Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Kam virš 30

elenka

E

2079 įrašai

2009/07/13 14:35:02 14:35:02

nostalgiaj uzpuole, senai senai, ne pries kokiu 5 metus, einu sau masuodama didele tase ant peties i sporto kluba su ausinem ir jauciu kazkas baksnuoja i peti, atsisuku- uzduses vaikinukas. pamate mane vaziuodamas su masina priesinga mano eismui kryptim, tai priparkavo masina ir bego is paskos. sake, kad bande kitaip mano demesi atkrept, bet kai su ausinem tai negirdejau ir nors buvo ne mano skonio berniukas, bet kadangi lydeji iki pat spoto klubo, paskui lauke kol pasibaigs treniruote....zdz uztarnavo amno palankuma ir buvau suteikus jam sansa, t.y. sutikau eit i pasimatyma...taigi, va tokia dalykai man patinka. o kai vaiksto metus is paskos, dusauja, bet nieko nesako, o jei ju ko paklausi tai is vis susilygina su zeme-ne na mano variantas. tik drasa ir pasitykejima, na nesutiks eit, kas cia baisawsu yra ir kitu siam pasaulyje, o ypac jei moteris patiko, keista jos neuzkalbinti

elenka

E

2079 įrašai

2009/07/13 14:37:09 14:37:09

//////:
marijuana:
//////:
na labai dėkinga už vyriška nuomonę... man mielesnis ir patrauklesnis kuklus bendradarbis, tik iniciatyvos iš jo nesulaukiu, gal jam ilgai "pasiruošt" reikia . Ar tai normalu ???

viskas yra normalu;) aš tą supratau, kuris tau mieliau;) juk paprasta... jei jau šitaip;) (kaip kas pasakytu)... tai tada... ne, geriau "ne, nafig"... tau reikia but drąsesniai, duot keleta užuominų ar mestelėt kelėtą frazių, užvesti ant kelio ar imt ir pačiai pasiulyt kur susitikt kavos išgert. kažkam reikia paimt tą reikalą į savo rankas ir pajudint iš vietos... ir tada bus aišku;) galima tai subtiliai padaryt... lyg paliekant tą procesą valdyti jam;) bet tik reikia postūmio;)

Na gal paklausiu idiotiškai, bet vistig paklausiu , nes niekad gyvenime dar neteko kviesti vyro pirmai. O ka jau kalbėt apie "lyg paliekant tą procesą valdyti jam"

Kaip jam pasiūlyt nueit pvz kavos ???? Nes jei paklausiu tiesiai šviesiai gal nori kavos, tai lyg ir nebus proceso palikimas jam paliktas valdyti

gali pabandyt fraze " laikas kavos eit ir bandyt eit link duru, bet , mieli vyrai, ir cia ryzto reikia, kad prisijungt, o tie kur patys nepakalbins, neisdrys ir prisijungt, taigi prieini ir sakai, as einu kavos, gal noresi palaikyt kompanija- apsisprendimas jo-palaikyt, ar ne

Roletukas

R

69 įrašai

2009/07/13 14:41:34 14:41:34

//////:
marijuana:
//////: Idomu , o kuri vyra laikytumėt normaliu arba normalesniu????
Ta kuris gatvėje privažiuoja su mašina ir sako tu simpatiška noriu su tavim susipažint ir net nesivargina iš mašinos išlipt...
Ar kuklų bendradarbį , kuris gera pusmetį žvilgčioja, meiliai kalbina, savaitgaliais pasiteirauja ka veiki paskambinęs, o susitikt nesiūlo ????

Idomi bet kokia nuomonė

labai idomus bendradarbis, jei [b:2xt55c3c]skambina savaitgaliais[/b:2xt55c3c], o susitikti nesiulo. Gal jis tik prasiblaskymui darbe demesio krislelius rodo? O gal pati moteris blokuoja jo ketinimus? Tokiose situacijose gali buti visa aibe aplinkybiu, atitinkamai ir isvadu pagal jas.
O pakviesti puodeliui kavos daznai matoma zmogu neturetu buti sudetinga- juk ne i lova kvieciate:)

marijuana

M

618 įrašai

2009/07/13 14:48:30 14:48:30

//////:

Na gal paklausiu idiotiškai, bet vistig paklausiu , nes niekad gyvenime dar neteko kviesti vyro pirmai. O ka jau kalbėt apie "lyg paliekant tą procesą valdyti jam"

Kaip jam pasiūlyt nueit pvz kavos ???? Nes jei paklausiu tiesiai šviesiai gal nori kavos, tai lyg ir nebus proceso palikimas jam paliktas valdyti

hm, bendraut reikia, tempt pokalbi prie reikalo... užkalbinėt dantis, klausinėtis visaip ar nenorėtu kur nueiti, su miela dama kavos išgert? juk galima viską daryt per aplinkui:) duot kuo daugiau užuominų;)

gali juk pasiulyt;) o jei jau sutiks... tuomet palikt teisia pvz jam parinkt vietą ir laiką;))) na, kad jaustusi, kad valdo padėti;)))

elenka

E

2079 įrašai

2009/07/13 15:32:52 15:32:52

marijuana:
//////:

hm, bendraut reikia, tempt pokalbi prie reikalo... užkalbinėt dantis, klausinėtis visaip ar nenorėtu kur nueiti, su miela dama kavos išgert? juk galima viską daryt per aplinkui:) duot kuo daugiau užuominų;)

gali juk pasiulyt;) o jei jau sutiks... tuomet palikt teisia pvz jam parinkt vietą ir laiką;))) na, kad jaustusi, kad valdo padėti;)))

na prajuokinai. nieko jis neparinks, prasydes: na nezinau, o kas tau patinka, gal tu pasirink, ir t.t.. su tokiu jau nieko nebus, jam reikia moters kuri megsta uz ausu temp ir gerai jauciasi. as p pvz. negaliu, greit su tokiai kantrybe prarandu

marijuana

M

618 įrašai

2009/07/13 16:22:10 16:22:10

elenka:

na prajuokinai. nieko jis neparinks, prasydes: na nezinau, o kas tau patinka, gal tu pasirink, ir t.t.. su tokiu jau nieko nebus, jam reikia moters kuri megsta uz ausu temp ir gerai jauciasi. as p pvz. negaliu, greit su tokiai kantrybe prarandu

nereik iškart nurašyt į šuns pievas perspektyvaus jaunuolio;)))) gal dar pasitaisys... ir jau tuomet kaip per sviestą eis;) ty dalins pakvietimus į kairę ir į dėšnę;)

hgjkl

H

1 įrašai

2009/07/13 19:27:37 19:27:37

marijuana:
elenka:

nereik iškart nurašyt į šuns pievas perspektyvaus jaunuolio;)))) gal dar pasitaisys... ir jau tuomet kaip per sviestą eis;) ty dalins pakvietimus į kairę ir į dėšnę;)

gal ir dalins paskui pakvietimus į visas puses, kas ten žino... Žinau viena pažįstama, kuriam ilgai reikėjo laiko, kol pagaliau išdrįso pakviesti merginą į pasimatymą... Opaskui viskas ėju kaip sveistu patepta

lkjh

L

1 įrašai

2009/10/08 10:47:16 10:47:16

Tai ka veikiate tie, kam virs trisdesimt?

Violetinė

V

314 įrašai

2009/10/08 10:58:55 10:58:55

lkjh: Tai ka veikiate tie, kam virs trisdesimt?

Tie, kam 30 skaito namie knygas, dar planuoja mezginį, kada yra daugiau laisvo laiko pasigamina ką nors skanaus pavalgyti, tvarkosi namus, prižiūri gėles. Namie, žodžiu, namie... ką nors iš vyriškos giminės sutikt be šansų, nors kartais ateina kaimynų katinas po langais parėkt, irgi vyras juk .
Ai, dar pasportuoti kartais išeinu, bet jau sutemus ir sportas nevyriškas, moteriškės tik susirenkam...

presta

P

2 įrašai

2010/01/26 15:08:58 15:08:58

[quote:3dtt9ud7][url][/url][/quote:3dtt9ud7]

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume