2009/03/02 13:47:29 13:47:29
Kaip gali buti suderinatas sportas ir mada? Panasu, kad lietuvos sporto prekiu parduotuves orientuojasi tik i klaikius sportinius rubus, visiskai ignoruodami fakta, kad net sportuoti kartais saunu graziai apsirengus. Ka manote apie tai? Ar atkreipete demesi? Be to, ka galite pasakyti apie sporto prekiu (turiu galvoje rubu) kokybe...???
2009/03/02 14:14:58 14:14:58
Adibas: Kaip gali buti suderinatas sportas ir mada? Panasu, kad lietuvos sporto prekiu parduotuves orientuojasi tik i klaikius sportinius rubus, visiskai ignoruodami fakta, kad net sportuoti kartais saunu graziai apsirengus. Ka manote apie tai? Ar atkreipete demesi? Be to, ka galite pasakyti apie sporto prekiu (turiu galvoje rubu) kokybe...???
Nesuprantu kolega kur lenkiate. Nei rubu kokybe nei ju "madingumu" neteko suabejoti. Ale Akropolyje esanciu butyku sporto ubu kokybe man visai priimtina. Dziugina ir pasirinkimas.
2009/03/02 15:35:28 15:35:28
Lenkiu i tai, kad ne karta teko iseiti is sportiniu prekiu parduotuves nieko nepesus, nes pilki/juodi/balti/roziniai rubai atrodo nykus arba netinka (cia jau apie rozinius), o jei ir randi koki saunesni ruba jis, paprastai buna vienintelis ir su prairusia siulele....
2009/03/02 23:04:51 23:04:51
Treningai su trim juostom visados yra madingi ir yra lyyygis
Na, o jei rimčiau tai neteko skųstis dėl nekokybiškumo ar dėl kažkokio nemadingumo. Sportinė apranga yra sportinė apranga - jai nėra keliami mados kriterijai, o man bent sportiniuose drabužiuose svarbiausia patogumas, kokybiškumas, komfortabilumas. Jei norisi visa tai gauti tai dažniausiai riedu į firminę audimo parduotuvę.
Tad nereikia daryti problemos kur jos nėra
2009/03/03 16:02:29 16:02:29
Na matai koks tikslas tos sporto aprangos vilkejimo... Jei tikslas - sportuoti, tada pakanka ir audimo parduotuvese siulomu rubeliu, o jei tikslas kiek kitas..., na tada jau cia jokie audimo "teriningai" nepades.
2009/03/03 16:25:00 16:25:00
Na, o sporto aprangos paskirtis kokia? Aš manau, kad sporto apranga skirta sportavimui, o ne madoms
Nors gal aš visai nuo šiuolaikinio pasaulio atsilikęs ir sportinė apranga dabar skirta ne sportavimui, o kažkam kitam
2009/03/03 17:49:44 17:49:44
Binary: Na, o sporto aprangos paskirtis kokia? Aš manau, kad sporto apranga skirta sportavimui, o ne madoms
Nors gal aš visai nuo šiuolaikinio pasaulio atsilikęs ir sportinė apranga dabar skirta ne sportavimui, o kažkam kitam
ir as maniau, kad sportui. bet paskaicius temos autores klausima kyla ir kitokiu minciu
2009/03/03 20:03:44 20:03:44
ren.l: Binary: Na, o sporto aprangos paskirtis kokia? Aš manau, kad sporto apranga skirta sportavimui, o ne madoms
ir as maniau, kad sportui. bet paskaicius temos autores klausima kyla ir kitokiu minciu
As taip supratau kad autorius vyras...
Kaip ten bebutu jokiu problemu del rubu nekilo. Jeigu kyla, visada galima pasisiuti pagal individualu uzsakyma arba pirkti internetu.
2009/03/03 21:40:54 21:40:54
na, aš irgi sunkiai suvokiu, kokios ten sportinės aprangos reikia norėt, kad neužtektų parduotuvėse siūlomų prekių... gi ten visko pilna! aš visada išsirenku. šiaip svarbiausia gi jaustis patogiai, bet kai užsidedi naują gražią sportinę aprangą, tai pakyla noras sportuot ;D na, vaikinams gal kitaip (nors matau ne visiems:D)
2009/03/05 16:56:18 16:56:18
nu tai jeigu svarbu isvaizdis, o ne sportas, tai tada jo, problema....bet siaip koks skirtumas, svarbu, kad nevarzytu judesiu ir gerai prakaita gertu...
o tokiu "modisciu" tai visur yra ir bus, kur per 2 metus "sportavimo" pilvas ne mazeja, o auga...
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume