2012/02/08 07:48:11 07:48:11
Sveiki,
esu laimingai vedęs 29m metų vaikinukas iš Kauno. Atrodytų viskas gerai, bet tiesiog trūksta draugų. Aišku yra keletas, bet kartais norisi kažkur išeiti kad ir vyriškai alaus pagerti, ar prie vyno taurės pasėdėti su antrom pusėm, bet nera su kuo. Patarkit, kaip susirasti, kadangi esame tylesni, ramesni žmones, nuotykių tikrai neieškome. Internetiniuose portaluose sunkoka, kadangi daug kas ieško arba nuotykių arba rimtų santykių. Aciu už patarimus.
2012/02/08 19:42:48 19:42:48
Žiūrint kokiame mieste gyvenate. Yra įvairių renginių atsižvelgiant į pomėgius, ko norite, kas patinka ir pan. Čia individualu.
Nelabai įsivaizduoju, kokiu tikslu ir apie ką kalbėtis nepažįstamiems žmonėms kavinėse. Nebent butelys sujungtų.
Siūlau draugus susirasti aplinkoje "pagal pomėgius", tada ir diskusijoms temų būtų ir bendras interesas kažkoks.
2012/05/12 10:32:27 10:32:27
Sveiki,
Aš ir eiškau draugų, su kuriais būtų galima praleisti laisvalaikį. Man 21 metai, dabar gyvenu Vilniuje. Tikrai būtų smagu nueiti alaus atsigerti, į klubą ar šiaip kitaip laisvalaikį praleisti. Jei daugiau atsiras žmonių, galime nueiti boulingo pažaisti. Taigi, laukiu laiškų.
2012/05/16 18:56:39 18:56:39
Tada ir aš ieškau draugų Marijampolėje. Amžius turbūt būtų geriau ~25-30 ribose, nors šiaip nėra didelio skirtumo, tik kad daugiau mažiau pažįstamų jaunesnių žmonių rate ir taip sukuos, tai kažkaip nelabai kas iš to gaunas . Turiu nemažai pomėgių ir šiaip mėgstu naujus dalykus, gal būtų galima ką nors sumąstyt kartais nuveikt pvz., dviračiai, gal kokį tenisą su kuo nors kartais pabandyt pažaist, gal kas fotografiją mėgsta kas irgi įdomiau su kompanija, nei eit vienam ir "pleškint", galiausiai kad ir alaus bokalą išlenkt ir prie jo pafilosofuot, dar gi galiausiai kokiam protmūšį galima sudalyvaut, kurie dabar Marijampolėj irgi vyksta ir t.t. ir pan. Tinka ir merginos/moterys tik kad ilgainiui, mano nuomone, sunku į merginas kaip į paprastas drauges žiūrėti ir flirtas tampa neišvengiamas, na bet jei tokia rizika nebaugina, kodėl gi ne
Jei ką nesidrovėkit, parašykit į [email protected] nes nesu šio forumo narys, užklydau per google .
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume