Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Kam virš 30

Roletukas

R

69 įrašai

2009/07/11 17:46:32 17:46:32

Zinai, soku su vyrais:) Tik ne visi jie nori ir moka sokti. Ir as nerandu tokio, su kuriuo nueiciau i sokiu pamokas- cia jau tu teisi.
Bet... kas iesko, tas randa?
As tik noriu pasakyti, kad negalima klijuoti vienos etiketes viskam.

elenka

E

2079 įrašai

2009/07/11 17:56:18 17:56:18

Roletukas: Zinai, soku su vyrais:) Tik ne visi jie nori ir moka sokti. Ir as nerandu tokio, su kuriuo nueiciau i sokiu pamokas- cia jau tu teisi.

tai gal radai, kad taip sakai?
as net skelbima internete buvau toki patalpinus. ir ka sulaukiau kruva pasiulymu sokti ..lovoje. va taip. neiaks nieko niekam neklijuoja.

Ra

R

389 įrašai

2009/07/11 18:04:34 18:04:34

Lelis Borgia: Bet palaukit, mielos solidžios damos! Kai jūs buvote jaunos ir jaunutės - tai į savo bendraamžius nežiūrėjote. Viskas čia susilygina: jums lafa ateinant, o mums - nueinat. O žmonių yra visokių, todėl ne visi tik dėl pinigų, turtų ir kitokių "biesų" draugauja, eina į klubus, šoka, megaujasi gyvenimu, mylisi, kartu kažka planuoja, kuria. Prisimenant savo ankstyvąją jaunystę galiu pasakyti, kad ne vieną mano tariamą draugę ar kandidatę į santoką, į meilę nujodavo turtingesni, žymiai turtingesni kavalieriai. Žinoma, nelabai malonu būdavo, bet toks gyvenimas, todėl ir jums reiktų su tuo susitaikyti. O šiaip yra gražių, nuostabių žmonių, kūrybingų, energingų įvairaus amžiaus žmonių, kurie puikiai nuoširdžiai bendrauja, kuria, mylisi - gyvena. Lazda visada turi du galus. Jūs meile, seksu persisotinate ankstyvoje jaunystėje su kur kas vyresniais vyrukais, kai jūsų bendraamžiai tuo metu skaudžiai kankinasi ir blaškosi iš nevilties, kol sulaukia savo eilės - atitinkamo amžiaus ir socialinės padėties, ir gero, lengviau prieinamo, pasiekiamo sekso iki valiai su jaunesnėmis už save. Tas laukimo, išlaukimo periodas mums nėra mielas, nėra malonus, patikėkite.

Va čia tai klysti, visų pirma, damų jaunystėje turtingi vyrukaI nebuvo tokie patrauklūs kaip dabar. Kita santvarka buvo. O prisiminus ankstyvąją jaunystę galiu pasakyti, kad bendraamžiai patiko labiau nei vyresni, kai buvau 24 m. vienas kandidatas atrodė gana senas, nors jam tebuvo 31 m, na ir plikė jau buvo pradėjusi formuotis.

???

?

227 įrašai

2009/07/11 18:14:02 18:14:02

Lelis Borgia: ...Jūs meile, seksu persisotinate ankstyvoje jaunystėje su kur kas vyresniais vyrukais, kai jūsų bendraamžiai tuo metu skaudžiai kankinasi ir blaškosi iš nevilties, kol sulaukia savo eilės - atitinkamo amžiaus ir socialinės padėties, ir gero, lengviau prieinamo, pasiekiamo sekso iki valiai su jaunesnėmis už save. Tas laukimo, išlaukimo periodas mums nėra mielas, nėra malonus, patikėkite.

Turiu negerą nuojautą, kad jūs to nemalonaus periodo pabaigos nesulauksite...

elenka

E

2079 įrašai

2009/07/11 18:21:16 18:21:16

kazko feja sian pikta

Roletukas

R

69 įrašai

2009/07/11 18:24:32 18:24:32

elenka:
Roletukas: Zinai, soku su vyrais:) Tik ne visi jie nori ir moka sokti. Ir as nerandu tokio, su kuriuo nueiciau i sokiu pamokas- cia jau tu teisi.

as net skelbima internete buvau toki patalpinus. ir ka sulaukiau kruva pasiulymu sokti ..lovoje. va taip. neiaks nieko niekam neklijuoja.

nieko nesuprantu. Ir as internetu pradejau ieskoti sokiu partnerio- su vienu isbandeme tango soki- iki prakaito prisisokome. Tik musu skirtingas sokio lygis, nelabai atitiko musu poreikiu. O lovoje sokti- tokio pasiulymo net nesulaukiau. Keistai skiriasi musu patirtis

Turbut, musu labai skirtingi veiklos metodai:) o gal skirtingai ivardiname savo norus?

elenka

E

2079 įrašai

2009/07/11 18:31:51 18:31:51

Roletukas:
elenka:

nieko nesuprantu. Ir as internetu pradejau ieskoti sokiu partnerio- su vienu isbandeme tango soki- iki prakaito prisisokome. Tik musu skirtingas sokio lygis, nelabai atitiko musu poreikiu. O lovoje sokti- tokio pasiulymo net nesulaukiau. Keistai skiriasi musu patirtis
Turbut, musu labai skirtingi veiklos metodai:) o gal skirtingai ivardiname savo norus?

nezinau, gal pamokytum savu? mielai ismokciau. tokie pasiulymai buvo net nesusitikus, o skelbima dejau spec. tinklapyje , kur visi dokiu partnerius iesko. ir kiek buvau su kitom mergaitem is ten susirasius visu patirtis kaip mano. gal tikrai as kazka ne taip darau? padek tada, prasau

Roletukas

R

69 įrašai

2009/07/12 14:18:10 14:18:10

Zinai, prisiminiau sena poksta apie nepadorius pasiulymus: buvo laikotarpis, kai dirbau namuose ir pabandziau isplesti klientu rata apie savo paslaugas paskelbdama ALIO. Vienas ikyruolis skambino net kelis kartus del sekso paslaugu (mano siulymas buvau visiskai kitoks ir labai nekaltas:)), kol paskutinikart paskambines isbare mane grieztai- nejaugi man gaila, jei jis privaziuos prie pat mano namo ir netgi vietoj, automobilyje ji patenkinsiu.
Taigi, pastaruoju metu gal man pradejo sektis rasti padoriu zmoniu tad ypatingu receptu tikrai neturiu.

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2009/07/12 14:19:09 14:19:09

???:
Lelis Borgia: ...Jūs meile, seksu persisotinate ankstyvoje jaunystėje su kur kas vyresniais vyrukais, kai jūsų bendraamžiai tuo metu skaudžiai kankinasi ir blaškosi iš nevilties, kol sulaukia savo eilės - atitinkamo amžiaus ir socialinės padėties, ir gero, lengviau prieinamo, pasiekiamo sekso iki valiai su jaunesnėmis už save. Tas laukimo, išlaukimo periodas mums nėra mielas, nėra malonus, patikėkite.

Turiu negerą nuojautą, kad jūs to nemalonaus periodo pabaigos nesulauksite...

Hm, gaila, o aš taip norėjau sulaukti. Na, bet nėra to blogo, kas neišeitų į gerą. Vienu žmogum mažiau, vadinasi, Lietuvai ir ypač Sodrai lengviau. Lietuvoje per daug žmonių, kiek matosi iš valdžios veiksmų. Bet koks konkurentų sumažėjimas rinkos ekonomikos sąlygomis palengvina gyvenimą likusiems.

Roletukas

R

69 įrašai

2009/07/12 14:21:36 14:21:36

beje, sianakt puikiai prisisokau klube- su bendraamziu. Apzvelgiau lankytojus- ir buvo moteriskiu gerokai virs 40, vyru irgi. Tik jau nesusekiau, ar jie tarpusavyje bendravo.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume