Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumPomėgiai ir laisvalaikisRenginiai ir laisvalaikis → Jonines Karkleje. Ar ketinate dalyvauti?

Jonines Karkleje. Ar ketinate dalyvauti?

ieva

I

96405 įrašai

2010/05/30 18:38:36 18:38:36

Šiandien užmačiau sklebima, kad organizuojamos Jonines Karkleje DP nariams. Pati idėja tai man visai patiko, bet kai paskaičiau programą, tai truputį nusivyliau...visų pirma kaina, o via kita - programa. Kokia būtų jūsų nuomonė? Ar norėtumėt dalyvaut?

Nereikia

N

630 įrašai

2010/05/30 21:12:09 21:12:09

As su mielu noru sudalyvauciau, bet man per brangu

DarniPora

D

78 įrašai

2010/05/31 12:51:30 12:51:30

Sveiki.
Pamačiau Jūsų reakcijas ir noriu atsakyti į kelis klausimus.

[b:16tnfzyk]Kodėl verta? [/b:16tnfzyk]Pati mintis man pačiai pasirodė labai patraukti. Vasarą pailsėti ir gerai praleisti laiką. Yra begalės žmonių, kurie kaip ir aš, negali sau leisti ilgų atostogų, nes įtemtai dirba. O prie jūros norisi. Kartais jau atsiranda ir laiko ir galimybių, bet nėra kompanijos. Joninės puikus pretekstas ir metų laikas.
[b:16tnfzyk]
Dėl kainos...[/b:16tnfzyk] Į kainą įeina keturios nakvynės su patogumais kurorte, maistas, visi reikmenys jūsų pramogoms ir seminarai bei užsiėmimai Jums. Jų pasirinkimas bus didelis, atskirai einant į visus sumokėtumėte žymiai didesnius pinigėlius. Aišku rinktumėtės ne visus, bet dabar turite galimybę išbandyti daug ką ir atsirinkti tai, kas tinka Jums. Aišku, ši suma nėra maža, bet vykdami prie jūros be seminarų ir programos Jūs irgi išleistumėt panašią sumą. Sutinku, kad ne kiekvienas sau galime leisti 550 Lt penkioms dienoms, bet kai yra noro, tada nėra nieko neįmanoma. Tiesiog nenorėjome padaryti bet kaip, kad būtų pigu. Norėjome užtikrinti Jums gerą, kokybišką laiką, o visa šiais laikais kainuoja...
[b:16tnfzyk]
Apie programą...[/b:16tnfzyk] Jums pateikti programos rėmai, tai ką renginio organizatoriai, mokytojai ir praktikai Jums gali pasiūlyti, bet Jūs galite drąsiai rašyti savo pageidavimus, o mes savo ruožtu pasistengsime į juos pagal galimybes atsižvelgti. juk turėsime penkias dienas ir galėsime laiką paskirstyti pagal Jūsų norus.

Mūsų tikslas, kad Jums būtų gera mūsų stovykloje, kad pailsėtumėte, atsitiestumėte ir atrastumėte gyvenimo grožį ir džiaugsmą, o gal būt net užmegztumėte naudingų arba lemtingų pažinčių!

KRIS

ieva

I

96405 įrašai

2010/05/31 13:02:21 13:02:21

Visi DP organizuojami renginiai perkrauti mokymais,kaip bendrauti. Kada bus susitikimas skirtas ne pamokslams, tiesiog bendravimui?

ieva

I

96405 įrašai

2010/05/31 13:13:01 13:13:01

nenoriu labai kišti savo nuomone, bet man atrodo, kad butu galima to psichologo paskaitu atsisakyti, gal tada ir kaina butu mazesne? man is tiesu irgi norisi daugiau bendravimo, o ne tu paskaitu.

Nereikia

N

630 įrašai

2010/05/31 14:04:02 14:04:02

Tai jei jums bendravimo norisi, susiorganizuokit koki susitikima patys. Visai 0 iniciatyvos, kad tik pasiskust.

DarniPora

D

78 įrašai

2010/05/31 14:18:19 14:18:19

Tai būtent ir yra DarniPora.lt narių susibūrimas

Šitas renginys toli gražu nebus skirtas pamokslams ar psichologiniams seminarams. Pagalvokite patys - Jūs turėsite penkias dienas bendravimui ir erdvę, kurioje galėsite bendrauti. Mankštos, jogos, maisto gaminimas ar maudynės kartu, tai veikla, kuri užpildys Jūsų laiką ir padės artimiaus susipažinti. Tai pamogos Jums. O bendravimas, vakaronės - viskas priklauso tik nuo Jūsų. jei norėsite vakaroti ir plepėti kad ir iki išnaktų -visas laiks Jūsų, Jums ir vieni su kitais. Met tikrai nesiruošiame Jums skaityti paskaitų ar moralų

ieva

I

96405 įrašai

2010/05/31 17:45:32 17:45:32

Nesvietiškai brangu. ir nelabai idomu. Už 1,5 mažesnę kainą galima būtų galvoti. Dabar tikrai nedalyvausiu.

ieva

I

96405 įrašai

2010/05/31 21:16:47 21:16:47

Nereikia: Tai jei jums bendravimo norisi, susiorganizuokit koki susitikima patys. Visai 0 iniciatyvos, kad tik pasiskust.

Tu ziuriu, tiesiog bambekle. Cia zmones tariasi, nuomone reiskia, o tau tik pabambet

[quote:3ffip729]Be teorinių žinių bagažo, judesio terapijos ir malonių pažinčių, Jūsų laukia poilsis, jūra ir linksmybės![/quote:3ffip729]
Man irgi nereikia 2 psichologu ir dar 1 priziuretojos. Del "aptarnaujancio personalo" kaina ziauriai issipucia, o ar noresis prie juros seminaru... kazin. Apsiribociau programos dalim: poilsis, jūra ir linksmybės!

ieva

I

96405 įrašai

2010/05/31 21:21:47 21:21:47

DarniPora: Tai būtent ir yra DarniPora.lt narių susibūrimas

Šitas renginys toli gražu nebus skirtas pamokslams ar psichologiniams seminarams. Pagalvokite patys - Jūs turėsite penkias dienas bendravimui ir erdvę, kurioje galėsite bendrauti. Mankštos, jogos, maisto gaminimas ar maudynės kartu, tai veikla, kuri užpildys Jūsų laiką ir padės artimiaus susipažinti. Tai pamogos Jums. O bendravimas, vakaronės - viskas priklauso tik nuo Jūsų. jei norėsite vakaroti ir plepėti kad ir iki išnaktų -visas laiks Jūsų, Jums ir vieni su kitais. [color=#FF0000:1pc9mqyp]Mes tikrai nesiruošiame Jums skaityti paskaitų ar moralų [/color:1pc9mqyp]

tai kaip suprasti teigini programos aprasyme:
Stovyklos kaina (nakvynė, [color=#FF0000:1pc9mqyp]seminarai kiekvieną dieną[/color:1pc9mqyp], poilsio programa ) – 550 litų

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume