neprisidirbk

senas hrienas

S

540 įrašai

2011/01/20 19:18:16 19:18:16

Svečias: Šiandien prisidirbau, atsiprašinėju, viską darau... Bet man niekaip nesiseka.. Galit ką patart ?..

Ka tau patart kai neaisku ka prisidirbai. Ar i kelnes prisidirbai...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume