Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Pyragų receptai

Prasta kulinare tebunie :)

P

1 įrašai

2011/04/06 09:30:03 09:30:03

Mielieji, tiesą pasakius nelabai varginausi žiūrėti, ar panaši tema yra, bet kadangi esu dažna darnipora.lt svetė ir mėgstu čia pavaikštinėti, manau būtų verta turėti tokią skiltį šioje svetainėje, kur visi keltu nuostabius lengvus-nelengvus, skanius ir nuostabius kepinių receptus. Va kaip tik už poros dienų bendradarbio gimtadienis, tai ruošiuosi kepti pyraga vietoj torto Norėjosi kažko iki pirštų galiukų paprasto ir pigaus, bet tuo pačiu nesinori pasišiukšlinti prieš kolegas. Gal kokį gerą receptuką turite?


ieva

I

96405 įrašai

2011/04/06 11:27:55 11:27:55

Siulyciau obuoliu tada - pigu ir paprasta! Islydyti 200 g sviesto, sudeti cukru ~300g, 2-3 kaiusinius. Gerai ismakaluoti. tada miltu, kazkur 400 g ir sauksteli kepimo milteliu. Gauta mase sloksniuoti su pjaustytais obuoliais. Kepti 40-50 minuciu 180 laipsniu. VUALIA! Siaip internete daug obuoliu pyrago variaciju


Romuta

R

497 įrašai

2011/04/07 08:29:02 08:29:02

Stiklinė uogienės, stiklinė kefyro, 2,5 stiklinės miltų, šaukštelis sodos, 2 kiaušiniai. Sodą nugesiname kefyru, viska supilame į vieną indą ir gerai išmaišome. kepimo indo sieneles ištepame sviestu arba margarinu ir supilame tešlą. Kepame orkaitėje 180 apie 1val. Pyrago spalva priklauso nuo uogienės. Jei uogienė rūgšti galima įdėti iki pusės stiklinės cukraus.


ieva

I

96405 įrašai

2011/04/07 08:38:26 08:38:26

O su uogiene kažkas įdomaus. O su kokiomis uogieniemis bandei kepti?


ieva

I

96405 įrašai

2011/04/07 10:50:20 10:50:20

Svečias: O su uogiene kažkas įdomaus. O su kokiomis uogieniemis bandei kepti?


Esu kepusi pagal si recepta Su melyniu uogiene , nelabai grazi spalva , bet skanu. Su juodaisiais serbentais , su avieciu .Tikrai skanus pyragas , tik sodos niekad i kepinius nemaisau , jei jau reikia ,tai tik nugesintus kepimo miltelius


Romuta

R

497 įrašai

2011/04/07 12:05:43 12:05:43

[quote="Svečias"]O su uogiene kažkas įdomaus. O su kokiomis uogieniemis bandei kepti?[/quote



Mėlynės, serbentai, bruknės. Ką turite namuose mažiau paklausaus, ta ir sudedate į pyragą. Mėlynės gali būti mėlyna, arba gana šlykščiai žalia. O šiaip spalva beveik visad ruda.


deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/04/07 15:49:38 15:49:38

MAskarponės ir rabarbarų pyragas.
Padui:
Biskvitą visada perku, nes labai ten man daug terliotis su plakiniais



1 sluoksniui:
1-1,5 l nuluptų ir supjaustytų rabarbarų,
200 g cukraus,
2 nubrauktų šaukštų želatinos.



2 sluoksniui:
200 g maskarponės sūrio,
250 g grietinės,
6 šaukštų cukraus,
vanilinio cukraus,
1 nubraukto šaukšto želatinos,
60 g šokolado.



Rabarbarus su cukrum į puodą ir užvirinam, verdam kol ištirps cukrus ir suminkštės rabarbarai. Nupilam dalį sirupo, o į likusią masė supilame ištirpintą želatiną, atvėsinam.
MAskarponės sūrį, cukrų, vanilinį cukrų, grietinę sumaišom, toliau seka želatina ir kapotas šokoladas.



Biskvitą patepate rabarbarų sirupu, dedate rabarbarų masę, toliau maskarponės. Tada į šaldytuvą 2 valandoms.



Viskas. Atrodo sunkiai, bet jei vyras gali tai padaryti moterims tikrai pavyks


Ugnelė.

U

506 įrašai

2011/04/07 19:01:04 19:01:04

Romuta:
Svečias: O su uogiene kažkas įdomaus. O su kokiomis uogieniemis bandei kepti?[/quote

Mėlynės, serbentai, bruknės. Ką turite namuose mažiau paklausaus, ta ir sudedate į pyragą. Mėlynės gali būti mėlyna, arba gana šlykščiai žalia. O šiaip spalva beveik visad ruda.


Uogienė tinka bet kokia, tikrai, išbandyta. Gaunasi toks rudas kaip meduolis.
Skanios uogienės, kuri eina ir viena, neverta gadint. Esu dėjusi netgi kelių likučius, tinka rūgtelėjusios, pvz. braškių. Tada iškepa dar puresnis ir atrodo kaip su razinkom. O rūgimas suveikia kaip mielės.


Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume