Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumPomėgiai ir laisvalaikisRenginiai ir laisvalaikis → opera mazasis princas

opera mazasis princas

ofelija

O

1 įrašai

2009/03/09 12:26:57 12:26:57

Gavau bilietus i opera mazasis princas. Ar teko kam nors buti? Kokie atsiliepimai, vertinimai?

dainelė

D

1512 įrašai

2009/03/28 10:21:26 10:21:26

Sveika, Ofelija, nebuvau toje operoje - ji vaikams skirta, bet skaičiau gerų atsiliepimų. Turbūt tavęs laukia graži popietė. Parašyk savo įspūdžius.
Man galėtų kelti abejonių tiktai muzika, kino muzikos stiliaus. Bet vaikams, kuriems kompiuteris - geriausias draugas, ji turėtų būti patraukli.
Čia iš recenzijos:
Tad, vos sulaukę rudens, griebkit vaikus ir pirmyn į LNOBT! Kad nereikėtų vėliau skųstis, neva jie per daug laiko praleidžia šaudydami kompiuterio pele. Cituojant Mažąjį princą, „kalbu rimtai. Labai rimtai.“
(http://www.culture.lt/7md/?leid_id=758)

joleni

J

18 įrašai

2009/03/28 14:22:39 14:22:39

teko matyti, labai puikus spektaklis. Pasiekta visuma - dekoracijos, kostiumai, veiksmas, muzika. Spektaklis "pagauna" nuo pirmųjų garsų, ir atsitokėji tiktai išėjus pro duris. Muzika visai ne kompiuterinė, veikėjų dialogai remiasi kalbos intonacijomis, o pagrindinių veikėjų arijos žavi netikėtais ir šviežiais intonaciniais vingiais. Aišku, daug gas priklauso nuo atlikėjų. Mažojo Princo vaidmenyje man teko matyti R.Žaldoką, bet šiemet jis jau nebedainuos (mutacija). Labai gaila, nes jis tarsi gimęs šitam vaidmeniui.
O vaikų dalyvavimas spektaklyje palieja ypatingą energetiką - to ne visada sulauki iš suaaugusiųjų, kurie kartais mėgsta save pataupyti.
Spektaklis skirtas visai šeimai - dideli (kaip aš, pavyzdžiui), džiaugiasi ir vietomis graudenasi, mažieji krykštauja matydami komiškus personažus, ir, kaip nekeista, jiems nenusibosta (tai juntama iš salės reakcijos).
Ši opera, mano manymu, yra antroje vietoje po R.Rogers "Muzikos garsų"

ieva

I

96405 įrašai

2009/03/30 10:03:13 10:03:13

ofelija: Gavau bilietus i opera mazasis princas. Ar teko kam nors buti? Kokie atsiliepimai, vertinimai?

Ka reiskia "gavau"? Chaliavai dave? Tik tokiu atveju gali sedet prie kompo ir galvoti: eit ar mest bilietus i siuksline. Normalus zmones, jei perka bilieta, tai tam kad ten nueitu.
Geriau tu neik, o tuos bilietus atiduok kam nors.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume